Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Nohmon
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 8

Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Δημοσίευση από Nohmon »

Περιμένετε ανάπτυξη σε μια κοινωνία που οι περισσότεροι είναι σε αστυνομία, στρατό κτλπ;

Η Ελλάδα έχει το μεγαλύτερο ποσοστό αστυνομικών ανά κάτοικο και πάλι υπολειτουργούν όλα στην ΕΛΑΣ.

και όχι μόνο εκεί...

Το μεγαλύτερο ποσοστό δημοσίων υπαλλήλων αποτελούν κηφινες που παρασιτούν και καταναλώνουν δημόσιο χρήμα χωρίς να προσφέρουν τις απαραίτητες υπηρεσίες.

Αφού είτε δουλέψεις, είτε δεν δουλέψεις, τα ίδια λεφτά θα παρεις. Ούτως ή άλλως, άπαξ και μπεις, δεν σε διώχνει κανεις. Αξιολόγηση μηδέν. Όλα αυτά ισχύουν και στην ΕΛΑΣ.

Εργασιακες συνθήκες στα τάρταρα...

Τι πλούτο παράγει η Ελλάδα;

Τίποτα, μόνο τουρισμό που οφελει κυρίως ξένους επενδυτές. Ενώ στην ουσία σκοτώνει τον απλό Έλληνα γιατί το νοίκι στην Αθήνα ξεκινάει από 400 και μισθός Ε. Φ.850

Σε λίγα χρόνια οι ξένοι θα υπεραριθμουν τους Έλληνες.

Πώς να κάνουν παιδιά οι ελληνες εξάλλου, δεν μπορούν να συντηρήσουν ούτε τον εαυτό τους, θα κάνουν και οικογένεια;

Στον αντίποδα, οι ξένοι παίρνουν επιδόματα και παράλληλα δουλεύουν μαύρα αποσκοπώντας σημαντικά κέρδη από το κράτος.

Η ελληνική κοινωνία αποδομειται με γοργούς ρυθμούς!
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Έχω περάσει στην δικαστική έξυπνε τύπε απλά επειδή δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς θα γίνει κ που ακριβώς θα παμε αν είναι εφικτό θα είμαι υποψήφια κ εδώ. Αν δεν είναι, εγώ είμαι ήδη στο δημόσιο σε ένοπλη υπηρεσία όπως καταλαβαίνεις κ σίγουρα θα υπηρετώ ένα πόστο με έναν σκοπό! Εσυ φρόντισε να αξιοποιήσεις σωστα τα χρόνια που έχεις ως περιθώριο για να μπεις κάπου. Μάλλον θα ήσουν μη ικανός στην δικαστική γιατί σίγουρα είχες δηλωθεί. Αυτά από μένααα καλή συνέχεια στους υπόλοιπους
Kwlotoumpas

Δημοσίευση από Kwlotoumpas »

Τέρμα κακία και ασυναρτησίες τρελές σε αυτό το κωλονήμμα. Μπαίνω να δω μήπως υπάρχει κάποια αληθινή πληροφορία και μόνο ***** βλέπω εδώ και οι διαχειριστές[/b] εδώ μέσα κοιμούνται και δεν κλειδώνουν το μπουρδέλο! Ο άλλος κράζει άτομα επειδή έγχρωμοι. Αυτός είναι τύπος που θέλει να μπει στην αστυνομία; Καλό! Άλλοι παίζουν κοκορομαχίες και μας τα ζαλίζουν με τα ηλικιακά όρια κι άλλα διάφορα. Αφού κανείς μας δεν ξέρει τίποτα αν δεν βγει το ΦΕΚ, τι το κουράζετε; Περιμένετε το ΦΕΚ και μην μας πρήζετε τα αρχίδια δηλαδή αντί να πείτε κάτι χρήσιμο όλο μπαμπαλίζετε τσάμπα.ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΗΛΙΚΙΑΣ ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ ΤΟ ΦΕΚ! Μέχρι τότε περιμένετε !
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιούλ 12, 2024 2:02 pm Έχω περάσει στην δικαστική έξυπνε τύπε απλά επειδή δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς θα γίνει κ που ακριβώς θα παμε αν είναι εφικτό θα είμαι υποψήφια κ εδώ. Αν δεν είναι, εγώ είμαι ήδη στο δημόσιο σε ένοπλη υπηρεσία όπως καταλαβαίνεις κ σίγουρα θα υπηρετώ ένα πόστο με έναν σκοπό! Εσυ φρόντισε να αξιοποιήσεις σωστα τα χρόνια που έχεις ως περιθώριο για να μπεις κάπου. Μάλλον θα ήσουν μη ικανός στην δικαστική γιατί σίγουρα είχες δηλωθεί. Αυτά από μένααα καλή συνέχεια στους υπόλοιπους
Κάτσε λοιπόν στη δικαστική και μη μας τα πρήζεις, εδώ είσαι εκτός. Φιλάκια πολλά.
Gamikos77

Δημοσίευση από Gamikos77 »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιούλ 12, 2024 5:57 pm
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιούλ 12, 2024 2:02 pm Έχω περάσει στην δικαστική έξυπνε τύπε απλά επειδή δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς θα γίνει κ που ακριβώς θα παμε αν είναι εφικτό θα είμαι υποψήφια κ εδώ. Αν δεν είναι, εγώ είμαι ήδη στο δημόσιο σε ένοπλη υπηρεσία όπως καταλαβαίνεις κ σίγουρα θα υπηρετώ ένα πόστο με έναν σκοπό! Εσυ φρόντισε να αξιοποιήσεις σωστα τα χρόνια που έχεις ως περιθώριο για να μπεις κάπου. Μάλλον θα ήσουν μη ικανός στην δικαστική γιατί σίγουρα είχες δηλωθεί. Αυτά από μένααα καλή συνέχεια στους υπόλοιπους
Κάτσε λοιπόν στη δικαστική και μη μας τα πρήζεις, εδώ είσαι εκτός. Φιλάκια πολλά.
Ποιος είσαι εσύ ρε βρωμερο σκουλίκι που θα κρίνεις αν είναι εκτός.
Άθλια κομπλεξικη μυξα, ούτε απέξω δε θα περάσεις για το Δαφνί είσαι σκουπίδι!
Επισκέπτης

Γιαμικο ΓΑΜΟΩ την ΠΟΥΤ@ΝΑ την μάνα σου και τον ***** τον πατέρα σου *****. Μια χαρά ξερει το παλικάρι που λέει στην άλλη την αποτυχημένη την ψωλαρπαχτρα που κατά πάσα πιθανότητα δεν έχει μπει καν δικαστική με τον απορημένον άντρα της που τον παντρεύτηκε για την συντηρεί η ***** το ***** χρέπι χαχαχαχα άιντε βρωμιάρα βιζιτα και εσύ που θα κρίνεις ποιος είναι κατάλληλος και ποιος ακατάλληλος άιντε βουλωστο μη σου πατήσω κάναν πουτσοο και ηρεμήσεις γιατί από τι φαίνεται δεν σε γαμάει καλά το χρέπι που παντρεύτηκες για να του τα τρως κακογαμημενη.
Υ. Γ που να χτυπάτε τον λιπαρό κωλαρακο σας κάτω τελειωμένα άθλια σκουπίδια το ηλικιακό όριο θα παραμείνει στα 28 πού να σκάσετε να κάνετε μπαμμμμμ ζωααααα και πιστέψτε με υπάρχει πηγή από το υπουργείο προστασίας του Πολίτη από το γραφείο του υπουργού οπότε μη μας σπάτε τον λουτσο μέχρι να βγει ΦΕΚ και μέχρι να βγεί ΦΕΚ. Άιντε ψεκασμενοι με τον θρομβοεμβολιο κατά του κόβιντ ψοφαλογα!
Επισκέπτης

Ο άλλος λέει ότι επειδή κράζω τον χιμπατζή τον Αντετοκούμπο που δεν έχει ουδέ μία σχέση με την Ελλάδα και ότι η σκουπίδονεα τάξη τών πραγμάτων προμοταρει τη Γουόκ ατζέντα όπως ακριβώς και άχρηστη βρωμο χώρα μας με τούς διεφθαρμένους πολιτικούς που έχουν κλέψει δισεκατομμύρια και ευθύνονται για τον θάνατο δεκάδων χιλιάδων συμπολιτών μας και άλλων τόσων που ζούνε κάτω από τα όρια της φτώχειας και της εξαθλίωσης σημαίνει ότι δεν πρέπει να μπω στην αστυνομία χαχαχαχα ας γελάσω ρε φίλε. Ναι χλεχλε θα μπεις εσύ καλύτερα που είσαι ψοφοφορος τους και χαίρεσαι όταν ο Υανης κρατάει περήφανα ψηλά την ελληνική σημαία και δακρύζει με το εθνόσημο! Μπεεεε πρόβατο 🐑🐑🐑🐑🐑 άθλιο γελοίε μπαμπουίνε με νοημοσύνη εφάμιλλη μιας αμοιβάδας. Επειδή αγαπάω την χώρα μου και δε θέλω να γίνει μία ισλαμική επαρχία σε 20 χρόνια από τώρα που θα είμαστε μειοψηφία και θα μας σφάξουν τα ισλαμοπιθηκια σημαίνει ότι δεν κάνω για αστυνομικός και κάνεις εσύ το εμβολιασμενο πρόβατο που αγαπάει τούς μετανάστες που κλέβουν και βιάζουν και προσπαθούν να μας επιβάλουν τον ισλαμικό τους μεσαίωνα. Θα υπηρετήσω το εθνόσημο όπως ακριβώς ορίζουν οι νόμοι του Συντάγματος και δεν έχουν κανένα θέμα με τούς νόμιμους νομοταγείς πρόσφυγες και μετανάστες αλλά να κάθομαι να εκθειαζω αυτή την άθλια κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μου όχι ρε φίλε δεν είμαι τόσο ξεφτίλας όπως τα σκουπίδια του είδους σού.
Kwlotoumpas

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιούλ 12, 2024 7:04 pm Ο άλλος λέει ότι επειδή κράζω τον χιμπατζή τον Αντετοκούμπο που δεν έχει ουδέ μία σχέση με την Ελλάδα και ότι η σκουπίδονεα τάξη τών πραγμάτων προμοταρει τη Γουόκ ατζέντα όπως ακριβώς και άχρηστη βρωμο χώρα μας με τούς διεφθαρμένους πολιτικούς που έχουν κλέψει δισεκατομμύρια και ευθύνονται για τον θάνατο δεκάδων χιλιάδων συμπολιτών μας και άλλων τόσων που ζούνε κάτω από τα όρια της φτώχειας και της εξαθλίωσης σημαίνει ότι δεν πρέπει να μπω στην αστυνομία χαχαχαχα ας γελάσω ρε φίλε. Ναι χλεχλε θα μπεις εσύ καλύτερα που είσαι ψοφοφορος τους και χαίρεσαι όταν ο Υανης κρατάει περήφανα ψηλά την ελληνική σημαία και δακρύζει με το εθνόσημο! Μπεεεε πρόβατο 🐑🐑🐑🐑🐑 άθλιο γελοίε μπαμπουίνε με νοημοσύνη εφάμιλλη μιας αμοιβάδας. Επειδή αγαπάω την χώρα μου και δε θέλω να γίνει μία ισλαμική επαρχία σε 20 χρόνια από τώρα που θα είμαστε μειοψηφία και θα μας σφάξουν τα ισλαμοπιθηκια σημαίνει ότι δεν κάνω για αστυνομικός και κάνεις εσύ το εμβολιασμενο πρόβατο που αγαπάει τούς μετανάστες που κλέβουν και βιάζουν και προσπαθούν να μας επιβάλουν τον ισλαμικό τους μεσαίωνα. Θα υπηρετήσω το εθνόσημο όπως ακριβώς ορίζουν οι νόμοι του Συντάγματος και δεν έχουν κανένα θέμα με τούς νόμιμους νομοταγείς πρόσφυγες και μετανάστες αλλά να κάθομαι να εκθειαζω αυτή την άθλια κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μου όχι ρε φίλε δεν είμαι τόσο ξεφτίλας όπως τα σκουπίδια του είδους σού.
Μόνο και μόνο από αυτά που γράφεις φαίνεται ότι είσαι γεμάτος ψυχολογικά προβλήματα. Δεν νομίζω να αξίζει να συνεχίσω να σου απαντώ. Προφανώς χρειάζεσαι βοήθεια κι ελπίζω να την ζητήσεις.
Στην αστυνομία και σε κάθε δουλειά μακάρι να μην μπορέσεις να μπεις ποτέ για το καλό των άλλων πρώτα και μετά το δικό σου με αυτό το ασθενές μυαλό που κουβαλάς αλλά και σε άλλες δουλειές θα ήταν προτιμότερο να μην μπορούσες να μπεις. Τέλος πάντων τσάμπα γεμίζουμε το νήμα με ***** τώρα. Κομπλεξικός, συνωμοσιολόγος και ρατσίσταρος είσαι και θα μείνεις (κι ό, τι άλλο κόμπλεξ έχεις) αν δεν αλλάξεις μυαλά. Πάντως για θέση ευθύνης είσαι ακατάλληλος. Δεν έχει νόημα να πω κάτι περαιτέρω. Από δω και πέρα γράψε ό, τι θες αλλά απάντηση δεν θα πάρεις.
Kwlotoumpas

Επίσης ξέχασα να προσθέσω για τις αντιφάσεις που κάνεος χαχαχα ούτε εσύ ο ίδιος δεν ξέρεις τι λες. Αυτά από εμένα.
Kwlotoumpas

Kwlotoumpas έγραψε: Παρ Ιούλ 12, 2024 8:15 pm Επίσης ξέχασα να προσθέσω για τις αντιφάσεις που κάνεος χαχαχα ούτε εσύ ο ίδιος δεν ξέρεις τι λες. Αυτά από εμένα.
κάνεις*
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από niasimas »

Όλοι γνωρίζουμε ότι το επίσημο, από το υπουργείο, είναι το 28. Μέχρι και ο περιπτεράς της γειτονιάς μου το ξέρει! Μέχρι αυτή την στιγμή που μιλάμε, το 28 είναι μέσα. Επειδή όμως δεν έχει βγει η προκ ακόμα και επειδή και με την δικαστική άλλαξε κανά δυο φορές, πριν βγει, ελπίζουμε όσοι, δεν μιας πιάνει το όριο, μπας και αλλάξουν κάτι. Θα πείτε ότι η δικαστική δεν είνα σώμα ασφαλείας. Σωστά, αλλά μία επικινδυνότητα θα την έχει, αφού είναι ένοπλη, αν δεχτούμε ότι το 28, το κρατάνε για λόγους να μπορούν να ανταπεξέλθουν στους κινδύνους του επαγγέλματος και στο μέλλον.
Kadony

Δημοσίευση από Kadony »

Η άλλη η βρώμα ακόμα δεν πρόλαβε να πάει στην δικαστική με 35 όριο ηλικίας, μπήκε εδώ να κάνει όνειρα για ειδικός φρουρός. Την τάραξαν στις πίπες στη Κομοτηνή και θέλεις να βρει τον χαμένο γκόμενο, Καριόλα. Το μετάνιωσες και τον ψάχνεις τώρα;
28 θα είναι το όριο 28 28 28 ! Άλλαξε Στρινγκ τώρα.
Sakisttt

Δημοσίευση από Sakisttt »

Λόγω γερασμένου προσωπικού εξετάζεται το όριο ηλικίας να πάει στα 26.
Episkeptis

Δημοσίευση από Episkeptis »

Μάγκες καλά τα λέτε...
Αλλά μην πως γίνεται να επανέλθουμε πίσω στο θέμα μας το οποίο είναι προκηρύξει τον ειδικών φρουρών και να αφήσουμε τον αντετοκούμπο και την άλλη την γκόμενα...
Νισάφι πια...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες