Γιατί ως γνωστόν αν κάποια "γκόμενα" μπει εφ και μεινει Αθήνα θα γνωρίσει φραγκατους που θα τις μαζέψουν... Εγώ που είμαι στον στρατό πιο πολλούς άντρες βλέπω να φεύγουν παρά γυναίκες στο τέλος μόνο γυναίκες θα μείνουν στα σώματα και στον εσΕπισκέπτης έγραψε: Κυρ Αύγ 25, 2024 11:26 pm Κάνε ότι γουστάρεις σιγά κανείς δεν σας βάζει το μαχαίρι στον λαιμό μάγκες μου. Γιατί βλέπω και κάτι γκόμενες στο φβ πού τις λέμε στα τσατς ότι δεν αξίζει ειδικά αυτές που είναι από επαρχία και μας λένε καλύτερα είναι από τον ιδιωτικό τομέα οι καθυστερημένες αν και εντάξει η γκόμενα πηγαίνει με την προοπτική οτι Αθήνα θα έρθω θα βρω και κάναν μαλακα φραγκατο να μπαστακοθω στο ακίνητο του να τα πληρώνει όλα αυτός και να βάζω εγώ στην άκρη τι να πω χαχαχαχα. Ε ρε φίλε είμαστε για τα πανηγύρια δεν πειράζει σίγα και οι 1500 του 19 έμειναν καμιά 900αρια κοντά, στην οππι έχει φύγει κάνα 200αρι και στην τριετία θα φύγει άλλο τόσο. Οπότε καταλαβαίνετε ότι αν μπει πάλι η μισή επαρχία δυστυχώς σε 3 χρόνια από τώρα δεν θα έχουν μείνει ούτε 300 άτομα από δαυτους. Δεν βαριέσαι πάμε και όπου βγει, Τέμπη Μητσοτακισταν 2.0
Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Στο μεταξύ στο Α. Τ που πήγα για την αίτηση, ρώτησα τον ΑΞ. Υπερεσιας, αν είχαν πολλές αιτήσεις και είχε αρκετές αιτήσεις από γυναίκες, σε σημείο ισάριθμο με άντρες να φανταστείτε μάγκες
Γειά σας παιδιά... Έχω αρκετά μόρια στη συγκεκριμένη προκυρηξη μπορεί να μπω. Μαρεσει η αστυνομια αλλά είμαι πτυχιούχος οικονομικών και βρήκα δουλειά σε μια τράπεζα. Εσείς τι θα διαλέγατε πείτε μου την γνώμη σας.
Σε ποια κατηγορία πιστεύετε πως έχουν γίνει περισσότερες αιτησεις;
Για εμένα βάλε στην ζυγαριά τι σου αρέσει απλά να μπορείς να ζήσεις σαν άνθρωπος, με 800 ευρώ δεν γίνεται κάτι τέτοιο εάν δεν έχεις δικό σου σπίτι και κάποια άλλη πηγή εισοδήματος. Σκέψου τι μέλλον και προοπτικές έχουν αυτά και βαλτά κάτω σε λίγα χρόνια πως θα είσαι (με οικογένεια κλπ).
Φέτος θα τηρηθούν τα πάντα στις ΠΚΕ με ρητή εντολή του Χρυσοχοΐδη. Δεν έχει τραυματισμός και έλα σε πέντε μέρες και σε περνάω αθλήματα και μανίκια κάνουμε τα στραβά μάτια και *****. Όποιος έχει τατουάζ κοπεί αθλήματα ή είναι παραπάνω δείκτη μάζας σώματος έχει κοπεί επιτόπου οπότε αυτές που κάνανε τώρα αν δεν πληρούν τις προϋποθέσεις θα πάνε σπίτι τους όπως και οι άντρες φυσικά.
Αυτό είναι και το σωστό. Τα παρτάλια σπίτια τους. Να μη δούμε ότι βλέπαμε τόσα χρόνια. Μακάρι να γίνει έτσι και να μην τρολάρεις.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 26, 2024 2:17 pm Φέτος θα τηρηθούν τα πάντα στις ΠΚΕ με ρητή εντολή του Χρυσοχοΐδη. Δεν έχει τραυματισμός και έλα σε πέντε μέρες και σε περνάω αθλήματα και μανίκια κάνουμε τα στραβά μάτια και *****. Όποιος έχει τατουάζ κοπεί αθλήματα ή είναι παραπάνω δείκτη μάζας σώματος έχει κοπεί επιτόπου οπότε αυτές που κάνανε τώρα αν δεν πληρούν τις προϋποθέσεις θα πάνε σπίτι τους όπως και οι άντρες φυσικά.
Στα υγειονομικά γνωρίζει κανείς ποιο είναι το όριο για μυωπία; Έχω 1.5 στο ένα μάτι και 2 στο άλλο
Έτσι μου είπαν από το υπουργείο προστασίας του Πολίτη ότι αυτό που άρχισε στην εμοδε και στην δικαστική θα συνεχιστεί και θα είναι ΦΟΎΛ αυστηροί έστω και για πρώτη φορά στην Ελλάς επιτέλους. Τώρα θα δείξει ελπίζω να μην μας τρολαρουν όλοι μαζί γιατί θα τους πάρει ο διάολος στο τέλος.
Καταρχάς δες αν το έχεις με τα αθληματα κ μετά μπες σε δίλλημα. Επίσης συγνώμη που θα στο πω αλλά αν συγκρίνεις το μισθό της τράπεζας κ τις παροχές εκεί για να γίνεις ειδικός φρουρός δηλαδή το τελευταίο σε ιεραρχία τμήμα της αστυνομίας, τότε είσαι χαζη.
Οι αιτήσεις παιδιά όντως έχουν γίνει απο γυναίκες οι πιο πολλές αλλά θα κοπούν στα αθληματα επομένως πάλι μπροστά έρχονται οι άντρες σε αυτό κ καλύπτουν τις θέσεις. Μπορεί να σε περνάει κάποια στα μόρια, να μη καλεστείς εσυ, να κοπεί αυτή αθληματα κ θα καλέσουν τους επόμενους. Έτσι πάει όλα τα χρόνια που το ξέρουμε! Στην ΟΠΠΙ είδαμε άπειρες γυναίκες στην αρχική λίστα κ μετά τις ψάχναμε στην λίστα με τα οριστικά
Οι αιτήσεις παιδιά όντως έχουν γίνει απο γυναίκες οι πιο πολλές αλλά θα κοπούν στα αθληματα επομένως πάλι μπροστά έρχονται οι άντρες σε αυτό κ καλύπτουν τις θέσεις. Μπορεί να σε περνάει κάποια στα μόρια, να μη καλεστείς εσυ, να κοπεί αυτή αθληματα κ θα καλέσουν τους επόμενους. Έτσι πάει όλα τα χρόνια που το ξέρουμε! Στην ΟΠΠΙ είδαμε άπειρες γυναίκες στην αρχική λίστα κ μετά τις ψάχναμε στην λίστα με τα οριστικά
Από το ΙΕΚ θέλει την βεβαιωση επαγγελματικής κατάστασης ; Η θέλει την πιστοποίηση γνωρίζεται;
Εσυ που τυ ξερεις με τοση σιγουρια;Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 26, 2024 2:17 pm Φέτος θα τηρηθούν τα πάντα στις ΠΚΕ με ρητή εντολή του Χρυσοχοΐδη. Δεν έχει τραυματισμός και έλα σε πέντε μέρες και σε περνάω αθλήματα και μανίκια κάνουμε τα στραβά μάτια και *****. Όποιος έχει τατουάζ κοπεί αθλήματα ή είναι παραπάνω δείκτη μάζας σώματος έχει κοπεί επιτόπου οπότε αυτές που κάνανε τώρα αν δεν πληρούν τις προϋποθέσεις θα πάνε σπίτι τους όπως και οι άντρες φυσικά.
Ιδιαιτερος του Χρυσοχοϊδη εισαι?
Μάλλον δεν έχει μόρια και προσπαθεί να φοβίσει μερικους
Τα αθλήματα δεν είναι τπτ... Έχω ασχοληθεί και με στίβο. Και οι μισθοί της τράπεζας μην νομίζεις στα ίδια χάλια είναι...Επισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 26, 2024 5:01 pm Καταρχάς δες αν το έχεις με τα αθληματα κ μετά μπες σε δίλλημα. Επίσης συγνώμη που θα στο πω αλλά αν συγκρίνεις το μισθό της τράπεζας κ τις παροχές εκεί για να γίνεις ειδικός φρουρός δηλαδή το τελευταίο σε ιεραρχία τμήμα της αστυνομίας, τότε είσαι χαζη.
Αθλήματα θα παίξει βύσμα... Μη συγκρίνετε αυτή τη προκήρυξη με τη δικαστική ή τη δημοτική που είναι με ΑΣΕΠ... Αυτή είναι χωρίς ΑΣΕΠ οπότε μη λέτε βλακείες. Ίσως μπουν και άτομα χωρίς να πιάνουν τα μόρια
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες