Επισκέπτης έγραψε: Δευ Σεπ 23, 2024 7:03 pm Καλό χειμώνα να ευχηθούμε με τις φυλακές!
Μαρεσει πού μας έχουν και στο προ. Πο.
Μόνο όταν είναι για ειδικούς φρουρούς το τρέχουν!
Εμάς μας έχουν για security φαίνεται!
Καλή υπομονή σε όλους και μάς βλέπω τον καινούργιο χρόνο να ξεκινάνε οι προσλήψεις!
Όσο για τους εσωτερικούς της 6κ που είχαν διορισμό το 21 πήγαν για φέτος το καλοκαίρι σχολή!
Οι εξωτερική έχουν σχολή πρώτα και μετά μπαίνουν στις υπηρεσίες τούς (με λίγα λόγια όσοι ήταν με τις αναπλήρωσης με τον καινούργιο χρόνο και βλέπουμε, μιλάω για εξωτερικού πού έχουν μεγαλύτερη ανάγκη οι φυλακές!, ) ΜΑΚΆΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ!
Υγειονομικά και αθλήματα επιλαχόντων 6Κ/2018
Re: Υγειονομικά και αθλήματα επιλαχόντων 6Κ/2018
Ρε παιδια τι θα γινει; Θα βγουν ποτε αυτα τα αποτελεσματα μπας και ερθετε στον Κορυδαλλο και παρουμε κανενα ρεπο και εμεις;
Το ξέρω αδερφέ ότι υπάρχουν ελλείψεις στο Κορυδαλλό από τους έξω!
Μόνο με καμιά απεργια θά γίνει γρηγορότερα!
Μόνο με καμιά απεργια θά γίνει γρηγορότερα!
Καλησπέρα παίδες είμαι άτομο από τις αναπληρώσεις πήρα τηλ. Σημερα στο υπουργείο και μου είπαν για οριστικά αποτελέσματα σε 20 ημέρες με 1 μήνα...
Αποτέλεσματα σχετικά με τι πράγμα θα έχουμε σε 1μηνα;
Άρα το υπουργείο σου είπαν ότι σε 20 μέρες θα βγει οτο ΦΕΚ με το διορισμό σας όχι πότε θα βγουνν τα αποτέλεσματα για τις 50 θεσεις
Συνάδελφοι πάντα μιλάμε για την 6κ 2018;
Τελικα γνωριζουμε τιποτα για τα αποτελεσματα ψυχοτεχνικων σε εμας που δωσαμε μαιο-ιουνιο ρε παιδια ;
Κάνα νέο παιδιά; Δύο εργάσιμες έμειναν ακόμη έχουμε ελπίδες λέτε να βγουν.
Έλος μας δουλεύουν άσχημα. Στο τέλος θα πούμε πάει και αυτό το έτος. Εμαθες κάποιος κάτι;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Venom94 και 10 επισκέπτες