Παιδια εγω εχω 2 φιλες απο τη ΣΥΔ και μαλιστα ειναι εκπαιδευτριες και στη Τριπολη και δε ξεπερνουν το 1.60... Πως γινεται αυτο; Παιζει κ το βυσμα μου φαινεται.
Οι αποφοιτοι ΣΣΑΣ και ΣΜΑ δε μπορουν ουτε να χειριστουν οπλο, ασχολουνται με επιστημονικα θεματα δε νομιζω το υψος να μετραει τοσο. Πρεπει να αναθεωρησουν οι ηθυνοντες.
Όριο ύψους για στρατιωτικές σχολές (2009)
roverr24 έγραψε:Παιδια εγω εχω 2 φιλες απο τη ΣΥΔ και μαλιστα ειναι εκπαιδευτριες και στη Τριπολη και δε ξεπερνουν το 1.60... Πως γινεται αυτο; Παιζει κ το βυσμα μου φαινεται.
Οι αποφοιτοι ΣΣΑΣ και ΣΜΑ δε μπορουν ουτε να χειριστουν οπλο, ασχολουνται με επιστημονικα θεματα δε νομιζω το υψος να μετραει τοσο. Πρεπει να αναθεωρησουν οι ηθυνοντες.
Το υψος τωρα εγινε 1,65 πριν για τις γυναικες ηταν 1,55 εγω οταν εδωσα για ΣΣΑΣ δεν ηταν τοσο αυστηρα τα πραγματα αλλα την επομενη χρονια ηταν σκληρη με το θεμα υψος.
Ειμαι 1.63 και θελω στρατιωτικες σχολες. Ειναι πολυ αυστηροι με το υψος ή υπαρχει περιπτωση να μ περάσουν;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 9
Δύσκολο...denise έγραψε:Ειμαι 1.63 και θελω στρατιωτικες σχολες. Ειναι πολυ αυστηροι με το υψος ή υπαρχει περιπτωση να μ περάσουν;
Θελω να δηλωσω σσας αλλα εχω υψος 1.63. Θα με περασουν ή ειναι πολυ αυστηρα;
Μπορει να σε περασουν... Εγω περασα ΣΣΑΣ κ εδωσα εξετασεις στη ΣΑΝ. Εκει μερικες κοπελες ηταν 1.63-1.64 κ η8ελαν για ΣΣΑΣ κ τις περασαν...
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 1
Παιδια μηπως ξερει κανεις τι παιζει με το υψος Των υποψηφιων Για Α. Σ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΙΟ (ειμαι << Δυστυχως >>1,89 και παω δευτερα λυκειου)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης