ΣΠΕΕΠΟΠΕΔ - Σχολείο Προκεχωρημένης Εκπαίδευσης ΕΠΟΠ Ειδικών Δυνάμεων
ΣΠΕΕΠΟΠΕΔ - Σχολείο Προκεχωρημένης Εκπαίδευσης ΕΠΟΠ Ειδικών Δυνάμεων
Αλανια απο που μπορω να μαθω υλικα για το ΣΠΕΕΠΟΠΕΔ;
ΣΠΕΕΠΟΠΕΔ - Αγορά υλικών
Όταν λές υλικά τι εννοείς;
ΣΠΕΕΠΟΠΕΔ - Αγορά υλικών
Ειναι να παω σπεποπεδ αδερφε 6 του μηνος. Τι υλικα χρειαζεται να παω να αγορασω. Και μου ειπαν και για καποια αρβυλα της μπειτ που αν παρουν νερο μεσα το βγαζουν με τη μια απο το πατο. Τα ξερεις εσυ αυτα... ΄?
ΣΠΕΕΠΟΠΕΔ - Αγορά υλικών
Καλημερα κι'ολας.
ΣΠΕΕΠΟΠΕΔ - Αγορά υλικών
Της Bates όχι, ξέρω της OTB που έχουν οι Βατραχάνθρωποι της ΔΥΚ
ΣΠΕΕΠΟΠΕΔ - Αγορά υλικών
Ωραιος. Ξερεις και απο εξοπλισμο που θα μας βοηθησει για το σχολειο.
ΣΠΕΕΠΟΠΕΔ - Αγορά υλικών
Δεν είμαι ΕΠΟΠ και δη στις Ειδικές Δυνάμεις, αν μπορείς ρώτα από συναδέλφους σου που το πέρασαν το Σχολείο τι υλικά είχαν πάρει και, κυρίως, τι είναι καλύτερο να έχεις. Μην κουβαλάς και άχρηστα αντικείμενα.
Μπορώ αν θές να σου πώ μερικά υλικά, αν και ακριβούτσικα.
Μπορώ αν θές να σου πώ μερικά υλικά, αν και ακριβούτσικα.
ΣΠΕΕΠΟΠΕΔ - Αγορά υλικών
Αν δε σου κανει κοπος πες μου. Παντως αδερφε πηγα πηρα τις αντιντας. Πανακριβες.
ΣΠΕΕΠΟΠΕΔ - Αγορά υλικών
Ωραία. Διάβασε τα παρακάτω μηνύματα με εξοπλισμό ανα στρωματωση που μου είχε προτείνει Κύπριος Καταδρομέας. Υπόψιν, δεν είναι υποχρεωτικό να τα έχεις όλα για το Σχολείο.
1η Γραμμή (στο σώμα και στην στολή μας)
2η Γραμμή (στην Εξάρτηση Μάχης)
3η Γραμμή
Τώρα για συγκεκριμένα πράγματα (εταιρίες, μαγαζιά) αυτό θα εξαρτηθεί από πόσο αντέχει το πορτοφόλι σου.
1η Γραμμή (στο σώμα και στην στολή μας)
2η Γραμμή (στην Εξάρτηση Μάχης)
3η Γραμμή
Τώρα για συγκεκριμένα πράγματα (εταιρίες, μαγαζιά) αυτό θα εξαρτηθεί από πόσο αντέχει το πορτοφόλι σου.
ΣΠΕΕΠΟΠΕΔ - Αγορά υλικών
Γεια σας ρε μαγκες. Παω Κι εγς για σχολειο στις 6 και θελω να ρωτησω αν Ξερει κανεις για το αρβυλο το "ελαφρο"... Ετσι μου το περιεγραψαν και μαρκα duovo h duono... Αξιζει η σακατεβεις τα γονατα σου?
ΣΠΕΕΠΟΠΕΔ - Αγορά υλικών
Aeropelma Duetto εννοείς; Φαντάσου σαν τα άρβυλα του Στρατού αλλά με αντικραδασμική αερόσολα.
Αν σου είπαν ότι αξίζει, τότε μάλλον το εννοούσαν.
Αν σου είπαν ότι αξίζει, τότε μάλλον το εννοούσαν.

ΣΠΕΕΠΟΠΕΔ - Αγορά υλικών
Σ'ευχαριστώ να'σαι καλά! ... Για το ότι είναι "ιδανικά" στο τρέξιμο αλλά, λένε, δεν βοηθάν στο στίβο μάχης;
ΣΠΕΕΠΟΠΕΔ - Αγορά υλικών
Δεν ξέρω να σου πώ, πάντως τα συγκεκριμένα είναι κατάλληλα για πορείες με σακίδιο, τουλάχιστον αυτό μου έχει ειπωθεί.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες