Οριστικά δικαστικής αστυνομίας-υγειονομικά, αθλήματα, ψυχοτεχνικά 2024
Re: Οριστικά δικαστικής αστυνομίας-υγειονομικά, αθλήματα, ψυχοτεχνικά 2024
Χάνουμε τον χρόνο μας. Σήμερα που μίλησα με ένα δικό μου άτομο στο υπουργείο μου είπε ότι έχουν αποφασίσει για μία νέα προκήρυξη 750 άτομα και ότι δεν μπορούν να πάρουν από τους πίνακες γιατί δεν επαρκούν τα άτομα. Τώρα κατά πόσο θα γίνει αυτό είναι άλλο παπαευαγγελιο αλλά εγώ σας είπα ότι είναι αποφασισμένοι να βγάλουν καινούργια προκήρυξη και δεν κοιτάνε να πάρουν από τους πίνακες.
Αδερφε και εγω αυτο ακουσα οτι θα παρει 750 θεσεις και επειδη εχουν μεινει γυρω στους 400 επιλαχων δεν τους συμφερει να παρει απο επιλαχων γτ μπορει μερικοι να κοπουν αλλοι να μην πανε. Αρα ακουγεται οτι παει για νεα προκΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Αύγ 30, 2024 2:54 am Χάνουμε τον χρόνο μας. Σήμερα που μίλησα με ένα δικό μου άτομο στο υπουργείο μου είπε ότι έχουν αποφασίσει για μία νέα προκήρυξη 750 άτομα και ότι δεν μπορούν να πάρουν από τους πίνακες γιατί δεν επαρκούν τα άτομα. Τώρα κατά πόσο θα γίνει αυτό είναι άλλο παπαευαγγελιο αλλά εγώ σας είπα ότι είναι αποφασισμένοι να βγάλουν καινούργια προκήρυξη και δεν κοιτάνε να πάρουν από τους πίνακες.
Και γιατί δεν εξαντλούν τα άτομα από τους πίνακες πρώτα και έπειτα να βγάλουν συμπληρωματική ; Δεν έχει λογική όλο αυτό καμία εφόσον υπάρχουν ενεργοί πίνακες έστω για ένα χρόνο. Ο χρόνος κλείνει τον Απρίλιο του 2025, μιας και βγήκαν οι οριστικοί πίνακες Απρίλιο του 2024.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Αύγ 30, 2024 7:54 amΑδερφε και εγω αυτο ακουσα οτι θα παρει 750 θεσεις και επειδη εχουν μεινει γυρω στους 400 επιλαχων δεν τους συμφερει να παρει απο επιλαχων γτ μπορει μερικοι να κοπουν αλλοι να μην πανε. Αρα ακουγεται οτι παει για νεα προκΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Αύγ 30, 2024 2:54 am Χάνουμε τον χρόνο μας. Σήμερα που μίλησα με ένα δικό μου άτομο στο υπουργείο μου είπε ότι έχουν αποφασίσει για μία νέα προκήρυξη 750 άτομα και ότι δεν μπορούν να πάρουν από τους πίνακες γιατί δεν επαρκούν τα άτομα. Τώρα κατά πόσο θα γίνει αυτό είναι άλλο παπαευαγγελιο αλλά εγώ σας είπα ότι είναι αποφασισμένοι να βγάλουν καινούργια προκήρυξη και δεν κοιτάνε να πάρουν από τους πίνακες.
Μα οι 125 θέσεις παιδιά υπάρχουν είναι έτοιμες εκεί έχουν ψηφιστεί. Δεν υπάρχει κανένα κόλλημα σε αυτό το πράγμα και μια χαρά φτάνουν οι 400 500 πόσοι είναι για 125 θέσεις που οι ίδιοι έχουν ψηφίσει δεν ζητάει κανεις κάτι παραπάνω ζητάει εξηγήσεις και που ειανι αυτές οι ψηφισμένες θέσεις
Το σωστο και πιο νομιμο ειναι να καλεσει τους υπολοιπους οσοι πανε και μετα βγαζεις νεα προκυρηξη που αποκλειετε απο τους 400 να μην πανε τουλαχιστον 250-300 ατομα.
Τηλεφωνα παιδια δεν γινεται διαφορετικα θελουν πιεση. Αφηστε τα εδω μεσα, το θεμα ειναι εκει να ακουστουν αυτα που λεμε οχι εδω. Ξεκινηστε με τηλεφωνα και τις αποριες που εχουμε ολοι που δεν ειναι παραλογες στην τελικη!
Όσο δεν ασχολείται κανεις μας αυτοι θα το πάνε για νέα προκήρυξη να ξέρετε απλά και όμορφα
Τι λέτε ρε παιδιά ρε βενομ τι κάθεσαι κ γράφεις ; Υπάρχει περίπτωση να μας ακούσουν; Τι να ξεσηκωθούμε λες; Όλοι για νέα προκήρυξη μιλάνε δυστυχώς κ κάποιο παιδί δεν έχει γράψει εδώ μέσα ότι στην σχολη τους είπε κάποιος ότι έκλεισε η προκήρυξη αυτή ; Φανηκε από την στιγμή που έστειλαν ένα σορό προσκλήσεις για ΠΚΕ ότι το κάνουν για να φαίνεται ότι κάλεσαν όλα τα άτομα που είχαν δηλώσει. Μας το είχαν πει άλλωστε στα αθληματα ότι τσάμπα ήρθαμε κ έχει κλείσει η προκήρυξη απλά έπρεπε να μας καλέσουν. Μη κάνετε πως δεν ξέρετε κ λέτε αλλα. Εκεί ειμασταν
Όσο δεν έχει βγει κάτι επίσημο ή κάποια ενημέρωση από υπουργείο όλα παίζονται δεν μπορούμε να ξέρουμε τι σκέφτονται. Νομίζω όλους μας συμφέρει να πιέσουμε να πάρουν απ' τις λίστες που ήδη υπάρχουν άτομα. Δεν καταλαβαίνω που είναι ο κόπος στο να το προσπαθήσουμε η να γίνει ένα τηλ από τον κάθε ένα μας. Μπορείς να κάτσεις να περιμένεις στον καναπέ σου τις εξελίξεις εσύ φίλε μου, δεν σε πίεσε κανένας τη γνώμη μου γράφωΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Αύγ 30, 2024 10:52 am Τι λέτε ρε παιδιά ρε βενομ τι κάθεσαι κ γράφεις ; Υπάρχει περίπτωση να μας ακούσουν; Τι να ξεσηκωθούμε λες; Όλοι για νέα προκήρυξη μιλάνε δυστυχώς κ κάποιο παιδί δεν έχει γράψει εδώ μέσα ότι στην σχολη τους είπε κάποιος ότι έκλεισε η προκήρυξη αυτή ; Φανηκε από την στιγμή που έστειλαν ένα σορό προσκλήσεις για ΠΚΕ ότι το κάνουν για να φαίνεται ότι κάλεσαν όλα τα άτομα που είχαν δηλώσει. Μας το είχαν πει άλλωστε στα αθληματα ότι τσάμπα ήρθαμε κ έχει κλείσει η προκήρυξη απλά έπρεπε να μας καλέσουν. Μη κάνετε πως δεν ξέρετε κ λέτε αλλα. Εκεί ειμασταν
Μιλά καλύτερα κ μην προσβάλεις χωρίς να ξερεις, επομένως για καναπέδες πες σε κανένα άλλο σε παρακαλώ πολύ! Απλά εγώ βλεπω την πραγματικότητα δεν είμαι σε ροζ συννεφάκι…φιλε μου.
Μακάρι να μη βγει νέα κ να απορροφήσουν από εμάς
Μακάρι να μη βγει νέα κ να απορροφήσουν από εμάς
Μια χαρά σου μίλησε ο βενομ και δεν κάτι παράλογο πολλοί χάλασαν χιλια και ευρώ και πολύ απλά είναι αναγκασμένοι να σου απαντήσουν γιατί σε έχουν τρέξει χωρίς λόγο δεν τα πλήρωσαν αυτοί αρκετά με όλα αυτά. Υποτίθεται υπάρχει διαφάνεια και μόνο βρωμάει αυτή η προκήρυξη από παντού. Το μόνο που μπορεί να γίνει εδώ είναι οι 125 ΔΕ και 5ΤΕ που έχουν ψηφιστεί το 2023. Απο εμάς πληρώνονται αυτοί όλοι όχι εμείς από εκείνους. Ο καθένας έχει δικαίωμα να ξερει ποιος ο λόγος που τον βάλανε σε όλη αυτή την διαδικασία ενώ ποτέ μα ποτέ δεν έχει ξαναγίνει σε καμία άλλη προκήρυξη να σε φωνάξουν για χαβαλέ να δώσεις αν δεν είσαι έστω κοντά στα μόρια να μπεις. Οποιος κάτσει άπραγος να περιμένει νέα προκήρυξη απλά. Στους οππι έτσι έγιναν κει πήρανε τους επιπλέον για να ξέρετε με πίεση για ένα σώμα που δεν λειτούργησε και ποτέ και το ξέρανε πριν πάρουν τους υπόλοιπους.
Μαζί και εγώ. Και εγώ χάλασα χρήματα όχι μόνο εσείς. Κ μας ειπαν στα αθληματα ότι ήρθαμε άδικα εδώ ειμασταν στο άλλο νήμα κ τα λέγαμε. Μη το παίζεται ανήξεροι! Περνάγαμε ΠΚΕ για τον χαβαλέ ξέραμε ότι δεν θα μπούμε. Το είχαν πει πριν αρχίσουμε το 1000αρι που μας μετρούσαν για το ύψος! Ότι ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΝ. Φάγαμε Ξενερα αλλά τα δώσαμε. Μακάρι να μας πάρουν αλλά το βλεπω δύσκολο! ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ξεκολλατε
Τοτε μαλλον σε καθε γκρουπακι ελεγαν διαφορετικα πραγματα,Επισκέπτης έγραψε: Παρ Αύγ 30, 2024 1:19 pm Μαζί και εγώ. Και εγώ χάλασα χρήματα όχι μόνο εσείς. Κ μας ειπαν στα αθληματα ότι ήρθαμε άδικα εδώ ειμασταν στο άλλο νήμα κ τα λέγαμε. Μη το παίζεται ανήξεροι! Περνάγαμε ΠΚΕ για τον χαβαλέ ξέραμε ότι δεν θα μπούμε. Το είχαν πει πριν αρχίσουμε το 1000αρι που μας μετρούσαν για το ύψος! Ότι ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΝ. Φάγαμε Ξενερα αλλά τα δώσαμε. Μακάρι να μας πάρουν αλλά το βλεπω δύσκολο! ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ξεκολλατε
γιατι στο δικο μας ολοι οι αστυνομικοι μας ελεγαν καλα κανατε και ανεβηκατε γιατι σκοπευουν μεχρι τελος του ετους να παρουν κι αλλους απο τη λιστα αυτη και οτι οσοι δωσετε και περασετε ειστε μεσα. Οτι οι θεσεις οι 400 ναι μεν ειχαν κλεισει, αλλα οτι εμεις διναμε με προοπτικη προσληψης στο μελλον, οχι οτι ανεβηκαμε για χαβαλε που ακουστηκε αυτο... Και τοσα ατομα που ανεβηκαν δεν νομιζω πως υπηρχε ενα μεσα σε ολα αυτα που ανεβηκε διακοπες η για πλακα... Μαλλον τοτε ουτε οι ιδιοι ξερανε τι λεγανε και πεταγανε οτι σκεφτεται ο καθενας.
Συγγνωμη φιλε μου, μια ερωτηση μονο. Εφοσον ειχε κλεισει η προκυρηξη και σας ειπαν οτι ανεβηκατε τσαμπα ουσιαστικα μες τα μουτρα σας (γιατι στο δικο μου γκρουπ δεν συνεβη κατι τετοιο, ουτε σε αμφισβητω) εσεις εκεινη την ωρα στο γκρουπ σου γιατι τα δωσατε τα αθληματα και δεν αντιδρασατε να σηκωθειτε να φυγετε ολοι η δεν ρωτησατε κατι περαιτερω; Λες και δεν ειχαμε κατι καλυτερο να καναμε. Μην κοροιδευομαστε παιδια μεχρι και ο τελευταιος ανεβηκε με την ελπιδα να τραβηξουν παραπανω ατομα κανεις δεν πηγε με σκοπο να μπει στις 5-6 θεσεις που περισσεψαν και τους καλεσαν ολους. Οτι εγινε, εγινε το θεμα ειναι απο εδω και περα πως κινουμαστε.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Αύγ 30, 2024 1:19 pm Μαζί και εγώ. Και εγώ χάλασα χρήματα όχι μόνο εσείς. Κ μας ειπαν στα αθληματα ότι ήρθαμε άδικα εδώ ειμασταν στο άλλο νήμα κ τα λέγαμε. Μη το παίζεται ανήξεροι! Περνάγαμε ΠΚΕ για τον χαβαλέ ξέραμε ότι δεν θα μπούμε. Το είχαν πει πριν αρχίσουμε το 1000αρι που μας μετρούσαν για το ύψος! Ότι ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΝ. Φάγαμε Ξενερα αλλά τα δώσαμε. Μακάρι να μας πάρουν αλλά το βλεπω δύσκολο! ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ξεκολλατε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες