Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Μήπως και ξυπνήσει ο Θεός και βάλει ποσοστοση ανάμεσα στα πτυχία και σε αυτούς που δεν έχουν;
Μηπως ξυπνησει και ανεβει κανα οριο ηλικιας λεω εγω
Καλησπέρα και από εμένα μια ερώτηση εμείς που είμαστε στη δικαστική μπορούμε να συμμετέχουμε σωστά ; Έχω πτυχίο κανονικά και εγώ από ΤΕΙ διαχείρησης πληροφοριών. Γλώσσες επίσης είδα μοριοδοτούνται κανονικά όποτε έχω ελπίδες πολλές αν τα είδα σωστά όλα
Χαχαχαχα ελάτε κ από δικαστική όλοι να τσακίσουμε το πουστρακι που έβριζε τον κόσμο δηλώστε όλοι μάγκες πάμε! Καλή επιτυχία σε όλους μας
Και πού ξέρεις εσύ ρε τανας γιε το πουστρακι πού έβριζε όλον τον κόσμο αν έχει πτυχίο ΤΕΙ ή ΑΕΙ και μπαίνει ***** τα νεκρά τα ζωντανά και τα αγέννητα σού;
Χαίρομαι πάρα πολύ που θα αλλάξει το επίπεδο της αστυνομίας με αυτά τα κριτήρια.1000 φορές πτυχιούχοι με σωας τας φρένας παρά στρατοκαυλοι που θέλουν να βγάλουν κόμπλεξ στο κόσμο να θέλουν καθημερινά selfies και να χρησιμοποιούν την ιδιότητα τους εκτός δουλειάς για ιδίων όφελος. Καλή επιτυχία σε όλους. Κάντε όλοι τα χαρτιά σας. Χαιρετισμούς από Χίο.
Χαχαχαχα έχει φάει ακυρο με ΦΕΚ η πουτανιτσα παρτααααα άρρωστε καλά να πάθεις! Άντε έβριζες αρρώστιες για όλα τα παιδιά! Κάτσε κ περίμενε τώρα το 2026 να ξαναβγάλει προκήρυξη έχεις άλλωστε περιθώριο είσαι νιανιαρο είχες πει χαχαχαχα αποτυχημένε
Επιτέλους έδωσαν μόρια σε κάτι που αξίζει και το παιρνεις σε 4-5 χρόνια και όχι σε αυτά τα ιεκ που βγάζουν σε 2 χρόνια με μαθήματα από βηταδες αστυνομικούς και νομίζουν μετά ότι είναι υπαστυνομοι security…ήταν δίκαιο έγινε πράξη!
Το ΙΕΚ εχει τα ιδια μαθηματα με τη σχολη Αστυφυλακων και ειναι επιπεδου 5 οπως η Αστυφυλακων!
Προφανως και ειναι ανωτερα τα ΤΕΙ και τα ΑΕΙ αλλα τι συναφεια εχει με την Αστυνομια ενας τει Αυτοματισμου ή δε ξερω εγω τι αλλο?
Προφανως και ειναι ανωτερα τα ΤΕΙ και τα ΑΕΙ αλλα τι συναφεια εχει με την Αστυνομια ενας τει Αυτοματισμου ή δε ξερω εγω τι αλλο?
Συγνώμη που δεν είχαμε λεφτά να σπουδάσουμε και πήγαμε λοκατζίδες και μας αρέσει αστυνομία. Συγνώμη άλλη φορά δεν θα το ξανακάνουμε...Esmeralda έγραψε: Τετ Ιούλ 24, 2024 5:41 pm Χαίρομαι πάρα πολύ που θα αλλάξει το επίπεδο της αστυνομίας με αυτά τα κριτήρια.1000 φορές πτυχιούχοι με σωας τας φρένας παρά στρατοκαυλοι που θέλουν να βγάλουν κόμπλεξ στο κόσμο να θέλουν καθημερινά selfies και να χρησιμοποιούν την ιδιότητα τους εκτός δουλειάς για ιδίων όφελος. Καλή επιτυχία σε όλους. Κάντε όλοι τα χαρτιά σας. Χαιρετισμούς από Χίο.
Συμφωνώ johnvit ! Έχω ΤΕΙ και αυτό που είχα σπουδάσει θα έμενε στο ράφι!
Ας είναι το όριο 28 και ας βάλουν ότι θέλουν! Σημασία έχει να μπούνε νέα παιδιά! Θέλω πολύ να δω ξενερωμενα μούτρα από ήδη δημόσιους υπαλλήλους που θέλανε μεγαλύτερο όριο επειδή έκαναν λάθος επιλογές τύπου δικαστική ή υεφκκ η δημοτική ή σωφρονιστικούς.
Λαθος επιλογη αναλογα με ποια εννοια το λες.
Σε καποια πραγματα ειναι καλυτερα να εισαι δημοσιος υπαλληλος εχεις περισσοτερα δικαιωματα και αμυνες κατα της υπηρεσιας που εισαι!
Στη σχολη της Δικαστικης ειχε καμια 10 ειδικους φρουρους που παραιτηθηκαν απο ΔΙΑΣ για να πανε Δικαστικη,
Αν δεν ειναι Αθηναιος δεν αξιζει να πας Αστυνομια, θα πεθανεις απο τη πεινα!
Επισης ως δημοσιος υπαλληλος μπορει νομιμα να κανεις 2η δουλεια πεντακαθαρα με αδεια απο την υπηρεσια, στην ΕΛΑΣ απαγορευεται να κανεις 2η δουλεια!
Παίδες δεν χρειάζεται ούτε να βρίζουμε ούτε να ευχόμαστε πράγματα απάνθρωπα, όσοι είναι να μπουν θα μπουν, να κάνει ο κόσμος τις αιτήσεις του είτε με ή χωρίς πτυχίο και ο, τι γίνει. Ευχαριστώ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες