Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Αν συνεχισετεε να ομιλειτε κατα αυτο τον τροπο και να διοργανώνεται συμμορίες εξυβρίσεως μελλοντικών αρχών και αλλά και συναδέλφων θα προβώ σε όλες τις έννομες ενεργειες με την δυνατότητα που μου δίνει το συνταγματικό δίκαιο της ΕΛΛΑΔΟΣ. Συμμορφωθείτε γιατι σε λιγο καιρο θα ειμαι συναδελφοι σε ενα δύσκολο επάγγελμα γεμάτο κινδυνους και εγω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΩ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΜΟΥ.
-Υ. Γ Εχω βυσμα για να γινω απευθειας αξιωματικος οποτε λιγα τα λογια σας γιατι θα το φυσατε και δεν θα κρυωνει!
-Υ. Γ Εχω βυσμα για να γινω απευθειας αξιωματικος οποτε λιγα τα λογια σας γιατι θα το φυσατε και δεν θα κρυωνει!
Τι ειπες φιλε; Η κοπελα σου εχει κ****σει μαζι μου!
Για την δικαστική αστυνομία που είναι πολιτικό προσωπικό σα τους υεφκκ τι έχεις να πεις; Μας ενδιαφέρει η γνώμη σου. Αυτοί είναι αστυνομία ;Asteras έγραψε: Τετ Ιούλ 10, 2024 4:24 pm Εγώ έχω 2940 μόρια και είμαι 26 χρόνων. Δεν έχω ούτε άγχος για την ηλικία ούτε για μόρια. Άλλοι θα κλαίτε που δεν θα περάσετε ούτε απ' έξω. Εσείς οι υεφκκ είστε ακατάλληλοι και η ντροπή του δημοσίου που παριστάνετε τούς αστυνομικούς. Αν στη Πάτρα είναι τραγική η εικόνα τους, σκεφτείτε αλλού. Τόσο πολύ αγαπάτε την υπηρεσία σας που παίζατε τζόκερ όταν κάνατε τα χαρτιά σας και νομίζατε ότι θα γίνεται αστυνομικοί. Είχα την δυνατότητα να κάνω τα χαρτιά και δεν θα έκανα γιατί ήξερα τι είστε.
Judicial24 έγραψε: Κυρ Ιούλ 14, 2024 5:29 pmΓια την δικαστική αστυνομία που είναι πολιτικό προσωπικό σα τους υεφκκ τι έχεις να πεις; Μας ενδιαφέρει η γνώμη σου. Αυτοί είναι αστυνομία ;Asteras έγραψε: Τετ Ιούλ 10, 2024 4:24 pm Εγώ έχω 2940 μόρια και είμαι 26 χρόνων. Δεν έχω ούτε άγχος για την ηλικία ούτε για μόρια. Άλλοι θα κλαίτε που δεν θα περάσετε ούτε απ' έξω. Εσείς οι υεφκκ είστε ακατάλληλοι και η ντροπή του δημοσίου που παριστάνετε τούς αστυνομικούς. Αν στη Πάτρα είναι τραγική η εικόνα τους, σκεφτείτε αλλού. Τόσο πολύ αγαπάτε την υπηρεσία σας που παίζατε τζόκερ όταν κάνατε τα χαρτιά σας και νομίζατε ότι θα γίνεται αστυνομικοί. Είχα την δυνατότητα να κάνω τα χαρτιά και δεν θα έκανα γιατί ήξερα τι είστε.
Καλα να δειτε αυτοι που μπηκαν Δικαστικη Αστυνομια νομιζουν ειναι ΕΛΑΣ.
Ενας γνωστος μου που μπηκε λεει ΕΛΑΣ ειμαστε απλα ειμαστε σε αλλο υπουργειο.
Τα παιδια δεν εχουν καταλαβει οτι ειναι ενστολο πολιτικο προσωπικο του Δικαιοσυνης.
Ο αλλος μου λεει σε κανα 2 χρονια θα παω μεταθεση στη ΔΙΑΣ!
Χαζα παιδια δεν εχουν ιδεα που πηγαν!
Ναι αλλα δεν εχουν καμια σχεση με την ΕΛΑΣ.
Και η ΥΕΦΚΚ και η Δημοτικη Αστυνομια ενστολο πολιτικο προσωπικο ειναι! Εχουν αστυνομικα καθηκοντα κατα την εκτελεση του 8ωρου, οχι εκτος υπηρεσιας οπως η ΕΛΑΣ που ειναι 24/24ωρο σε διατεταγμενη υπηρεσια.
Η ΥΕΦΚΚ εχει προσταμενους Αστυνομικους, αλλα δεν ανηκει στην Αστυνομια για παραδειγμα.
Μαζί σου απλά είναι παρεμφερείς οι δουλειές δεν έχουν κ πολλές αποκλίσεις. Σίγουρα δεν μπορεί ένας δημοτικός αστυνομικός να μπει ελας καμία σχέση. Για υεφκκ νομίζω και εκεί όχι αν κ δεν το έχω ψάξει. Οι υεφκκ ανήκουν στο ΠΡΟΠΟ. Παλιά ήταν στο δικαιοσύνης
Η ΥΕΦΚΚ κανει ακριβως την ιδια δουλεια με το Μεταγωγων της ΕΛΑΣ συν τις σκοπιες στις φυλακες. Οι προισταμενοι στις Φρουρες των Φυλακων ειναι Αστυνομικοι οπως και οι Διοικητες. Ουσιαστικα ειναι μια αυτονομη υπηρεσια του ΠΡΟΠΟ που διοικειται απο την ΕΛΑς, αλλα ο φρουρος ειναι απλος δημοσιος υπαλληλος. Παγκοσμια πρωτοτυπια πρεπει να ειναι αυτο!
Πού είναι αυτός ο πουστης που ανέβαζε ψωλες σε άλλα νήματα να ανεβάσει και εδώ;
Τον ψάχνει η Δίωξη. Έγινε αναφορά.
Τι λες ρε νιασιμα αν είναι δυνατόν πρωί πρωί χαχαχαχα
Όλοι οι καμένοι από την ζέστη, δεν έχουν τι άλλο να κάνουν και μπαίνουν στο forum, δημοσιεύοντας ότι τους καπνίσει!
Πάρτε ένα 10ρικο που είναι και τζάμπα να πιείτε κανένα ποτό τώρα που είναι καλοκαίρι και από Αύγουστο βλέπουμε μάγκες.
https://baf.payzy.gr/36bf3979-1b79-448b ... 796f17a4d3
https://baf.payzy.gr/36bf3979-1b79-448b ... 796f17a4d3
Σταματήστε να διασπείρεται ψευδές ειδοποιήσεις όπως κάνανε και οι γιατροί της βρωμοκυβέρνησης την περίοδο του κοροδοιου γιατί θα σας πάω όλους στην αξιότιμη κυρία εισαγγελέα Κούτζαμάνη όπως έκανε ο Ηλίας Κασιδιάρης στον Σαμαρά τον Δένδια και τον Αλεξίου!
Υ. Γ Έχω βύσμα τον Παναθηναϊκακια και δεν φοβάμαι τίποτα ψαρουκλες τα μαλλιά μου παίρνω *****!

Υ. Γ Έχω βύσμα τον Παναθηναϊκακια και δεν φοβάμαι τίποτα ψαρουκλες τα μαλλιά μου παίρνω *****!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες