Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Παιδια καλημερα το οριο ηλικιας παραμενει 28?
Ωχωχ, πανικός, καλά πότε δεν ξέρεις μπορεί να μην είναι και πολλοί αυτοί μετά τα πτυχία πυ θα δηλώσουν αλλά κι πάλι θα επηρεάσει ως επί το πληστον την βάση!
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 18
Για το όριο ηλικίας δεν αναφέρει κάτι, ωστόσο δεν αναφέρει τίποτα για κανένα τυπικό προσόν όπως το ύψος κτλ. Οπότε αναμένουμε μήπως βγει νέα τροποποιητική.
Dikastis05 έγραψε: Τετ Ιούλ 24, 2024 9:52 am Για το όριο ηλικίας δεν αναφέρει κάτι, ωστόσο δεν αναφέρει τίποτα για κανένα τυπικό προσόν όπως το ύψος κτλ. Οπότε αναμένουμε μήπως βγει νέα τροποποιητική.
Για να μην αναφερει, λογικα μενουν ως εχουν τα υπολοιπα...
Μεγάλη μαλάκια αυτό με το πτυχίο πανεπιστήμιου μας πετάει απευθείας εξω
Αν θυμάστε παιδιά οι πρώτοι 1000 στην λίστα τότε με τους ΟΠΠΙ είχαν πτυχίο ΑΕΙ. Απορώ τι σχέση έχουν οι ειδικοί φρουροί με πτυχίο όμως. Από πάντα ΔΕ ήταν. Τεσπα πάει κ αυτή
Προβλεψη για βαση τωρα που αλλαξαν τα δεδομενα;
Τι τσακώνεστε ρε τσοπαναραίοι ! Αφού θα πίνετε μαζί καφέ στα Έβερεστ στο τέλος
- GreekGod
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 6
Οι θεσεις θα ειναι ΔΕ αλλα θα μοριοδοτηθουν 10 μοναδες τα πτυχια τριτοβαθμιας... Οτι να ναι... Γιατι δεν τις κανουν ΠΕ και ΤΕ τις θεσεις τοτε;
The only easy day was yesterday.
Γιατι αν τις κανουν ΠΕ και ΤΕ θα αναγκαστουν να σε πληρωνουν ως ΠΕ και ΤΕ, ενω εδω θα πληρωνεσαι με 700 ευρω σαν ΔΕ δηλαδη, απλα θα εχεις συν στη μοριοδοτηση (αν εχεις ενα πτυχιο) .GreekGod έγραψε: Τετ Ιούλ 24, 2024 11:24 am Οι θεσεις θα ειναι ΔΕ αλλα θα μοριοδοτηθουν 10 μοναδες τα πτυχια τριτοβαθμιας... Οτι να ναι... Γιατι δεν τις κανουν ΠΕ και ΤΕ τις θεσεις τοτε;
Καλησπέρα σε όλους…έχω τελειώσει γεωλογία καβαλας αλλά δε έχω καλό βαθμό πτυχίου. Από ότι είδα δε παίζει ρόλο ο βαθμός αλλά το πτυχίο σωστά ; Παίρνω τα μόρια κανονικά δηλαδή. Αν τα έβγαλα σωστά με απολυτήριο 17 και αγγλικά proficiency είμαι στα 3000 μόρια
Σωστα.Streetpolice έγραψε: Τετ Ιούλ 24, 2024 11:38 am Καλησπέρα σε όλους…έχω τελειώσει γεωλογία καβαλας αλλά δε έχω καλό βαθμό πτυχίου. Από ότι είδα δε παίζει ρόλο ο βαθμός αλλά το πτυχίο σωστά ; Παίρνω τα μόρια κανονικά δηλαδή. Αν τα έβγαλα σωστά με απολυτήριο 17 και αγγλικά proficiency είμαι στα 3000 μόρια
Δεν ξέρω παιδιά άν έχετε καταλάβει που οδηγούν την χώρα και τους μισθούς.
Είναι δυνατόν ρε μάγκες να μπαίνουν ΕΙΔΙΚΟΊ ΦΡΟΥΡΟΊ με πτυχίο ΤΕΙ;
Καταλαβαίνετε τι υποβάθμιση της αγοράς είναι αυτή;
Σε λίγο θα βγάζουν και εργάτες καθαριότητας με ΤΕΙ και θά λέμε ευχαριστώ επειδή θά μας δίνει μια δουλίτσα μόνιμη "λατζας" και ότι έπιασε δήθεν τόπο το πτυχίο μας!
Είναι δυνατόν ρε μάγκες να μπαίνουν ΕΙΔΙΚΟΊ ΦΡΟΥΡΟΊ με πτυχίο ΤΕΙ;
Καταλαβαίνετε τι υποβάθμιση της αγοράς είναι αυτή;
Σε λίγο θα βγάζουν και εργάτες καθαριότητας με ΤΕΙ και θά λέμε ευχαριστώ επειδή θά μας δίνει μια δουλίτσα μόνιμη "λατζας" και ότι έπιασε δήθεν τόπο το πτυχίο μας!
Α είναι και τα ΤΕΙ μέσα; Όχι ΑΕΙ ; Νόμιζα ότι μόνο εμείς παίρνουμε τις μονάδες αλλά οκ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες