Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2024)
Re: Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2024)
Καλημέρα συνάδελφοι είμαι εποχικός οδηγός μπήκα το 21 επιλαχών 39 χρονών, ξέρει κανείς εάν έστω η επόμενη προκήρυξη θα έχει τα ίδια όρια ηλικίας κατά κει που πάει το πράγμα; Καλές και ασφαλείς υπηρεσίες σε όλους
Παιδιά μια ερώτηση
Σε τυχόν προκυρηξη εποχικών
Είμαι 26 χρονών
Με ειδικές δυνάμεις διπλώματα Γ και Δ
5 χρόνια εθελοντής
Και 2 χρόνια κάρτα ανεργίας και πολύτεκνος
Έχω πιθανότητες
Σε τυχόν προκυρηξη εποχικών
Είμαι 26 χρονών
Με ειδικές δυνάμεις διπλώματα Γ και Δ
5 χρόνια εθελοντής
Και 2 χρόνια κάρτα ανεργίας και πολύτεκνος
Έχω πιθανότητες
Δυστυχώς όχι. Υπάρχουν πολλοί εποχικοί που έχουν αυτά που έχεις συν τις αντιπυρικές.
Καλησπερα σε ολους
καλη δυναμη για φετος σε ολα τα παιδια και εποχικους και εθελοντες και γενικα σε ολα τα παιδια του σωματος
ειχα κανει αιτηση το 20 και με πήραν φέτος από 10 ιουλίου είμαι 43 ετών λέτε να γίνει κάτι για μονοιμοποηαη ή λέτε να μας ανενωσουν για 5 έτια
καλη δυναμη για φετος σε ολα τα παιδια και εποχικους και εθελοντες και γενικα σε ολα τα παιδια του σωματος
ειχα κανει αιτηση το 20 και με πήραν φέτος από 10 ιουλίου είμαι 43 ετών λέτε να γίνει κάτι για μονοιμοποηαη ή λέτε να μας ανενωσουν για 5 έτια
Φίλε ακούς κ βλέπεις τι γινεται με τα όρια ηλικίας όλοι την ίδια αγωνία έχουμε, τα σωματεία παλεύουν αλλά νομίζω ότι και με ανανέωση συμβάσεις πιστεύω να είσαι ικανοποιημένος
Οι εθελοντες ακόμα και αυτοί που μπήκαν εποχικοί είναι πρόβλημα γιατί είναι θαυμαστες της εργασιακης νοοτροπιας των μονιμων υποτιμοντας με το μυαλο τους τοσο τους εποχικους οσο και τους ππυ νομιζοντας οτι επειδη φορεσαν βαθμους και σηματα (πολλες φορες πραποιημενα γενικων καθηκοντων), ειιναι βασιλικοτεροι του βασιλεως. Οι εποχικοι εκπαιδευονται σε πραγματικες συνθηκες και μαλιστα απο ππυ με πολυ μεγαλητερη πειρα στις δασικες φωτιες απο το μονιμο προσωπικο γιατι πολλοι εχουν εως και 30 χρονια προυπηρεσια οποτε δεν εχουν καμια σχεση με τους εθελοντες που ειναι τυχοδιωκτες που θαυμαζουν τα << πρωτεια>> των μονιμων, με τους εποχικους που ειναι δασοπυροσβεστες με την βουλα (βλεπε εμοδε) και στη πορεια αντικαταστατες των ππυ εξ εποχικων (δασοπυροσβεστων).
Έχουν βάλει στο σώμα όλα αυτά τα χρόνια όλη την σαβούρα και ακόμα μεγαλύτερη σαβούρα από πανελλήνιες πού γράφουν 4 μαθήματα δεν πάνε ούτε στρατό και μετά από 4 χρόνια σε σχολή που τα δύο τα πληρώνονται σαν κανονικοί πυροσβέστες δε μπορούν να οδηγήσουν ούτε Ντακότα. Έχουν βάλει όλα τα βλάχακια και κάτι χοντρές με γυαλιά από πανελλήνιες και τους έπιασε αξιοκρατία γι τους εποχικούς που έχουν τιμήσει το ψωμί τους μέχρι τελευταίο ψίχουλο. Απορώ γιατί κάθονται ακόμα στο σώμα είναι ότι χειρότερο υπάρχει. Καλά εθελοντές ότι ποιο μιασμα υπάρχει για αυτό τους μισούν όλοι, ακούγεται πολύ ότι θά πάρουν ποδι και θα πάνε σε πολιτική προστασία να φύγουν από το σώμα μακάρι.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 8
https://www.firefightingreece.gr/2024/1 ... _3gXe9ifg]
Οπως και να εχει παιδια εδω ειναι πλεον επισημα οι θεσεις για το τι θα παρει για το 2025
Οπως και να εχει παιδια εδω ειναι πλεον επισημα οι θεσεις για το τι θα παρει για το 2025
Ναι ναι σίγουρα σου φταίνε οι εθελοντές, σου φταίνε τα παιδιά των πανελλαδικών, ηρέμησε κομμάντο. Τα παιδιά των πανελλαδικών δεν πρόκειται να τα φτάσει ποτέ κανένας εποχικός ούτε παλιός μόνιμος. Εκτός ότι για να περάσουν στη σχολή διάβασαν και θυσίασαν πράγματα τα οποία ο εποχικός δεν τα έχει δει ούτε στον ύπνο του αυτά τα παιδιά είναι πολύ εργαλεία για το σώμα αφού κάνουν τα πάντα. Οδηγοί, μάχιμοι, τηλεφωνητές, ανακριτικοί υπάλληλοι, πλέον οι φωτιές θέλουν μυαλό για να σβήνουν όχι μπράτσα και ειδικές δυνάμεις και μυαλό κουκούτσι όπως είναι 9/10 των τωρινών εποχικών. Κανείς εδώ μέσα δεν είναι άξιος να μιλήσει για αυτά τα παιδιά που 4 χρόνια διαβάζουν για να βγάλουν τη σχολή και ο άλλος με 9 μήνες στους Καμμένους στο στρατό θεωρεί ότι είναι ανώτερος από αυτούς. Το ότι μπήκε η σχολή στις πανελλαδικές είναι ότι καλύτερο συμβαίνει στο σώμα τα τελευταία χρόνια. Πήξαμε στα βύσματα και στις ειδικές δυνάμεις τόσα χρόνια.
Ουτε ξερεις τι σου γινεται. Περνα απτους σταθμους να δεις τα περισσοτερα παιδια των πανελλαδικων αν οδηγανε και πως οδηγανε. Ενα αυτο. Σιγουρα δε συγκρινεται το διαβασμα τους αλλα στο τελος μιλαει η πραξη. Η εκπαιδευση στις ειδικες δυναμεις βοηθαει παρα πολυ γιαυτο και δινουν μορια αλλιως θα εδιναν βαση σε αλλα κριτηρια. Δευτερον, ασε το μυαλο για τους συντονιστες. Οι υπολοιποι ακολουθουμε τις εντολες τους με τα μπρατσα και τις ειδικες δυναμεις γιατι οταν βρεθεις στην πυρκαγια (που εσυ αμφιβαλλω μονο οτι βλεπεις στην τηλεοραση) αυτο μετραει. Το οτι ειναι καλο αστο να το κρινουν αλλοι που ειναι ηδη στο σωμα οχι εσυ ο απεξω που εκει θα παραμεινεις κομμενε εθελοντηΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Οκτ 04, 2024 10:54 am Ναι ναι σίγουρα σου φταίνε οι εθελοντές, σου φταίνε τα παιδιά των πανελλαδικών, ηρέμησε κομμάντο. Τα παιδιά των πανελλαδικών δεν πρόκειται να τα φτάσει ποτέ κανένας εποχικός ούτε παλιός μόνιμος. Εκτός ότι για να περάσουν στη σχολή διάβασαν και θυσίασαν πράγματα τα οποία ο εποχικός δεν τα έχει δει ούτε στον ύπνο του αυτά τα παιδιά είναι πολύ εργαλεία για το σώμα αφού κάνουν τα πάντα. Οδηγοί, μάχιμοι, τηλεφωνητές, ανακριτικοί υπάλληλοι, πλέον οι φωτιές θέλουν μυαλό για να σβήνουν όχι μπράτσα και ειδικές δυνάμεις και μυαλό κουκούτσι όπως είναι 9/10 των τωρινών εποχικών. Κανείς εδώ μέσα δεν είναι άξιος να μιλήσει για αυτά τα παιδιά που 4 χρόνια διαβάζουν για να βγάλουν τη σχολή και ο άλλος με 9 μήνες στους Καμμένους στο στρατό θεωρεί ότι είναι ανώτερος από αυτούς. Το ότι μπήκε η σχολή στις πανελλαδικές είναι ότι καλύτερο συμβαίνει στο σώμα τα τελευταία χρόνια. Πήξαμε στα βύσματα και στις ειδικές δυνάμεις τόσα χρόνια.
Τι λες βρε χαμένε πολυεργαλεια λέει οι χοντρές χωρίς άθληματα που είναι όλα σε γραφεία 4 χρόνια τι κάνουν μ λες που παίρνουν δίπλωμα φορτηγού με μια στροφή; Το κόσμο κοροϊδεύουν, είδαμε το σώμα πόσο μπροστά πήγε τα τελευταία χρόνια που έχει καεί όλη η Ελλάδα.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Οκτ 04, 2024 10:54 am Ναι ναι σίγουρα σου φταίνε οι εθελοντές, σου φταίνε τα παιδιά των πανελλαδικών, ηρέμησε κομμάντο. Τα παιδιά των πανελλαδικών δεν πρόκειται να τα φτάσει ποτέ κανένας εποχικός ούτε παλιός μόνιμος. Εκτός ότι για να περάσουν στη σχολή διάβασαν και θυσίασαν πράγματα τα οποία ο εποχικός δεν τα έχει δει ούτε στον ύπνο του αυτά τα παιδιά είναι πολύ εργαλεία για το σώμα αφού κάνουν τα πάντα. Οδηγοί, μάχιμοι, τηλεφωνητές, ανακριτικοί υπάλληλοι, πλέον οι φωτιές θέλουν μυαλό για να σβήνουν όχι μπράτσα και ειδικές δυνάμεις και μυαλό κουκούτσι όπως είναι 9/10 των τωρινών εποχικών. Κανείς εδώ μέσα δεν είναι άξιος να μιλήσει για αυτά τα παιδιά που 4 χρόνια διαβάζουν για να βγάλουν τη σχολή και ο άλλος με 9 μήνες στους Καμμένους στο στρατό θεωρεί ότι είναι ανώτερος από αυτούς. Το ότι μπήκε η σχολή στις πανελλαδικές είναι ότι καλύτερο συμβαίνει στο σώμα τα τελευταία χρόνια. Πήξαμε στα βύσματα και στις ειδικές δυνάμεις τόσα χρόνια.
Ποίος θυσίασε μωρέ χρόνια; Όλα τα βραχάκια μπαίνουν που τα αφήνουν και αντιγράφουν στα κωλο χωριά τους. Το λένε στα ίσα μπήκα στου δημόσιουυ για τα λεφτά. Άν ήταν ότι καλύτερο δε θα τούς είχαν στα γραφεία και να βγαζανε την εμοδε έξω στα πάντα πού είναι όλοι πρώην εποχικοί. Αυτοί είναι μόνο για γραφείο όλοι το ξέρουν, καλά οι εθελοντές άστο είναι καμένα αμεα δε ασχολείτο κάνεις με αυτούς.
Φίλε μου είσαι μέσα και σίγουρα πιο πάνω από το 90% των εποχικών, ο βλακας προφανώς προσπαθεί να σε αποθαρρύνει γιατί φοβάται να μην του φας την θέση ή είναι απλά άσχετος, σύμφωνα με την τελευταία προκήρυξη εποχικών, ένας χρόνος εθελοντισμού είναι ίσος με μια αντιπυρική του εποχικού, επομένως με αυτά που λες όχι απλά μέσα είσαι, αλλά είσαι και από τους πρώτους
Φίλε μου, σίγουρα είσαι μέσα, δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο ! Εφόσον και εάν ανοίξει προκ. Απλά φρόντισε να καταθέσεις τα χαρτιά σωστά και όχι ελλιπές ! Και είσαι μέσα μάγκα μου.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες