Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Στα τατουάζ είναι ελαστικοί ή κόβουν με το παραμικρό ; Γνωρίζει κανείς έστω από προηγούμενες προξυρηξεις τι γινόταν ;
Παιδιά 2024 έχουμε και ασχολούμαστε με τα ταττουαζ ; Στην Γερμανία η αστυνομία έχει μέχρι το λαιμό, μια φωτό που ανέβασε το police net φαίνεται αστυνομικός με ταττουαζ έλεος με αυτό πλέον 2024 έχουμε.
Εεεε οκ εδώ όμως επειδή είναι Ελλάδα και είναι σα να έχουμε 1984 όποιος έχει τατουάζ σε εμφανή σημεία θα κοπεί.
Δεν θα δικαιωθεί κανείς φιλαράκο μου. Από τη στιγμή που η προκήρυξη είναι σαφής για τα τατουάζ σε μη εμφανές σημείο με την θερινή στολή κόβεσαι απευθείας.
Δυστυχώς η αλήθεια είναι αυτή, όντως έχουν ακουστεί στη 2019 ότι πέρασαν.
Τώρα όμως εγώ άκουσα για την δικαστική κόβαν σαν επιτροπη χουντας ακόμα και τελίτσες τατουαζ αλλά μιλάμε πάντα για έμφανή σημείο.
Ο Χρυσοχοΐδης είναι κάθετος και πολύ αυστηρός γενικά με αυτά έχω ακούσει και τα πάει όλα κατά γράμμα.
Θα προσπαθήσουμε και ότι γίνει.
Τώρα όμως εγώ άκουσα για την δικαστική κόβαν σαν επιτροπη χουντας ακόμα και τελίτσες τατουαζ αλλά μιλάμε πάντα για έμφανή σημείο.
Ο Χρυσοχοΐδης είναι κάθετος και πολύ αυστηρός γενικά με αυτά έχω ακούσει και τα πάει όλα κατά γράμμα.
Θα προσπαθήσουμε και ότι γίνει.
Άλλο η δικαστική άλλο ειδικός φρουρός,anyway στο σώμα πάντως έχω δει πολλά άτομα με μανίκια, πλέον 2024 έχουμε, οι περισσότεροι έχουν, πιο ελαστικοί είναι επειδή ξέρω άτομα που περάσανε και από δικαστική που λες εσυ φίλε με ταττουαζ, αντί να μην γράφει καμία χαζομάρα
Στη δικαστική δεν πέρασε κανένας με τατουάζ σε εμφανή σημεία. Κόψε τα ναρκωτικά και την παραπληροφόρηση.
Καλά εντάξει νομίζεις παραπληροφόρηση είναι, καλή σου ημέρα
Παιδιά αυτή η δήλωση ότι έχουν τα προσόντα που αναφέρονται σύμφωνα με το συνημμένο στο υπόμνημα Δ. Όλοι το προσκομιζουν; Που τη βρίσκουμε την δήλωση αυτη;,
Άσε τις ανοησίες και ωρίμασε , έχεις πάρει ένα ένα τα νήματα και γράφεις ότι κουταμαρα σου έχει μείνει στον εγκέφαλο και την αναπαράγεις για να σου δώσει κάποιος αξία, δες στα σοβαρά τι θα κάνεις στη ζωή σου και μην μπλέκεις με πράγματα που δεν γνωρίζεις.
Για τα τατουάζ δικαιώνονται άτομα εδώ και πολλά χρόνια, αργούν τα δικαστήρια και μπαίνουν μετά από 3-4 χρόνια λαμβάνοντας αναδρομικά όλους τους μισθούς.
Αφού έχεις τόσο ελεύθερο χρόνο αντί να τρομπαρεις ψάξε στο ίντερνετ να βρεις τις αποφάσεις.
Ρε μλκ αλήθεια τώρα μη σπάτε μπάλες επειδή δεν έχετε επιχειρήματα; Αλήθεια τώρα θα κοπεί ο άλλος γιατί θα έχει τατουάζ σε εμφανή σημεία και μετά θα πάει δικαστικώς να δώσει 10.000 σε δικηγόρο για να διοριστεί μετά από 4 χρόνια και αν διοριστεί κιόλας; Είδα και τον ποτσεπη πού είχε 3200 μόρια και τον κόψανε χωρίς λόγο στα ψυχοτεχνικα και το πήγε δικαστικώς και 5 χρόνια αργότερα δεν τον έχουν πάρει ακόμη. Σταματήστε εσείς να παραπληροφορειτε και να το παίζεται έξυπνοι. Ο άλλος λέει εδώ δει με μανίκια Ε ναι ρε φίλε έχεις δει με μανίκια γιατί πριν δεν είχαν οι άνθρωποι και πήγαν και τα έκαναν μετά.
Επειδή είσαι ανηξερος, όταν σε κόβουν σε αθλήματα υγειονομικά και ψυχοτεχνικα δεν δικαιώνεσαι ποτέ! Δεν μπορείς καν να κάνεις ένταση για τατουάζ μπορείς.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Αύγ 23, 2024 1:09 pm Ρε μλκ αλήθεια τώρα μη σπάτε μπάλες επειδή δεν έχετε επιχειρήματα; Αλήθεια τώρα θα κοπεί ο άλλος γιατί θα έχει τατουάζ σε εμφανή σημεία και μετά θα πάει δικαστικώς να δώσει 10.000 σε δικηγόρο για να διοριστεί μετά από 4 χρόνια και αν διοριστεί κιόλας; Είδα και τον ποτσεπη πού είχε 3200 μόρια και τον κόψανε χωρίς λόγο στα ψυχοτεχνικα και το πήγε δικαστικώς και 5 χρόνια αργότερα δεν τον έχουν πάρει ακόμη. Σταματήστε εσείς να παραπληροφορειτε και να το παίζεται έξυπνοι. Ο άλλος λέει εδώ δει με μανίκια Ε ναι ρε φίλε έχεις δει με μανίκια γιατί πριν δεν είχαν οι άνθρωποι και πήγαν και τα έκαναν μετά.
https://aslawfirm.gr/index.php/2024/02/ ... astynomia/
Ακόμα και στην δικαστική θα δικαιωθούν.
Ο συγκεκριμένος δικηγόρος έριξε τι ύψος των γυναικών στο 1.63 δικαίωσε υποψήφια που κινήθηκε νομικά και δικαιώθηκε μετά από 10 χρόνια.
Ασχοληθείτε με το να βρίζετε ο ένας τον άλλον για το ποιος έχει πτυχίο και ποιος υπηρέτησε στις ειδικές γιατί για σοβαρά θέματα δεν έχετε ούτε την εμπειρία αλλά ούτε και την γνώση.
Στις αθλητικές δοκιμασίες μπορείς να δηλώσεις εκείνη την στιγμή πόνο ή αδιαθεσία να σου πούνε δεν έχεις τίποτα συνέχισε να αρνηθείς και να πας δικαστικώς, αν συνεχίσεις το έχασες το παιχνίδι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες