Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Καλησπέρα, από ΑΕΝ πλοίαρχος είμαι, ναι. Πτυχίο, πολύτεκνος, αγγλικά C2 και δίπλωμα φορτηγού. Αυτά.Fepfep έγραψε: Τρί Σεπ 10, 2024 12:07 pm
Φιλαράκι από ΑΕΝ είσαι και εγώ από είμαι είναι έχεις πάρει πτυχίο ; Η απλά έτσι ; Ποσα μόρια έχεις ;
η ειδικότητα διαχειριστής υλικού ή λογιστικού δε θεωρείται στεριανή, σωστά;Eleonora έγραψε: Τρί Σεπ 10, 2024 8:37 pmΠαίζει ρόλο και η ειδικότητα. Πχ κάποιος υγειονομικός, ή σε κάποια άλλη στεριανή ειδικότητα, λίγο δύσκολο να παραιτηθούν 8-9 άτομα, ώστε να φθάσουν σε σένα. Παίζει όμως και το σενάριο άτομα που έχουν δηλώσει και στα 3Fepfep έγραψε: Τρί Σεπ 10, 2024 12:08 pm Εάν κάποιος περάσει επιλαχών στο πολεμικό ναυτικό 8-9 θέση για παράδειγμα έχει πιθανότητες να μπει ή απλά τελείωσε εκεί ; Και γενικά ποσό καιρό κρατάει να είσαι επιλαχών ;
Σώματα, να περάσουν είτε αεροπορία είτε ΣΞ, και να προτιμήσουν να πάνε εκεί. Σε αυτή τη περίπτωση, συν τα άτομα που θα αποφασίσουν να παραιτηθούν, ανοίγει ο δρόμος για περισσότερους επιλαχόντες. Ο χρόνος αναμονής, είναι είτε άμεσος,(στην περίπτωση που οι επιτυχόντες προτιμήσουν το άλλο Σώμα, ειδοποιούνται οι πρώτοι επιλαχόντες), είτε μέχρι την ορκωμοσία που ενδεχομένως να φύγουν κάποιοι, είτε σε μεταγενέστερο χρόνο που θα μπουν καράβι και θα αντιληφθούν ότι δεν τους ταιριάζει.
Υπάρχει κάποια ποινή σε περίπτωση που κάποιος παραιτηθεί μετά την ορκομωσία και πριν τη συμπλήρωση 3ετιας;
Ευχαριστώ αρκετά παιδιά για όλες τις απαντήσεις με καλύψατε πλήρως επίσης είμαι από την Σύρια και φοβάμαι παρόλο που έχω τα μόρια και τα απαραίτητα χαρτιά να με κόψουν λόγο καταγωγής των γονέων μου εάν και εγώ προσωπικά νιώθω Έλληνας περισσότερο από όλους Έλληνες…
Αν έχεις ελληνική ιθαγενεια νομίζω δεν θα χεις πρόβλημα. Οι γονείς δεν έχουν σημασία από που είναι αλλά δυστυχώς ούτε τι αισθάνεσαι. Ψάξε λίγο τα πολύ απαραίτητα. Ελληνική ιθαγενεια πρέπει να ζητάει.Fepfep έγραψε: Τρί Σεπ 10, 2024 11:40 pm Ευχαριστώ αρκετά παιδιά για όλες τις απαντήσεις με καλύψατε πλήρως επίσης είμαι από την Σύρια και φοβάμαι παρόλο που έχω τα μόρια και τα απαραίτητα χαρτιά να με κόψουν λόγο καταγωγής των γονέων μου εάν και εγώ προσωπικά νιώθω Έλληνας περισσότερο από όλους Έλληνες…
Καλημέρα σε όλους. Όταν τελειώσει η εκπαίδευσή μας, θα μπορούμε να πήξουμε τα φαντάρια, ή πρέπει πρώτα να πάρουμε βαθμό;
Παιδιά τα πτυχία αγγλικών θέλουν μετάφραση ;
Εντάξει παιδιά, μην ασχολείστε με τέτοια θέματα.
Είτε κάνει πλάκα, είτε θα μάθει σύντομα την κατάσταση.
Προσπερνάμε...
Είτε κάνει πλάκα, είτε θα μάθει σύντομα την κατάσταση.
Προσπερνάμε...
Σχολιάζοντας καλοπροαίρετα τη δήλωσή σου ότι έχεις συριακή καταγωγή, αλλά νοιώθεις Έλληνας και επιθυμείς να καταταγείς στις Ένοπλες Δυνάμεις, θα σε συμβούλευα να θέσεις και να απαντήσεις με ειλικρίνεια στον εαυτό σου τα εξής ερωτήματα : Σε μια ενδεχόμενη σύρραξη μεταξύ Ελλάδας και Συρίας, πώς θα λειτουργούσες; Θα σου φαινόταν λογικό, στη Συρία να κατατάσσονται αλλοδαποί στις Ε. Δ., που έχουν τη συριακή ιθαγένεια;Fepfep έγραψε: Τρί Σεπ 10, 2024 11:40 pm Ευχαριστώ αρκετά παιδιά για όλες τις απαντήσεις με καλύψατε πλήρως επίσης είμαι από την Σύρια και φοβάμαι παρόλο που έχω τα μόρια και τα απαραίτητα χαρτιά να με κόψουν λόγο καταγωγής των γονέων μου εάν και εγώ προσωπικά νιώθω Έλληνας περισσότερο από όλους Έλληνες…
Είσαι αποφασισμένος να θυσιάσεις τη ζωή σου για να υπερασπισθείς την Ελλάδα; Είσαι προετοιμασμένος να αντιμετωπίσεις πιθανή δυσπιστία και καχυποψία από συναδέλφους σου Έλληνες εάν καταφέρεις να μπείς;
Εάν απαντήσεις θετικά σε όλα, συνέχισε τις προσπάθειές σου, διαφορετικά, μην ταλαιπωρείσαι!
Styga
Καλησπέρα, θα δώσω και εγώ φέτος για εποπ στο ΠΝ και θα ήθελα να με βοηθήσετε στο εξής. Έίμαι Ι2 (μυωπία) , δεν έχω πτυχίο κι μαζεύω περίπου 392 μόρια από απολυτήριο ΓΕΛ, τριτεκνία και ξένη γλώσσα. Έχω σοβαρές ελπίδες για κάποια ειδικότητα;
Γιατί είδα λέρυσι ράδιοεντοπιστες και σηματορούς με χαμηλά μόρια. Ευχαριστώ.
Γιατί είδα λέρυσι ράδιοεντοπιστες και σηματορούς με χαμηλά μόρια. Ευχαριστώ.
Η μετάφραση από δικηγόρο για τα πτυχία αγγλικών σωστά ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες