Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2024)
Re: Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2024)
Ετσι οπως εχουν πτυχια που λεει η αλλη απο πανω ετσι και οι εποχικοι
παμε παρακατω
με τις καταρες και τις ευχες που δινετε γιατι τετοιοι ειστε σας πηραν χαμπαρι πλεον και οι μονιμοι προσοχη γιατι γυριζουν πισω
και εποχικοι εχουν ειδικες δυναμεις το 99% τι διαφορα θες να πεις εχει απο εποχικο; Ο εποχικος ειναι περιπολικο 16ωρα και 24ωρα και καποιοι ηταν πεζοπορο μετπε. Αυτη ειναι η διαφορα. Δε τα ξερες; Η δε σε συμφερει να τα πεις; Εκανες ποτε πεζοπορο να πας σε δασικη φωτια 24 η 48 ωρες; Εκατσες περιπολικο να μπεις σε φωτια σαν πρωτο οχημα και να κατευθυνεις το κεντρο που να στειλει ενισχυσεις και να προσπαθησεις να την φερεις υπο ελεγχο πριν το "νεο δογμα; Αστο δεν προκειτε να βγεις απο πανω εισαστε μειον σε ολα. Λοιπον δεν μας φταιει ο κοσμος να χαλασουμε το νημα. Τα λεμε στους σταθμους μονο μη κανετε την κοτα επειδη εχει αξιωματικους μπροστα να το παιξετε αντρες και εκει με δικες σας πλατες
παμε παρακατω
με τις καταρες και τις ευχες που δινετε γιατι τετοιοι ειστε σας πηραν χαμπαρι πλεον και οι μονιμοι προσοχη γιατι γυριζουν πισω
και εποχικοι εχουν ειδικες δυναμεις το 99% τι διαφορα θες να πεις εχει απο εποχικο; Ο εποχικος ειναι περιπολικο 16ωρα και 24ωρα και καποιοι ηταν πεζοπορο μετπε. Αυτη ειναι η διαφορα. Δε τα ξερες; Η δε σε συμφερει να τα πεις; Εκανες ποτε πεζοπορο να πας σε δασικη φωτια 24 η 48 ωρες; Εκατσες περιπολικο να μπεις σε φωτια σαν πρωτο οχημα και να κατευθυνεις το κεντρο που να στειλει ενισχυσεις και να προσπαθησεις να την φερεις υπο ελεγχο πριν το "νεο δογμα; Αστο δεν προκειτε να βγεις απο πανω εισαστε μειον σε ολα. Λοιπον δεν μας φταιει ο κοσμος να χαλασουμε το νημα. Τα λεμε στους σταθμους μονο μη κανετε την κοτα επειδη εχει αξιωματικους μπροστα να το παιξετε αντρες και εκει με δικες σας πλατες
Αν νομίζετε ότι θα μείνει εποχικός φέτος έξω έστω από την εποχικότητα πλανάσθε πλάνην οικτράν! Αν νομίζετε ότι τα σωματεία θα αφήσουμε να κάνει καινούργια προκήρυξη φέτος είστε πολύ γελασμένοι, εδώ καταφέραμε και ανεβάσαμε την ηλικία στα 35, εσείς νομίζετε ότι θα περάσουν οι απειλές. Μερικοί κάντε όνειρα
Παλικάρια εγώ δεν είπα κανένας να χάσει την θέση του εσείς είπατε ότι μόνο εποχικοί θα μείνουν και θα ξανά μπούνε, εγώ λέω ότι είναι άδικο για τους νέους που έχουν μόρια, αλλά ξέχασα ότι έχετε αρνητικό IQ
Ρε εποχικοί σας είπε κανείς ότι οι εθελοντές είμαστε άγιοι; Φυσικά και θέλουμε να μπούμε στην θέση σας και θά το κάνουμε από τη στιγμή που μάς δίνει το δικαίωμα ο Μητσοτάκης, εγώ είμαι ειλικρινής δεν είμαι σαν τους άλλους που λένε ότι είμαστε περισσότερο μάχιμοι, εθελοντές είμαστε οπότε θέλουμε ερχόμαστε και κανείς μας δεν μπήκε για τόν εθελοντισμό αλλά για να μπει στο σώμα.41% πήρε αποκλείεται να μήν τόν ψήφισε κανείς σας και εγω δαγκωτό Μητσοτάκη ψηφίζω δε ντρέπομαι να το πω όπως εσείς!
Βέβαια και σε εμάς ενδεχομένως να κάνει τα ίδια για αυτό ταυτόχρονα δίνω και πανελλήνιες με την κατηγορία εθελοντή.
Βέβαια και σε εμάς ενδεχομένως να κάνει τα ίδια για αυτό ταυτόχρονα δίνω και πανελλήνιες με την κατηγορία εθελοντή.
Το αρνητικό iq το χεις εσύ απολη την συζήτηση. Πρόσεχε αν και εφόσον μπεις θα γίνεις ένας από αυτούς που κοροϊδεύεις τώρα αν λέμε αν μπεις που δε σε βλέπω ούτε απέξω και εθελοντής πολύ σου είναι
Πετάς ένα"εγώ είμαι ειλικρινής" κ κάτι τρέχει στα γύφτικα. Λες κ οι υπόλοιποι εθελοντές θα πουν ότι λέμε ψέματα κ το κρύβουμε τι ψηφίσαμε κ τι ευχόμαστε για τους εποχικούς. Όλοι παληκάρια θα το παίξουν. Καλά κάνεις κ δίνεις πανελλήνιες κ ξεκαθαριζεις έτσι την θέση σου γιατί ο πολύς εθελοντισμός της τζαμπατζιας και της άρπα κολλας έπνιξε το σώμα με το κάθε πάρταλι που μόνο να ανακατεύει κ να βάζει φυτιλιες ξέρει. Δώσε από εκεί να μπεις γιατί από εθελοντή δεν σε βλέπω ποτέ. Κ όσο πιο πολλοί μαζεύονται να φάνε τις σάρκες των εποχικών τόσο πιο βρώμα θα αναδυδει πλέον αυτό το σώμαVolunteeeeer έγραψε: Σάβ Σεπ 28, 2024 3:27 pm Ρε εποχικοί σας είπε κανείς ότι οι εθελοντές είμαστε άγιοι; Φυσικά και θέλουμε να μπούμε στην θέση σας και θά το κάνουμε από τη στιγμή που μάς δίνει το δικαίωμα ο Μητσοτάκης, εγώ είμαι ειλικρινής δεν είμαι σαν τους άλλους που λένε ότι είμαστε περισσότερο μάχιμοι, εθελοντές είμαστε οπότε θέλουμε ερχόμαστε και κανείς μας δεν μπήκε για τόν εθελοντισμό αλλά για να μπει στο σώμα.41% πήρε αποκλείεται να μήν τόν ψήφισε κανείς σας και εγω δαγκωτό Μητσοτάκη ψηφίζω δε ντρέπομαι να το πω όπως εσείς!
Re: ΟΒΑ: Γενικές Πληροφορίες
Πραγματικά η μεγαλύτερη απάτη μετά τους εποχικούς πυροσβέστες αφού σκίσαν τους οβα τους τεντωσαν τους σουτάραν μ συνοπτικές διαδικασίες. Όπως κάνουν τώρα στους εποχικούς που δεν κατάφεραν να μπούνε μόνιμοι. Δε υπάρχει κάτι χειρότερο χάσαμε χρόνια από την ζωή μας για να βλέπουμε να μπαίνουμε εποπ γκομενές κόρες αξιωματικων που πέρασαν έτσι στα αθλήματα. Και έμας μας σουταραν. Ντροπή απλά
Ρε παιδιά ξυπνήστε θα βγάλει νέα προκυρηξη εποχικών φέτος να ρίξει τυράκι ότι πήρε άτομα από εθελοντές να τσιμπήσουν και άλλοι του χρόνου η δύναμη των εθελοντών θα ξεπερνάει τους 15 χιλιάδες θυμηθείτε το
Φίλοι μου εποχικοί, μην πεφτετε στο επίπεδο των εθελοντών, δεν αξιζει, κομπλεξικοι και με τάσεις κατωτερότητας είναι το 90? αυτών. Δεν φταίνε αυτοί αλλά η κυβέρνηση που τους έδωσε αυτό το θάρρος (θράσος) ώστε να νομίζουν ότι έχουν δικαιώματα. Ωφειλουν ομως οι εποχικοί που είναι και εθελοντές να διαγράφουν απ τον εθελοντισμό. Ευχομαι στα παιδια που θα μπουν εποχικοί του χρόνου να μην περασουν τα ίδια.
Έχει χαθεί το νόημα του νήματος! Δεν κάνουμε διαγωνισμό, για το αν είναι καλύτερος ο εποχικός ή ο εθελοντής! Καλώς ή κακώς, η κυβέρνηση έπαιξε με τον εθελοντισμό και τώρα τάζει προσλήψεις. Έτσι γίνεται πάντα. Από την άλλη, διώχνει κόσμο, που τον έχει εκπαιδεύσει και δοκιμάσει σε πραγματικές συνθήκες, λέγοντας κιόλας, ότι τους βουθάω, αφού τραβάω από την δεξαμενή των εποχικών, για εμοδε. Άκρη δεν θα βρούμε! Αυτό είναι η Ελλάς. Και εσείς τσακώνεστε και ρίχνετε κατάρες, για το ποιος θα σας φάει την θέση, σε μία προκ, που δεν έχει βγει ακόμα και δεν ξέρουμε τι όρια θα μπουν.
Re: ΟΒΑ: Γενικές Πληροφορίες
Φίλε δεν πέρασες ΕΠΟΠ ενώ είχες τόσες ευκαιρίες.Exoba έγραψε: Σάβ Σεπ 28, 2024 5:08 pm Πραγματικά η μεγαλύτερη απάτη μετά τους εποχικούς πυροσβέστες αφού σκίσαν τους οβα τους τεντωσαν τους σουτάραν μ συνοπτικές διαδικασίες. Όπως κάνουν τώρα στους εποχικούς που δεν κατάφεραν να μπούνε μόνιμοι. Δε υπάρχει κάτι χειρότερο χάσαμε χρόνια από την ζωή μας για να βλέπουμε να μπαίνουμε εποπ γκομενές κόρες αξιωματικων που πέρασαν έτσι στα αθλήματα. Και έμας μας σουταραν. Ντροπή απλά
Δεν έχεις τα απαιτούμενα μόρια και σου φταίνε οι άλλοι;
Ωραίος.
Επειδή μπήκες ΟΒΑ που σιγά το δύσκολο ήθελες να σε κάνουν σε μια μέρα μόνιμο;
Αυτή η νοοτροπία μας πήγε 100 χρόνια πίσω, αλλάξτε μυαλά.
Εποχικοί πραγματικά είστε αστείοι ασχολείστε με τα κατακάθια που δε έχουν να κάνουν τίποτα στην ζωή τους και πάνε και το παίζουν εθελοντές. Γλύφουν το χειρότερο υπουργό το ποιο μισητό που πέρασε για να τους βάλει εποχικούς στην θέση σας. Ευτυχώς που δεν υπάρχει εθελοντής μπάτσος φαντάζεστε το κάθε πυροτουβλο να πήγαινε να γίνει εθελοντικά μπάτσος θα σκότωναν κόσμο... Ούτε εγώ πάω τους εποχικούς ιδιαίτερα αλλά έχουν αποδείξει την αξία τους στά βουνά και τα πεζοπορα

Ναι όλοι οι εθελοντές το καλύτερο τους να βολταρουν με τα οχήματα της υπηρεσίας κ την βενζίνη να την πληρώνει το Π Σ... Μας τα έλεγαν τι βολταρια κόβουν να περάσει η ώρα. Βλάκες είναι να κάθονται σαν αγγούρια σ ένα γραφείο να πιάνονται; Άσε για το γλα γλα που έπεφτε στα τζιπακια μεταξύ εθελοντών εθελοντριων!Επισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 27, 2024 4:24 pm Ναι μας γκρινιαζε σήμερα ένας εποχικός 43 χρονών που ήρθε φέτος πρώτη αντιπυρικη με μόνο μια τριτεκνια και τα έλεγε σε εμάς που είμαστε εθελοντές από το 2020 ότι πωπω τι αδικία του έκαναν. Όσο για το φίλο πάνω που λέει για τηλέφωνο 4 χρόνια είμαι εθελοντής τηλέφωνο δεν έχω κάτσει ποτέ πάντα σε όχημα ήμουν. Αυτές τις βλακείες τις λένε κάτι εποχικοί με κόμπλεξ
Μλκς τώρα πέρα της πλάκας, αλήθεια πως καταφέρατε να μην μπείτε οι οβα ΕΠΟΠ και οι εποχικοί πού μπήκαν από το 20 και νωρίτερα; Είναι αδιανόητο αυτό το πράγμα δηλαδή. ΕΠΟΠ πέρσι γίνανε ούτε εφτά χιλιάδες αιτήσεις και τα μόρια ήταν πολύ χαμηλά σε πολλές ειδικότητες.
Και μόνο που ο κοκακιας υπουργός που έσπρωχνε όπως λένε οι κακές οι γλώσσες τον γνωστό ομοφυλόφιλο της νέας δημοκρατίας βασικά όχι μόνο τόν έσπρωχνε αλλά είχαν χρόνια σχέση εεεεε φιλιά και πήρε την 50 άρα πρώην βίζιτα να κάνει ένα παιδί πού ολοκληρώνε το προφίλ του έντιμου οικογένειαρχη ευχαριστεί και προωθεί το εθελοντιλικι πρέπει να σάς βάζει σε υποψίες.
Έμεινε στη ιστορία σαν ο ποίο μισητός υπουργός. Κατάφερε να τον μισεί και η εμοδε πού τους βάζει επίτηδες να πηγαίνουν με στολές στις ομιλίες τους ο πρεζάκιας.
Έμεινε στη ιστορία σαν ο ποίο μισητός υπουργός. Κατάφερε να τον μισεί και η εμοδε πού τους βάζει επίτηδες να πηγαίνουν με στολές στις ομιλίες τους ο πρεζάκιας.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες