Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Kwlotoumpas

Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Δημοσίευση από Kwlotoumpas »

Episkeptis έγραψε: Παρ Ιούλ 12, 2024 10:38 pm Μάγκες καλά τα λέτε...
Αλλά μην πως γίνεται να επανέλθουμε πίσω στο θέμα μας το οποίο είναι προκηρύξει τον ειδικών φρουρών και να αφήσουμε τον αντετοκούμπο και την άλλη την γκόμενα...
Νισάφι πια...
Χαχαχαχα αστα να πάνε φίλε παράνοια :lol:. Εγώ απ’ ό, τι είδα και το policenet έκανε copy paste το άρθρο του workenter που λέει ότι η προκήρυξη θα βγει μετά τις διακοπές του Αυγούστου αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα βγει νωρίτερα.
RangerTony

Δημοσίευση από RangerTony »

Ναι λογικά αυτοί που γράφουν ότι ξέρουν μέσα από το υπουργείο ότι δεν θα ανέβει το όριο ηλικίας δεν θα περάσουν τα ψυχοτεχνικα όχι εσύ που εύχεσαι θάνατο και βρίζεις οικογένειες χωρίς να τους γνωρίζεις και χωρίς να σού έχουν κάνει κάτι. Δυστυχώς θα συμφωνήσω με τον άλλον πάνω που λέει ότι πρέπει να ξεβρωμισει η ώρα από τέτοια δίποδα ζώα... Και δυστυχώς πολλοί έκαναν σκέτο ορό οπότε θα χρειαστεί κάτι παραπάνω για να τους ξεφορτωθούμε. Ας ελπίσουμε όντως ότι θα παραμείνει 28 το όριο (και εμένα έτσι μου έχουν πει) για να μην μπουν καν στην διαδικασία να κάνουν τα χαρτιά τους ζωαδια όπως εσύ μουλε...
Foivos777

Δημοσίευση από Foivos777 »

RangerTony έγραψε: Σάβ Ιούλ 13, 2024 1:25 pm Ναι λογικά αυτοί που γράφουν ότι ξέρουν μέσα από το υπουργείο ότι δεν θα ανέβει το όριο ηλικίας δεν θα περάσουν τα ψυχοτεχνικα όχι εσύ που εύχεσαι θάνατο και βρίζεις οικογένειες χωρίς να τους γνωρίζεις και χωρίς να σού έχουν κάνει κάτι. Δυστυχώς θα συμφωνήσω με τον άλλον πάνω που λέει ότι πρέπει να ξεβρωμισει η ώρα από τέτοια δίποδα ζώα... Και δυστυχώς πολλοί έκαναν σκέτο ορό οπότε θα χρειαστεί κάτι παραπάνω για να τους ξεφορτωθούμε. Ας ελπίσουμε όντως ότι θα παραμείνει 28 το όριο (και εμένα έτσι μου έχουν πει) για να μην μπουν καν στην διαδικασία να κάνουν τα χαρτιά τους ζωαδια όπως εσύ μουλε...
Φίλε δε κατάλαβες, αυτός που βρίζει δε θέλει να ανέβει το όριο, είναι κάτω από 28 κι αυτός.
RangerTony

Δημοσίευση από RangerTony »

Αφού λέει εσείς που δεν θέλετε να ανέβει το όριο. Δεν κατάλαβα λάθος
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Κυριοι τζαμπα τσακωνεσται και η μεν κσι η δε το οριο απο εγκυρη πηγη θα ειναι στα 30 ετη οποιος θελει πιστευει τωρα να καθεστε να μαλωνεται να βριζεται και να ευχεστε θανατους το θεωρω ατυπο και κακο καλο καλοκαιρι σε ολους
Επισκέπτης

Ναι και μετά ξύπνησες... Θα είναι 28 από το γραφείο τού υπουργού η πηγή μου και όχι από ονειρώξεις. Καλοκαίρι σε όλους σας!
Επισκέπτης

Καλό καλοκαίρι*
Επισκέπτης

Κωλοτουμπα θα χάσω ένα δεκάλεπτο από τη ζωή μου για να σου εξηγήσω τσάμπα γιατί είσαι φουλ εριστικός και αρχιδακι. Αρχικά μη μου λες εμένα για τα ΑΜΕΑ βρωμομπινε επειδή αναφέρω κάποια άτομα ΑΜΕΑ δεν σημαίνει ότι προσβάλλω τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Μη μιλάτε εσείς πού βλέπατε το στριμ το βρωμοαλβανου και επικροτούσατε το ότι εκμεταλλευόταν παιδάκια με ειδικές ανάγκες και γελούσατε εις βάρους τους. Μακάρι να σαπίσει στην φυλακή. Πάμε παρακάτω τώρα ρατσιστής άχρηστε γελοίε είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει μένος με το οτιδήποτε διαφορετικό μη κοινωνικά αποδεκτό από την μάζα δεν πάει μόνο με τις φυλετικές διακρίσεις, εγώ δεν είπα ότι έχω θέμα με τούς νόμιμους μετανάστες και τους πρόσφυγες έχω θέμα με τούς λαθροεισβολεις οι οποίοι έρχονται στην χώρα μας με βάση το σχέδιο Καλλέργη και απειλούν την πλήρη εξαφάνιση του έθνους μας και της αντικατάστασης πληθυσμού μόνο και μόνο για να υπάρξουν φθηνά εργατικά χέρια στην Ευρώπη αλλά και επειδή η γουόκ ατζέντα το προμοταρει για τους δικούς της σκοπούς. Σου έθιμα τον χιμπατζή ξέρω συγγνώμη πρέπει να είσαι και εσύ περίτρανος υποστηρικτής των εθνομηδενιστων και των δήθεν προοδευτικών. Κόμπλεξ δεν έχω εσύ έχεις πού κάθεσαι και δεν δέχεσαι την αλήθεια προσπαθείς να αντιπαρατεθείς σε κάποιον πού δεν ξέρεις ούτε τα μισά από τι γνωρίζει αυτός οπότε είσαι εκτός ποιντ με το να μου λες ότι βράζω με θυμό διότι εσύ το κάνεις απλά προσπαθείς να με τσαντισεις και εμένα προσποιούμενος ότι είσαι χαλαρός. Ειλικρινά δεν κάνεις για την αστυνομία γιατί είσαι ένα αριστερό προοδευτικό σκουπίδι και θα φας πολύ μπουλινγκ μέσα εάν είσαι κάτω των 29 μην κάνεις καν τα χαρτιά σου φιλική συμβουλή γιατί θα σπαστεις πολύ...
Kwlotoumpas

Δημοσίευση από Kwlotoumpas »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιούλ 13, 2024 3:25 pm Κωλοτουμπα θα χάσω ένα δεκάλεπτο από τη ζωή μου για να σου εξηγήσω τσάμπα γιατί είσαι φουλ εριστικός και αρχιδακι. Αρχικά μη μου λες εμένα για τα ΑΜΕΑ βρωμομπινε επειδή αναφέρω κάποια άτομα ΑΜΕΑ δεν σημαίνει ότι προσβάλλω τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Μη μιλάτε εσείς πού βλέπατε το στριμ το βρωμοαλβανου και επικροτούσατε το ότι εκμεταλλευόταν παιδάκια με ειδικές ανάγκες και γελούσατε εις βάρους τους. Μακάρι να σαπίσει στην φυλακή. Πάμε παρακάτω τώρα ρατσιστής άχρηστε γελοίε είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει μένος με το οτιδήποτε διαφορετικό μη κοινωνικά αποδεκτό από την μάζα δεν πάει μόνο με τις φυλετικές διακρίσεις, εγώ δεν είπα ότι έχω θέμα με τούς νόμιμους μετανάστες και τους πρόσφυγες έχω θέμα με τούς λαθροεισβολεις οι οποίοι έρχονται στην χώρα μας με βάση το σχέδιο Καλλέργη και απειλούν την πλήρη εξαφάνιση του έθνους μας και της αντικατάστασης πληθυσμού μόνο και μόνο για να υπάρξουν φθηνά εργατικά χέρια στην Ευρώπη αλλά και επειδή η γουόκ ατζέντα το προμοταρει για τους δικούς της σκοπούς. Σου έθιμα τον χιμπατζή ξέρω συγγνώμη πρέπει να είσαι και εσύ περίτρανος υποστηρικτής των εθνομηδενιστων και των δήθεν προοδευτικών. Κόμπλεξ δεν έχω εσύ έχεις πού κάθεσαι και δεν δέχεσαι την αλήθεια προσπαθείς να αντιπαρατεθείς σε κάποιον πού δεν ξέρεις ούτε τα μισά από τι γνωρίζει αυτός οπότε είσαι εκτός ποιντ με το να μου λες ότι βράζω με θυμό διότι εσύ το κάνεις απλά προσπαθείς να με τσαντισεις και εμένα προσποιούμενος ότι είσαι χαλαρός. Ειλικρινά δεν κάνεις για την αστυνομία γιατί είσαι ένα αριστερό προοδευτικό σκουπίδι και θα φας πολύ μπουλινγκ μέσα εάν είσαι κάτω των 29 μην κάνεις καν τα χαρτιά σου φιλική συμβουλή γιατί θα σπαστεις πολύ...
Αντιφάσκεις πάλι και δεν έχεις πετύχει τίποτα πάλι. Καλή προσπάθεια όμως και καλή συνέχεια.
Επισκέπτης

Λοιπόν, διαβάστε για να μάθετε πως έχουν τα πράγματα.
Όσο αφορά την ηλικία έχει να κάνει καθαρά για το πότε και πώς θα συνταξιοδοτηθεί και δν έχει να κάνει με το άμα γέρασε το προσωπικό διότι και μετά από 20 χρόνια πάλι τα ίδια θα κάνετε (εάν δν έχετε κάποιον να σας βολέψει).
Και κάτι ακόμα πολύ σοβαρό, μάθετε να συμπεριφέρεστε στους δίπλα σας και κυρίως στον μελλοντικό συνάδελφο σας διότι στο πεζοδρόμιο θα είστε μόνοι σας εναντίον στο έγκλημα και στην χαζομάρα που υπάρχει, και θα πρέπει να βοηθήσει ο ένας τον άλλον για να γυρίσετε σπίτια σας που θα σας περιμένει το παιδί και η γυναίκα σας.
Απαράδεκτο να μιλάτε έτσι μεταξύ σας.
Πάντα καλοπροαίρετα.
ΔΙ. ΑΣ.
Επισκέπτης

Σας εύχομαι να μπείτε όσοι πραγματικά το επιθυμείτε γιατί πέρασα από την θέση σας και καταλαβαίνω την αγωνία σας.
Καλά αποτελέσματα.
Επισκέπτης

Ρε φιλε ανεβουν δεν ανεβουν εσεις με 2009 μορια τα ***** μου θα παρετε αντε στο διαολο κομπλρξαρες ταγαρια
Επισκέπτης

Ποτέ θ σκασει φεκ ;
Επισκέπτης

Ρε παιδια για όνομα του Θεού μην χαλάτε το νήμα, ότι και να γίνει όσο και αν πάει το ηλικιακό όριο κάνεις δεν θα κλέψει κάτι απο κάποιον οποίος θα έχει τα περισσότερα μορια θα μπει
Al007capone22
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1
Ενδιαφέροντα: Football ??
motorbike 🏍

Δημοσίευση από Al007capone22 »

Παιδιά οκτώβριο θα βγει να ξέρετε
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες