Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Το θέμα είναι ότι αν όντως ανοίξουν οι αιτήσεις πρώτη Νοεμβρίου πες θα έχει προθεσμία ένα μήνα άρα Δεκέμβρης ΠΚΕ θα δοθούν αρχές Γενάρη δεν υπάρχει περίπτωση να έχουμε κατάταξη το 24. Υπάρχει πρόβλημα σε αυτό?
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 88

Δημοσίευση από Eleonora »

Guwrgoskl έγραψε: Σάβ Σεπ 14, 2024 1:42 am Καλησπέρα έχω κάνει την θητεία μου στης ειδικές δυνάμει και έκανα μειωμένη από 9 σε 8 μήνες ως μονογονεϊκή οικογένεια περνώ κανονικά τα μόρια ;
Κανονικά τα παίρνεις,8 μήνες ? 10 μόρια = 80, για οποιαδήποτε ειδικότητα, ή εάν δηλώσεις ίδια ειδικότητα ή αντίστοιχη σε άλλο Κλάδο, μοριοδοτείσαι με 100 μόρια.
Styga
Giwrgoskl

Δημοσίευση από Giwrgoskl »

Eleonora έγραψε: Σάβ Σεπ 14, 2024 7:37 am
Guwrgoskl έγραψε: Σάβ Σεπ 14, 2024 1:42 am Καλησπέρα έχω κάνει την θητεία μου στης ειδικές δυνάμει και έκανα μειωμένη από 9 σε 8 μήνες ως μονογονεϊκή οικογένεια περνώ κανονικά τα μόρια ;
Κανονικά τα παίρνεις,8 μήνες;10 μόρια = 80, για οποιαδήποτε ειδικότητα, ή εάν δηλώσεις ίδια ειδικότητα ή αντίστοιχη σε άλλο Κλάδο, μοριοδοτείσαι με 100 μόρια.
Επομένως περνώ κανονικά τα μόρια τον ειδικών δυνάμενων δεν παίζει ρόλο το 8μηνω ;
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

@GiWrgoskl Ναι, τί σε προβληματίζει; Η προκήρυξη γράφει: Σύνολο μηνών στρατεύσιμης στρατιωτικής υποχρέωσης ? συντελεστή 10. Δεν αναφέρει ότι εξαιρείται κάποιος που έκανε μειωμένη θητεία, κατ εφαρμογή νόμιμης διάταξης που του παρέχει αυτό το δικαίωμα. Εσένα, η υποχρέωσή σου, ήταν να κάνεις 8 μήνες λόγω μονογονεικότητας.
Styga
Επισκέπτης

Ξέρουμε πως θα γίνει η κατανομή των θέσεων φέτος ; Από ράδιο αρβύλα στη μονάδα που υπηρετώ ακούστηκε ότι θα κοπούν θέσεις από ΠΝ για να τις βάλουν στους άλλους κλάδους που έχουν ανάγκη γτ κάθε χρόνο έμεναν κενές θέσεις στο ναυτικό
Επισκέπτης

Δε νομίζω ότι έχει κάποια λογική αυτή η αρβύλα. Το ΠΝ έχει τις περισσότερες ελλείψεις λόγω των πολλών παραιτήσεων. Ίσα ίσα που θα έπρεπε να δοθεί όλο το βάρος εκεί.
glx9

Δημοσίευση από glx9 »

Ερωτηση, εχω 5 μηνες στερια και 5 μηνες θαλασσα υπηρεσια στα χαρτια μου ομως ημουν 8μηνο. Τους 2 τους υπηρετησα ως αναρρωτικη στο σπιτι. Τους προσθετω κανονικα στην προκηρυξη ή οχι;
ευχαριστω
Thrasiboulos21

Δημοσίευση από Thrasiboulos21 »

Καλημέρεςς. Τεστάρουν για κεταμίνη στο στράτευμα;
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

glx9 έγραψε: Δευ Σεπ 16, 2024 11:23 am Ερωτηση, εχω 5 μηνες στερια και 5 μηνες θαλασσα υπηρεσια στα χαρτια μου ομως ημουν 8μηνο. Τους 2 τους υπηρετησα ως αναρρωτικη στο σπιτι. Τους προσθετω κανονικα στην προκηρυξη ή οχι;
ευχαριστω
Ούτως ή άλλως, εσύ, δεν προσθέτεις τίποτα, κανένας δεν μοριοδοτεί τον εαυτόν του. Απλώς, υπολογίζουμε βάσει των δικαιολογητικών που θα επισυνάψουμε. Εσύ μαζί με την αίτησή σου, θα υποβάλλεις συνημμένα το χαρτί απόλυσης, και ότι άλλο έχεις, και η Επιτροπή Ελέγχου δικαιολογητικών, θα κρίνει και θα μοριοδοτήσει.
Styga
glx9

Δημοσίευση από glx9 »

Eleonora έγραψε: Δευ Σεπ 16, 2024 2:47 pm
glx9 έγραψε: Δευ Σεπ 16, 2024 11:23 am Ερωτηση, εχω 5 μηνες στερια και 5 μηνες θαλασσα υπηρεσια στα χαρτια μου ομως ημουν 8μηνο. Τους 2 τους υπηρετησα ως αναρρωτικη στο σπιτι. Τους προσθετω κανονικα στην προκηρυξη ή οχι;
ευχαριστω
Ούτως ή άλλως, εσύ, δεν προσθέτεις τίποτα, κανένας δεν μοριοδοτεί τον εαυτόν του. Απλώς, υπολογίζουμε βάσει των δικαιολογητικών που θα επισυνάψουμε. Εσύ μαζί με την αίτησή σου, θα υποβάλλεις συνημμένα το χαρτί απόλυσης, και ότι άλλο έχεις, και η Επιτροπή Ελέγχου δικαιολογητικών, θα κρίνει και θα μοριοδοτήσει.
σε ευχαριστω!
Επισκέπτης

Τι γίνεται ρε παιδια ουτε φωνή ουτε ακρόαση έστω μια ενημέρωση κάτι ελεος
Giwrgoskl

Καλησπέρα μήπως γνωρίζει κάποιος σίγουρα αν οι 8μηνη που έχουν υπηρέτηση ειδικές δυνάμεις περνούν τα μόρια στης προκήρυξης ;
Άβαταρ μέλους
GreekGod
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από GreekGod »

Giwrgoskl έγραψε: Δευ Σεπ 16, 2024 6:46 pm Καλησπέρα μήπως γνωρίζει κάποιος σίγουρα αν οι 8μηνη που έχουν υπηρέτηση ειδικές δυνάμεις περνούν τα μόρια στης προκήρυξης ;
Κανονικα τα παιρνεις απλα ειναι 80 αντι για 90 επειδη εκανες 8 μηνες... Επισης για να τα παρεις αυτα τα μορια πρεπει να δηλωσεις ειδικοτητα ιδια με αυτη που ειχες οταν υπηρετουσες.
The only easy day was yesterday.
Giwrgoskl

GreekGod έγραψε: Δευ Σεπ 16, 2024 7:25 pm
Giwrgoskl έγραψε: Δευ Σεπ 16, 2024 6:46 pm Καλησπέρα μήπως γνωρίζει κάποιος σίγουρα αν οι 8μηνη που έχουν υπηρέτηση ειδικές δυνάμεις περνούν τα μόρια στης προκήρυξης ;
Κανονικα τα παιρνεις απλα ειναι 80 αντι για 90 επειδη εκανες 8 μηνες... Επισης για να τα παρεις αυτα τα μορια πρεπει να δηλωσεις ειδικοτητα ιδια με αυτη που ειχες οταν υπηρετουσες.
Και στα σώματα ασφαλείας τα περνώ κανονικά ;
Επισκέπτης

Καλησπέρα σε όλους, έχει αλλάξει κάτι με τον μισθό των εποπ τελικα;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες