Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
HUIKY

Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Δημοσίευση από HUIKY »

Ρε μαγκες μην πλακωνεστε βγηκαν τελικα η οχι
MIKELITORISGR

Δημοσίευση από MIKELITORISGR »

Δεν βγηκαν
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Μας βλέπω τον Οκτώβριο να βγαινουν τα αποτελέσματα …
dimsssss

Δημοσίευση από dimsssss »

Δεν πειράζει, περισσότερος χρόνος για προπόνηση και καλύτερους χρόνους και μέτρα.
Wlest

Δημοσίευση από Wlest »

Οι λιγοι εκλεκτοι που εχουν ηδη τη λιστα με τους προσωρινους (που εχει βγει απλα δεν εχει δημοσιευτει) μηπως μπορουν να μας πουν σε τι ποσοστο = ειναι ιδια με την γνωστή σε λίγους "Λιστα Χ'' (η οποια αποτελειται απο κυβερνητικα συγγενικα βυσματα τα οποια αυτοματως βρισκονται στους προσωρινους ανεξαρτητως προσοντων) ή βρισκονται και άκυρα ατομα στους προσωρινους;
Dimitrius7

Δημοσίευση από Dimitrius7 »

Φιλε μου η προκηρυξη στελεχωθηκε αποκλειστικα με ατομα της Λίστας Χ. Δεν εχει μπει κανενας ακυρος.
Επισκέπτης

Φίλε ***** στην λίστα Χ δεν μπορούν να γίνουν ούτε ο πρωθ δεν μπορεί να βάλει δικό του άτομο! Στις δοκιμασίες όμως γίνονται επομένως εκεί κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί τιποτα! Μπορεί να είσαι σωστός στα όρια κ να σε βγάλουν! Μπορεί κ όχι όμως! Στα αθληματα θέλει τύχη κ δεν μιλώ για το αν πιάνεις τα όρια
K2372
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από K2372 »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Σεπ 11, 2024 5:08 pm Μας βλέπω τον Οκτώβριο να βγαινουν τα αποτελέσματα …
Πήρα τηλέφωνο στην διεύθυνση προσωπικού και μου είπαν ότι θα βγουν, αν όχι αυτή την εβδομάδα τότε την επόμενη και να παρακολουθούμε το σαιτ,astynomia.gr.
Επισκέπτης

Περιμένω τον ξεφτίλα που με έλεγε ψυχακι στα ΠΚΕ. Αααα ναι ξέχασα δεν θα έρθει ΠΚΕ γιατί δεν έχει πτυχίο αχαχαχαχα!
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 13, 2024 2:44 am Περιμένω τον ξεφτίλα που με έλεγε ψυχακι στα ΠΚΕ. Αααα ναι ξέχασα δεν θα έρθει ΠΚΕ γιατί δεν έχει πτυχίο αχαχαχαχα!
Χαχαχαχαχα φίλε ναι πως τον τάπωσες έτσι. Δηλαδή όσοι έχουμε πτυχίο να κράζουμε όσους δεν έχουν ε; Πολύ καλό. Εγώ που έχω τελειώσει οικονομικά και εσύ ζαμπονοκοπτική με λέιζερ τον πατάμε τον άλλον χωρίς πτυχίο που έχει βγάλει Ειδικές Δυνάμεις, ΟΥΚ, και ΕΠΟΠ 100 χρόνια και είμαστε πιο κατάλληλοι νομίζεις. Κοιμήσου κι άλλο. Τυχεροί είμαστε απλά που δεν ξέρουν να δίνουν σωστά μοριοδότηση. Δεν υπάρχει λόγος να κοροϊδεύεις τον άλλον που δεν έχει πτυχίο επειδή κάποιοι από εμάς έχουμε.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 13, 2024 2:44 am Περιμένω τον ξεφτίλα που με έλεγε ψυχακι στα ΠΚΕ. Αααα ναι ξέχασα δεν θα έρθει ΠΚΕ γιατί δεν έχει πτυχίο αχαχαχαχα!
Καλά πήγαινε εσύ τότε στις προκαταρκτικές, και φρόντισε να μην κοπείς κομάντο με πτυχίο, γιατί τότε θα είσαι άξιος της μοίρας σου χαϊβάνι
Giorgossian

Δημοσίευση από Giorgossian »

Καλησπερα στην ομαδα!
Ειμαι 27 ετων, εχω 17,8 απολυτηριο λυκειου, προφισενσι αγγλικα, ιεκ στελεχος ααφαλειας και εχω βγαλει τα ΟΥΚ μεσω της θητειας μου ως στρατευσιμος.
Κι ομως θα μεινω εκτος προκηρυξης επειδη δεν εχω πτυχιο. Δε λεω να μη μετρανε καθολου τα πτυχια, φυσικα και χρειαζονται μορφωμενοι, αλλα να μετρανε συγκεκριμενα πτυχια με ποσοστο και οχι για ολες τις θεσεις.
Δηλάδη εγω που εχω βγαλει τα ΟΥΚ και εχω ιεκ στελεχος ασφαλειας δεν αξιζω να δουλέψω στη ΔΙΑΣ ή σε οποιαδηποτε αλλη υπηρεσια;
Κριμα να αποκλειει ολους οσοι δεν εχουν πτυχιο, γιατι ουσιαστικα δε θα μπει κανεις χωρις πτυχιο!
Καλη επιτυχια σε ολους!
3450

Δημοσίευση από 3450 »

Καλησπέρα ! Δεν νομίζω να μείνεις εκτός έχοντας τα προσόντα που προανέφερες. Είναι πολύ πιθανό να μπουν και άτομα δίχως πτυχία. Μην απελπίζεσαι.
Giorgossian

Δημοσίευση από Giorgossian »

Με τιποτα δε θα μπει ατομο χωρις πτυχιο, και το 2021 στην οππι που πηρε 1000 ατομα λιγοι μπηκαν!
Τωρα μονο 240 ατομα Α κατηγορια!
MIKELITORISGR

Δημοσίευση από MIKELITORISGR »

Μαγκες καλα τα λεει το παιδι. Χωρις πτυχιο κατηγορία Α δύσκολα. Στην κατηγορία β ειναι πολύ πιο ευκολο αν εχεις καποια προσόντα και δεν εχεις πτυχίο
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες