Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2024)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Haja έγραψε: Παρ Σεπ 27, 2024 10:17 am Παιδιά καλησπέρα
Με προεδρική φρουρά δίπλωμα Γ Δ πολυτεκνία κάρτα ανεργίας και 3 χρόνια εθελοντής έχω ελπίδες για εποχικούς όταν βγάλει ;
Επισκέπτης

Haja έγραψε: Παρ Σεπ 27, 2024 10:17 am Παιδιά καλησπέρα
Με προεδρική φρουρά δίπλωμα Γ Δ πολυτεκνία κάρτα ανεργίας και 3 χρόνια εθελοντής έχω ελπίδες για εποχικούς όταν βγάλει ;
Εάν όντως πάρει εποχιακούς στην περιοχή σου, αν δεν είσαι πρώτος θα είσαι από τους πρώτους φιλαράκι, αν σε πιάνει το ηλικιακό και δεν σε νοιάζει να φύγεις μακριά κοίταξε και για ΕΜΟΔΕ, Στρατος 5 συν 3 επαγγελματικό συν 3 ο εθελοντισμός και πολύτεκνος δεν θυμάμαι ακριβώς ποσά δίνει, αλλά δίνει σίγουρα, έχεις τεράστιες πιθανότητες !
Epoxikos19

Δημοσίευση από Epoxikos19 »

Πέσανε οι Εθελοντές με 3 8ωρα το μηνα στο τηλέφωνο, σα τα κοράκια σε πεθαμένο, να ράψουν τη μπεζ στολή, είναι τόσο σίγουροι που ρωτάνε και τα μόρια. Γλυκά μου Στρουμφακια τηλεφωνητες, μην είστε χαζουλια. Και πάλι οι Εποχικοί θα μπούμε με τόσες αντιπυρικές που έχουμε προϋπηρεσία! Τυπικό είναι το ζήτημα. Θα μπείτε φυσικά και καμία 200-300 πολίτες διότι θα είναι αρκετές οι παραιτήσεις και μέχρι εκεί. Αντε να μπείτε και σε 3 χρόνια να σας πουν και εσάς τότε πάλι προκήρυξη. Περαστικά
Punisher9

Δημοσίευση από Punisher9 »

Κλαιγονται μαθαινω δεξια αριστερα οι εποχικοι. Λες και τους εταξε κανεις μονιμοτητα. Υπεγραψαν 6μηνα χωρις καμια προοπτικη εις γνωση τους. Κυνηγουσαν τα μπλε και τωρα παρακαλανε να μην χασουν και τα μπλε.
Αλλα στην Ελλαδα ολοι προσπαθουν να μπουν απο το παραθυρο στο δημοσιο. Πυροσβεστης μονο απο πανελλαδικες ή μεσω προκηρυξης με μαξ ηλικια 30.
Εποχικε πονας και φταιει ο Τουρνας.
PyRos
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 23
Ενδιαφέροντα: ....
Επάγγελμα: Αγροτης

Δημοσίευση από PyRos »

Punisher ένα ρητό λεει εδώ που ήμουν είσαι και εδώ που είμαι θα έρθεις... Μόνο τότε θα κτλβεις. Σου εύχομαι να μπεις παντωσ... Όσο για σένα εποχικε19 δεν φταίει κανενας εθελοντης όταν είναι ο μόνος τρόπος να σ δώσει μόρια.
Athinapap
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1
Επάγγελμα: Εποχικος πυροσβεστης

Δημοσίευση από Athinapap »

Ρε παιδια να ρωτησω κατι εμεις π ημαστε και εποχικοι και εθελοντές γιατι δν μας δινει και τα δυο μορια και μας βαζουν να διαλεξουμε το λεω γτ δν εχω τοσες πολεες αντιπυρικες σαν αλλα παιδια. Και θα ερθουν ειδικοδυναμιτες με τριτεκνια και θα μας πεταξουν εξω. Και σε προκυρηξη εμοδε και σε εποχικων. Ας ελπιζουμε τα παιδια τ σωματείου να καταφερουν την ανανεωση μας.
Mik

Δημοσίευση από Mik »

Ρε παιδιά θα τρελαθούμε τελείως δηλαδή
Εχει δικαίωμα να σκούζει φέτος εποχικός πυροσβέστης
Που τον κάλεσαν μετά από 5 χρόνια και ήρθε για 2 μήνες για εποχικός έχει δικαίωμα αυτός με 0 μόρια να πει θέλω μονιμότητα είμαστε με τα καλά μας
Δηλαδή
Να σκούζουν τα παιδιά που είναι από το 2019 το καταλαβαίνω
Αλλά και αυτοί που πήγαν για 2 μήνες
Αυτοί σας το χάλασαν όλο το θέμα να το ξέρετε
Επισκέπτης

Τι 200-300 πολίτες λέει ο άλλος; Χαχαχαχα τι βλέπουμε ρε φίλε. Αφού θα πάρει 2500 άτομα λέει και υπάρχουν ένα κάρο εποχικοί πού είναι άνω των 35. Για 5πλασιε το 300 μη σου πω και 6πλασιασε.
Επισκέπτης

Ναι μας γκρινιαζε σήμερα ένας εποχικός 43 χρονών που ήρθε φέτος πρώτη αντιπυρικη με μόνο μια τριτεκνια και τα έλεγε σε εμάς που είμαστε εθελοντές από το 2020 ότι πωπω τι αδικία του έκαναν. Όσο για το φίλο πάνω που λέει για τηλέφωνο 4 χρόνια είμαι εθελοντής τηλέφωνο δεν έχω κάτσει ποτέ πάντα σε όχημα ήμουν. Αυτές τις βλακείες τις λένε κάτι εποχικοί με κόμπλεξ
Mik

Δημοσίευση από Mik »

Ναι και θα σκούζει αυτός για μονιμότητα με 2 μήνες εποχικός
Καλά σας κάνουν ρεε νέα προκυρηξη με όριο όπως στους ειδικούς φρουρούς 28
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ανακοίνωση Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας σχετικά με το διαγωνισμό πρόσληψης εποχικών πυροσβεστών

https://civilprotection.gov.gr/deltia-t ... _X-90Pcc3g
Επισκέπτης

400 ΕΜΟΔΕ έλεγε ο Κικιλιας,300 λέει το υπουργείο.
Βλέπω στο τέλος να παίρνουν 200 άτομα και άιντε 😂
GrMarine

Δημοσίευση από GrMarine »

Εχει καταντησει αηδια αυτο με τους εθελοντες που περιμενουν σαν κορακια στην γωνια. Οταν γινεσαι εθελοντης, γινεσαι με σκοπο να ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ και οχι με σκοπο να καραδοκεις ποτε θα χωθεις στο Σωμα. Αν εισαι ΜΑΓΚΑΣ δωσε ειτε πανελληνιες, ειτε πηγαινε ειδικες δυναμεις, φαε σκατο για 12 μηνες και μετα με αυτα τα μορια που θα εχεις παρει ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΣΟΥ, προσπαθησε για οποια προκυρηξη σε σωμα ασφαλειας. Για τον φιλο που ειπε οτι εμεις οι εποχικοι κλαιγομαστε, θα του πω οτι ειναι βαθια νυχτωμενος. Μεγαλε δεν κλαιγομαστε, αλλα ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ αυτα που μας αρμοζουν. Και μας αρμοζουν διοτι μας ζητηθηκε πολλες φορες να βαλουμε πλατη και την βαλαμε. Εσυ που εισαι εξω απο τον χορο, τοσα ξερεις τοσα λες. Πολλοι νομιζετε οτι ειμαστε βολεμενοι και θα ξεβολευτουμε, αλλα πραγματικα αδιαφορω για αυτη σας την κακεχεντρια, διοτι ειστε ανιδεοι! Η συνεχεια θα δωθει στους δρομους σωμα με σωμα...

ΥΓ. Οι χαρακτηρισμοι που απεδωσα δεν απευθυνονται σε ολους. Παρα μονο σε οσους το αξιζουν.
ΥΓ2. Ειμαι 15 χρονια εθελοντης αιμοδοτης. Να κοιταξω να χωθω σε καμια προκυρηξη του ΕΣΥ; Ρητορικο το ερωτημα.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες