Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 15
- Δημοσιεύσεις: 15
- Εγγραφή: Πέμ Αύγ 15, 2024 8:47 pm
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Και στην τελικη ρε παιδια δεν ειναι και τρελα τα αληματα αν δε μπορεις να τρεξεις στα 20-25 σου πχ ε τι να πω ... Αν δε κανω λαθος δηλ στα 100 μ εχει οριο 16 δευτερολεπτα εγω που κοντεβω 40 και καπνιζω το βγαζω.
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Αν αθλείσαι από μικρός τα βγάζεις για πλάκα. Απλά τα περισσότερα παιδιά δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ με τον αθλητισμό και είναι πολύ δύσκολο ειδικά αν είσαι γυναίκα να κάνεις τα πάντα + τις έλξεις και τα πουσαπς.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 15
- Δημοσιεύσεις: 15
- Εγγραφή: Πέμ Αύγ 15, 2024 8:47 pm
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
το καταλαβαινω αυτο που λες δεν μιλαγα για αθλητες απλα δεν ειναι ακατορθωτα ουτε για γυναικες. Η συζυγος μου ειναι 35 και προσφατα αποκτησαμε ενα μωρακι ε ρε φιλε αν δεις τι κανει σε μια μερα με τον μικρο ποσσες φορες τον σηκωνει τις δουλειες κτλ πιστευω οτι θα προτιμουσε μια μερα μονο τα αθληματα... Χαχαχχαχχαχαχ ολοι μπορουν και τουλαχιστον στο ναυτικο δε κρατανε και το δευτερολεπτο.
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Μπορεί να ρωτήσει κάποιος πού είναι μέσα ρε παιδιά ποτέ θα βγεί. Έχει αργήσει πάρα πολύ φέτος αν δεν την βγάλουν μέχρι μέσα Σεπτεμβρίου αν δεν πάει Τραίνο η διαδικασία δεν θα προλάβουν να έχουν κατάταξη αρχές Δεκεμβρίου όπως πέρσι.
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Εγώ που ρώτησα έναν δικό μου που μπήκε πέρσι απο την στιγμη που έχουν βγει οι ειδοκτητες μέσα αυγουστου θα βγει αλλά από τι βλέπω πάμε για Σεπτεμβρίο έτσι όπως το πανεΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Αύγ 19, 2024 4:10 pm Μπορεί να ρωτήσει κάποιος πού είναι μέσα ρε παιδιά ποτέ θα βγεί. Έχει αργήσει πάρα πολύ φέτος αν δεν την βγάλουν μέχρι μέσα Σεπτεμβρίου αν δεν πάει Τραίνο η διαδικασία δεν θα προλάβουν να έχουν κατάταξη αρχές Δεκεμβρίου όπως πέρσι.
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Άντε να γυρίσουν τα κοπρόσκυλα να την βγάλουν. Περιμένουμε σαν μ@λακες από τον Απρίλιο μας πάνε από μήνα σε μήνα.
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Αν πάμε Αθήνα περάσουμε και μετά πάμε πχ μεγάλο πεύκο για εκπαίδευση αυτούς τους 6 μήνες της εκπαίδευσης πληρωνόμαστε ;
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Στο τέλος παίρνεις μαζεμένα κάτι αναδρομικά αλλά δεν είναι πολλά τα λεφτά μην φανταστείς.1200 ευρώ σύνολο, επίσης 4 μήνες είναι οι εκπαίδευση στο μεγάλο πεύκο.
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Παιδιά έχει ακούσει κανείς τίποτα και για την προκυρηξη για οβα;
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Καλησπέρα! Γνωρίζει κανείς για την θέση Τοπογράφου τι πτυχίο ακριβώς θέλει; Εγώ είμαι Γεωγράφος (παρεμφερές με Τοπογράφου), μπορώ να δηλώσω?
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Σύμφωνα με την απόφαση καθορισμού γραμματικών γνώσεων 2024,(υπάρχει, γκουγκλαρησε να την δεις) του Σ. Ξ., ο ζητούμενος τίτλος, είναι: Δίπλωμα επαγγελματικής ειδικότητας εκπαίδευσης και κατάρτισης ΣΑΕΚ επιπέδου 5 ή Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης "Σχεδιαστής Δομικών Εργων και Γεωπληροφορικής". Έχεις Δίπλωμα από ΣΑΕΚ (ΙΕΚ εννοεί), μπορείς να επικοινωνήσεις με τη Σχολή, αν βρεις άκρη και να ρωτήσεις αν υπάρχει αντιστοιχία του Τοπογράφου με του Γεωγράφου. Μπορείς μόνος σου, να ενημερωθείς από τον Οδηγό Κατάρτισης Σπουδών για την αντιστοιχία των διπλωμάτων. Προσωπικά, πιστεύω μάλλον όχι, αλλά, αν σε ενδιαφέρει πραγματικά, μπορείς να κάνεις τα χαρτιά σου, και ας αποφασίσει η αρμόδια Επιτροπή.
Styga
Re: ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό
Όσοι δεν έχουν κάνει θητεία έχουν δικαίωμα παραίτησης στα 4 χρόνια.
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Ρε μαγκες έκανα ενα χειρουργείο πρόσφατα οχι σοβαρο μια κηλη υπάρχει περίπτωση να χάσω το Ι1?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: legendary και 12 επισκέπτες