Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Yefkk2023

Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Δημοσίευση από Yefkk2023 »

Asteras έγραψε: Τετ Ιούλ 10, 2024 4:24 pm Εγώ έχω 2940 μόρια και είμαι 26 χρόνων. Δεν έχω ούτε άγχος για την ηλικία ούτε για μόρια. Άλλοι θα κλαίτε που δεν θα περάσετε ούτε απ' έξω. Εσείς οι υεφκκ είστε ακατάλληλοι και η ντροπή του δημοσίου που παριστάνετε τούς αστυνομικούς. Αν στη Πάτρα είναι τραγική η εικόνα τους, σκεφτείτε αλλού. Τόσο πολύ αγαπάτε την υπηρεσία σας που παίζατε τζόκερ όταν κάνατε τα χαρτιά σας και νομίζατε ότι θα γίνεται αστυνομικοί. Είχα την δυνατότητα να κάνω τα χαρτιά και δεν θα έκανα γιατί ήξερα τι είστε.
Είπα εγώ ότι η υεφκκ είναι αστυνομία; Πολύ κομπλεξικος ο λόγος σου ρε φίλε και επιθετικός χωρίς να σου έχει πει κανείς τίποτα, τι μύγα σε τσιμπισε!;
Είχα περάσει δικαστική και δε πήγα επίσης είμαι 28 ετών και έχω 3100 μόρια και σε γράφω στους τεράστιους όρχεις μου.
Παίρνω 1000€ το μήνα αυτή τη στιγμή και ξύνω τα τέτοια μου 8 ώρες στη σκόπια βλέποντας ταινίες.
Κάτσε εσύ ντελιβερας μες τον ήλιο.
Asteras

Δημοσίευση από Asteras »

Ντροπιάζεις το εθνόσημο που παραδέχεσαι ότι είσαι μία κουράδα παθητική. Εγώ έχω ΟΒΑ 2 θητείες και σε γράφω στην ουρήθρα μου τη μικρή γιατί δεν είσαι ικανός ούτε για κατούρημα στη μούρη.
Εύχομαι τα 3100 να τα δούνε οι ψυχίατροι και να σε κεράσουν τον πρώτο αριθμό από τους 4 που έχεις.
Εύχομαι να μην φοράς στολή και να πας με φόρμες και τσαντάκι στην υπηρεσία για να μην σε βλέπουν οι πολίτες και λένε τι ***** πληρώνομουμε.
Εγώ θα γίνω αστυνομικός original και θα φοράω το σήμα που το βλέπεις και το λιγουρευεσαι
yefkk2023

Δημοσίευση από yefkk2023 »

Asteras έγραψε: Τετ Ιούλ 10, 2024 8:18 pm Ντροπιάζεις το εθνόσημο που παραδέχεσαι ότι είσαι μία κουράδα παθητική. Εγώ έχω ΟΒΑ 2 θητείες και σε γράφω στην ουρήθρα μου τη μικρή γιατί δεν είσαι ικανός ούτε για κατούρημα στη μούρη.
Εύχομαι τα 3100 να τα δούνε οι ψυχίατροι και να σε κεράσουν τον πρώτο αριθμό από τους 4 που έχεις.
Εύχομαι να μην φοράς στολή και να πας με φόρμες και τσαντάκι στην υπηρεσία για να μην σε βλέπουν οι πολίτες και λένε τι ***** πληρώνομουμε.
Εγώ θα γίνω αστυνομικός original και θα φοράω το σήμα που το βλέπεις και το λιγουρευεσαι

Ρε φιλε εσυ ξεκινησες εναν κομπλεξικο μονολογο εμενα θα κοψουν στα ψυχιτεχνικα;
Ξεκινησες μια επιθεση χωρις να σου εχει πει κανεις τιποτα, μονος σου ξεκινησες να λες ασυναρτησιες.
ΟΒΑ 2 θητειες με συμβαση και σας εδιωξαν σα στημενες λεμονοκουπες, εγω ειμαι ΜΟΝΙΜΟΣ-ΕΝΣΤΟΛΟΣ ΚΑΙ ΕΝΟΠΛΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟς, εσυ ακομα ψαχνεσαι!
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Εσύ που είσαι υεφκκ αν είσαι του 96 και κάτω έχει καλώς αλλιώς θα παραμείνεις σκοπετανθρωπος μια ζωή. Και άσε εμάς τα ντελιβερι να σε μαμησουμε...
Επισκέπτης

Ειλικρινά παιδιά γνωρίζει κάποιος πότε θα σκάσει το ΦΕΚ και η προκήρυξη; Λέτε να πάρει κάνα 200αρι 300αρι + ο Μιχάλης να μας τρελάνει?
Yefkk2023

Δημοσίευση από Yefkk2023 »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιούλ 11, 2024 12:46 am Εσύ που είσαι υεφκκ αν είσαι του 96 και κάτω έχει καλώς αλλιώς θα παραμείνεις σκοπετανθρωπος μια ζωή. Και άσε εμάς τα ντελιβερι να σε μαμησουμε...
Φίλε άμα παραγγείλω από efood θα τα φέρεις γρήγορα;
Δημοσιο ζωαρα όλη μέρα καφέ πίνουμε!
Επισκέπτης

Αργώ λίγο στο ενδιάμεσο γιατί γαμ@ω και την πουτ@να τη μάνα σου αγορίνα μου.
Kwlotoumpas

Δημοσίευση από Kwlotoumpas »

Από λίγες μέρες πήγαμε σε μήνες χαχαχ!
https://workenter.gr/elas-erchetai-nea- ... sep-709812
Magnum7
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Magnum7 »

Όποτε μέχρι 28 όριο ηλικίας σύμφωνα με το ρεπορτάζ
PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από PAPAXITOS »

Μη δινετε σημασια στο ποστ γιατι ειναι copy paste παΛιων αναρτησεων. Δεστε οτι γρφουν για αναστημα 1,70 ανδρες γυναικες που πλεον εχει αλλαξει για τις γυναικες στο 1,63 και εχουν δικαιωθει πολλες κοπελες που τις ειχαν κοψει λογο αναστηματος, ... Θα αλλαξουν τα δεδομενα με νεο φεκ. Κανετε λιγο υπομονη!
Fotis1

Δημοσίευση από Fotis1 »

Καλησπέρα σας είμαι εποπ στην αεροπορία εδώ και δύο χρόνια γνωρίζετε αν μπορώ να λάβω μέρος στο διαγωνισμό;
Laimourios

Δημοσίευση από Laimourios »

PAPAXITOS έγραψε: Πέμ Ιούλ 11, 2024 5:52 pm Μη δινετε σημασια στο ποστ γιατι ειναι copy paste παΛιων αναρτησεων. Δεστε οτι γρφουν για αναστημα 1,70 ανδρες γυναικες που πλεον εχει αλλαξει για τις γυναικες στο 1,63 και εχουν δικαιωθει πολλες κοπελες που τις ειχαν κοψει λογο αναστηματος, ... Θα αλλαξουν τα δεδομενα με νεο φεκ. Κανετε λιγο υπομονη!

papaxito λες να ανεβει το οριο ηλικιας?
Kwlotoumpas

Δημοσίευση από Kwlotoumpas »

Δεν το είχα παρατηρήσει αυτό με το ύψος. Μάλλον κάτι πίνουν εκεί στο workenter αλλά τι να πω υπομονή και βλέπουμε.
PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Laimourios έγραψε: Πέμ Ιούλ 11, 2024 6:53 pm
PAPAXITOS έγραψε: Πέμ Ιούλ 11, 2024 5:52 pm Μη δινετε σημασια στο ποστ γιατι ειναι copy paste παΛιων αναρτησεων. Δεστε οτι γρφουν για αναστημα 1,70 ανδρες γυναικες που πλεον εχει αλλαξει για τις γυναικες στο 1,63 και εχουν δικαιωθει πολλες κοπελες που τις ειχαν κοψει λογο αναστηματος, ... Θα αλλαξουν τα δεδομενα με νεο φεκ. Κανετε λιγο υπομονη!

papaxito λες να ανεβει το οριο ηλικιας;
ολα παιζοντε! Ευχομαι για ολους τα καλυτερα!
PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Fotis1 έγραψε: Πέμ Ιούλ 11, 2024 6:04 pm Καλησπέρα σας είμαι εποπ στην αεροπορία εδώ και δύο χρόνια γνωρίζετε αν μπορώ να λάβω μέρος στο διαγωνισμό;
νομιζω ναι γιατι ειναι αλλο υπουργειο. Παντος με καθε επιφυλαξη ρωτησε και την δικη σου γραμματεια τι παιζει με την παραιτηση σου.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες