Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
hazardous
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 2

Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Δημοσίευση από hazardous »

Ακατάλληλοι
Των δ' επιλέκτων η αρετή
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Και ποιος είσαι εσύ πού θα κρίνεις ποιος είναι κατάλληλος και ποιος όχι φίλε μου?
Kwlotoumpas

Δημοσίευση από Kwlotoumpas »

Είμαστε πολύ κοντά απ’ ό, τι φαίνεται. Ελπίζω μόνο να μην μπουν ψυχάκιδες σαν αυτόν που βρίζει τους πάντες πάνω.
https://workenter.gr/eidikoi-frouroi-20 ... las-709983
Επισκέπτης

Έχει κοπεί ήδη αυτός μην ασχολείστε μαζί του. Άσε που δεν έχει στον ήλιο μοίρα. Άσε που παίζει κ να έχει ξαναδώσει κ να έχει κοπεί ή αθληματα ή ψυχοτεχνικα. Αλλά είναι τέτοια η ζωή καριολη που αυτή τη φορά επειδή εύχεσαι θάνατο σε παιδιά να κοπεις στα υγειονομικα κ να δεις εσυ τιποτα περίεργο στις εξετάσεις σου. Βρωμιαρη Ε βρωμιαρη! Δεν στο εύχομαι αλλά σου αξίζει
Άβαταρ μέλους
GreekGod
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από GreekGod »

Καλησπερα σε ολους. Με 2610 μορια πιστευετε εχω καμια πιθανοτητα; Κοιταξα τα αποτελεσματα/μορια της προηγουμενης προκηρυξης του 2019 και βασει των 300 θεσεων που θα βγουν φετος πιστευω ειμαι δυσκολα.
The only easy day was yesterday.
StrawDHat

Δημοσίευση από StrawDHat »

Kwlotoumpas έγραψε: Παρ Ιούλ 19, 2024 1:32 pm Είμαστε πολύ κοντά απ’ ό, τι φαίνεται. Ελπίζω μόνο να μην μπουν ψυχάκιδες σαν αυτόν που βρίζει τους πάντες πάνω.
https://workenter.gr/eidikoi-frouroi-20 ... las-709983
Από ότι φαίνεται μιλάμε για μια κλασική προκήρυξη ΕΦ, το μόνο που δεν έλεγε μέσα στην μοριοδοτηση ήταν για το δίπλωμα Γ αλλά δεν πιστεύω πως θα το αφαιρέσουν
StrawDHat

Δημοσίευση από StrawDHat »

GreekGod έγραψε: Παρ Ιούλ 19, 2024 2:01 pm Καλησπερα σε ολους. Με 2610 μορια πιστευετε εχω καμια πιθανοτητα; Κοιταξα τα αποτελεσματα/μορια της προηγουμενης προκηρυξης του 2019 και βασει των 300 θεσεων που θα βγουν φετος πιστευω ειμαι δυσκολα.
Εάν πάρουμε σαν δεδομένο την προηγούμενη προκήρυξη, στην κατηγορία Α ήταν 240 άτομα με βάση 2950 μόρια. Εγώ πιστεύω πως θα πέσει λίγο γιατί είχε να πάρει 5 χρόνια ενώ στη προηγούμενη είχε 8 και συν της άλλης έχει πάρει αρκετά άτομα εποπ, πυροσβεστικη, δικαστική, δημοτική, δηλαδή άτομα με μόρια που θα έκαναν τα χαρτιά τους και για αστυνομια.
Επισκέπτης

Τράβα γαμησου ρε ***** γιε πού είμαι εγώ κομμένος στα ψυχοτεχνικα! Καρκίνο σε σένα και σε όλα σου τα σόγια ψοφίμι!
TomahawkofConnor

Δημοσίευση από TomahawkofConnor »

Έχει φύγει τόσος πολύς κόσμος από προκηρύξεις πέντε χρόνια τώρα που η βάση θα είναι πολύ πιο χαμηλή. Οι επαρχιώτες και γενικώς εκτός Αθηνών δεν υπάρχει περίπτωση καν να μπουν στην διαδικασία να κάνουν τα χαρτιά τους από τη στιγμή που δεν έχουν σπίτι στην Αθήνα και δε θα ξαναγυρίσουν ποτέ στον τόπο τους.
Officer96

Δημοσίευση από Officer96 »

Εμαθε κανεις ορια ηλικιας ;
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από niasimas »

Προς το παρόν, είναι το 28.
Επισκέπτης

Οι 300 θα πανε τμηματα μεχρι την εως τωρα ενημερωση.
Ipopsifioss

Δημοσίευση από Ipopsifioss »

Αν θα πάνε σε τμήματα ή Δίας πχ, θα αναγράφεται στην προκήρυξη;
Episkeptis

Δημοσίευση από Episkeptis »

Παίδες όσο αναφορά τατουάζ και ύψος λέτε να είναι ανεκτή η στάση της επιτροπής ή θα σφάξουν κόσμο;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Άβαταρ μέλους
hazardous
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από hazardous »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιούλ 19, 2024 1:29 pm Και ποιος είσαι εσύ πού θα κρίνεις ποιος είναι κατάλληλος και ποιος όχι φίλε μου;
Όταν άτομα κάθονται και βρίζονται μέσα απο ενα φορουμ φιλε μου ειναι ακαταλληλα. Οταν εισαι εξω σε οποιαδηποτε υπηρεσια και δεν μπορεις να συμβιβαστεις με τον χαρακτηρα του καθενος θα υπαρξει μεγαλο προβλημα και για αυτον που δεν μπορει να συμβιβαστει και για τους συναδελφους του. Στην υπηρεσια μεσα δεν εχουν ολοι τον ιδιο χαρακτηρα. Καλως η κακως ο ειδικος φρουρος ειναι εξω οχι σε ενα γραφειο οποτε οταν υπαρχει καποιο προβλημα στην ομαδα δημιουργουνται σοβαρα ζητηματα πανω στην δουλεια.
Των δ' επιλέκτων η αρετή
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης