Θα ειναι ειδικοτητα στεριας και θα αφορα ελαχιστα ατομα που κατα πασα πιθανοτητα εχουν βγει κ ποιοι θα πανε.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Αύγ 16, 2024 1:11 pm Ηλεκτρολόγε καλησπέρα μιας και είσαι μέσα στο σώμα μήπως τυχαίνει να γνωρίζεις περισσοτερες λεπτομέρειες σχετικά με την ειδικότητα τεχνολογος τροφιμων και ποτών διότι δεν υπήρχε κι ολας και τις προηγούμενες χρονιές. Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου και για την βοήθεια που δίνεις σε θυμάμαι από προηγούμενα νήματα εποπ που γενικά βοηθούσες όσο μπορούσες σε ότι ερωτήσεις σου έκαναν εσύ και ο διάσωστης να στε καλά που βοηθάτε...
Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 15
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
εξαρταται φιλε απο το να ειναι 20 χρονια εβρο καποιοι προτιμανε 20 χρονια ταξιδι. Ο ξαδερφος μου μπηκε με την προηγουμενη σειρα ελεγα οτι θα παραιτηθει σε 10 μερες και τελικα πηγε σε φρεγατα μεκο που πηγε ασπιδες και του αρεσε πολυ το καραβι. Συν οτι τσεπωσε 1500 ευρω πριν παει αποστολη,58 ευρω την ημερα χωρια το μισθο που για οσο ελειπε ετρεχε στη τραπεζα. Τα λεφτα αυτα κανεις αλλος εποπ σε οποιοδηποτε αλλο σωμα τα βγαζει. Σε καποιους αρεσει σε αλλους οχι παντως ξαναλεω για ενα παιδι που δουλευε ΙΤ σε εταιρια και ενασχοληση με βιντεοπαιχνιδια τον ειχα να παραιτηθει σε δεκα μερες και τελικα πηγε καραβι πηγε χουθι και του αρεσει.
Για νοσοκόμος καταδρομών εχω μόνο το χαρτί του επαλ σαν βοηθός νοσηλευτή ξέρουμε αμα παίρνουν
Αστεια ερωτηση, αλλα στις προηγουμενες προκηρυξεις οταν μπηκανε τα παιδια για αθληματα φορουσαν ολοι σκουφακι γυαλια και το μαγιο που φορανε στα κολυμβητηρια;
Διοτι δεν προκειται να μπω στην διαδικασια να τα αγορασω αν και οταν με το καλο μπω, οποτε ας μου πει καποιος αν θα σε κοψουν για αυτα
Διοτι δεν προκειται να μπω στην διαδικασια να τα αγορασω αν και οταν με το καλο μπω, οποτε ας μου πει καποιος αν θα σε κοψουν για αυτα
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
τυπικα τα ζητανε δε σε κοβουν οχιFo4 έγραψε: Παρ Αύγ 16, 2024 8:17 pm Αστεια ερωτηση, αλλα στις προηγουμενες προκηρυξεις οταν μπηκανε τα παιδια για αθληματα φορουσαν ολοι σκουφακι γυαλια και το μαγιο που φορανε στα κολυμβητηρια;
Διοτι δεν προκειται να μπω στην διαδικασια να τα αγορασω αν και οταν με το καλο μπω, οποτε ας μου πει καποιος αν θα σε κοψουν για αυτα![]()
Ναί, παίρνουν από ΕΠΑΛ (βοηθός νοσηλευτή), απλώς είναι η δεύτερη επιλογή, η πρώτη είναι από ΙΕΚ (τωρινό ΣΑΕΚ).
Μπορείς να το δείς στην απόφαση καθορισμού των γραμματικών γνώσεων Εποπ Σ. Ξ. Που έχει κυκλοφορήσει εδώ και καιρό. Αυτό σημαίνει ότι όταν βγει η προκήρυξη που θα γράφει πόσα άτομα θα πάρει η ειδικότητα, οι υποψήφιοι που θα κάνουν αίτηση, θα επιλεγούν πρωτίστως από ΙΕΚ, και εφόσον δεν συμπληρωθούν τα άτομα, θα πάρουν από ΕΠΑΛ. Αλλά, πχ εάν κοπούν στις ΠΚΕ (προκαταρκτικές εξετάσεις), τα ΙΕΚ, και εσύ περάσεις, θα καλέσουν εσένα. Επομένως, κάνεις τα χαρτιά σου κανονικά.
Styga
Σε ευχαριστώ πολύ η ειδικότητα επίσης είναι μάχιμη ετσι νοσοκόμος μαχης ειδικών δυνάμεων ασκήσεις κτλ σαν την θητεία θέλω να πω κανονικά σε στρατόπεδο οχι σε τίποτα νοσοκομεία όπως παρόμοιες ειδικότητες?
Γκουγκλάρησε, " εποπ army ειδικότητες pdf", θα ανοίξεις το αρχειο, θα σου βγάλει όλες τις αρμοδιότητες των εποπ ανά ειδικότητα, η δικιά σου είναι στη σελίδα 22, και διάβασε την πλήρη περιγραφή των αρμοδιοτήτων, από ότι διάβασα ναι, σε μονάδες καταδρομών παρέχεις υπηρεσίες, αλλά μπες να ενημερωθείς πλήρως.
Styga
Καλησπέρα! Θυμάται κανείς πέρσι ποτέ έγιναν οι υγειονομικές εξετάσεις και τα αθλήματα?
Ηλεκτρολόγε καλησπέρα επειδή με ενδιαφέρει και εμένα με βάση το πτυχίο μου η ειδικότητα τεχνολογος τροφιμων και ποτών διοικητικης υποστηριξης θα ήθελα με την σειρά μου να σε ρωτήσω γενικά τι (παίζει) με αυτήν την ειδικότητα μιας και είναι καινούργια και μερικοί μου είπανε ότι σχετίζεται με την διαχείριση υλικού με τα τρόφιμα στο καράβι οπότε μπορεί να έχει και καράβι η ειδικότητα μου είπανε δεν είναι καθαρά στεριανη και οι υπόλοιποι μου ότι θα είσαι σε πόστο ξηρας και θα κάνεις έλεγχο των τροφίμων τελικά τι ισχύει και τι όχι μπορείς να με κατατοπησεις αν γνωρίζεις περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ειδικότητα αυτη σε ευχαριστώ εκ τον προτέρων και συγνώμη για το σεντόνι.
Ρε σεις έχει κουράσει να ρωτάτε αν θα φάτε καράβι, όλοι μα όλοι καράβι θα φάτε για πολλά χρόνια ανεξάρτητου ειδικότητας, αν αυτό δεν σας κάνει μην το επιλέξετε , ψάχνετε τώρα να μπείτε στο ναυτικό ως ΕΠΟΠ και να μην πάτε καράβι, ποιος τον νοιάζει (το έγραψα ευγενικά) τι ειδικότητα έχετε.Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Αύγ 17, 2024 3:35 pm Ηλεκτρολόγε καλησπέρα επειδή με ενδιαφέρει και εμένα με βάση το πτυχίο μου η ειδικότητα τεχνολογος τροφιμων και ποτών διοικητικης υποστηριξης θα ήθελα με την σειρά μου να σε ρωτήσω γενικά τι (παίζει) με αυτήν την ειδικότητα μιας και είναι καινούργια και μερικοί μου είπανε ότι σχετίζεται με την διαχείριση υλικού με τα τρόφιμα στο καράβι οπότε μπορεί να έχει και καράβι η ειδικότητα μου είπανε δεν είναι καθαρά στεριανη και οι υπόλοιποι μου ότι θα είσαι σε πόστο ξηρας και θα κάνεις έλεγχο των τροφίμων τελικά τι ισχύει και τι όχι μπορείς να με κατατοπησεις αν γνωρίζεις περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ειδικότητα αυτη σε ευχαριστώ εκ τον προτέρων και συγνώμη για το σεντόνι.
Υπάρχουν ΕΠΟΠ με 10 και 15 χρόνια στο ναυτικό και είναι ακόμα σε καράβι.
Υπάρχουν σπουδαστές που μπαίνουν από ΣΜΥΝ και τρώνε καράβι.
Κούρασε η κασέτα αλλάξτε την.
Είμαι εποπ στο ναυτικό κι εγώ.
1ον δεν ισχύει ότι δεν θα μπεις στην ειδικότητα σου. Μπήκα επιστασία από την πρώτη μέρα που πάτησα το Ποδι μου στο καράβι.
2ον οι βάρδιες δεν είναι 10 εκτός από τον πρώτο μήνα που είσαι σε ενημερωτικές αλλά 6.
3ον βγαίνεις στεριά αλλά εξαρτάται από την ειδικότητα πχ διαχ/λογ και διαχ/υλ. Οι υπόλοιπες ειδικότητες πλην των μηχανικών θέλουν μέσο.
4ον η προσαρμογή δεν ισχύει σε όλα τα καράβια αλλά συνήθως μόνο στις μεκο και είναι 5 μέρες όχι 15
Τώρα να απαντήσω και σε αυτούς που έχουν άγχος τα αθλήματα. Εξαρτάται που δίνεις. Όσοι δίνουν επαρχίες και κυρίως βόρεια Ελλάδα δεν κοβουν απλά, πετσοκόβουν. Στην Αθήνα περνάνε άτομα που έκαναν το μίλι και 9 λεπτά
Ότι άλλο θέλετε ρωτήστε αν ξέρω θα σας διαφωτίσω.
1ον δεν ισχύει ότι δεν θα μπεις στην ειδικότητα σου. Μπήκα επιστασία από την πρώτη μέρα που πάτησα το Ποδι μου στο καράβι.
2ον οι βάρδιες δεν είναι 10 εκτός από τον πρώτο μήνα που είσαι σε ενημερωτικές αλλά 6.
3ον βγαίνεις στεριά αλλά εξαρτάται από την ειδικότητα πχ διαχ/λογ και διαχ/υλ. Οι υπόλοιπες ειδικότητες πλην των μηχανικών θέλουν μέσο.
4ον η προσαρμογή δεν ισχύει σε όλα τα καράβια αλλά συνήθως μόνο στις μεκο και είναι 5 μέρες όχι 15
Τώρα να απαντήσω και σε αυτούς που έχουν άγχος τα αθλήματα. Εξαρτάται που δίνεις. Όσοι δίνουν επαρχίες και κυρίως βόρεια Ελλάδα δεν κοβουν απλά, πετσοκόβουν. Στην Αθήνα περνάνε άτομα που έκαναν το μίλι και 9 λεπτά
Ότι άλλο θέλετε ρωτήστε αν ξέρω θα σας διαφωτίσω.
Καλησπέρα σας… εγώ ειμαι κάτοχος πτυχίου φυσιοθεραπείας από το εξωτερικό. Έχω επιστρέψει Ελλάδα και με ενδιαφέρει η ειδικότητα αυτή στον στρατό. Η ερώτηση μοθ είναι η εξής αν γνωριζει κάποιος, δεν έχω πάρει ακόμα την ισοδυναμία του πτυχίου στην Ελλάδα, θα μοριοδοτηθεί στη προκήρυξη κανονικά η όχι;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες