Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Έχει ακουστεί για τέλη Ιουλίου ΦΕΚ 23 δηλαδή και αρχές Αυγούστου σκάει προκήρυξη
Και σεις ομως κανετε κακακια μη τυχον και ανεβει και μεινετε απεξω γιατι θα ανοιξει η ψαλιδα των υποφηφιων!Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιούλ 08, 2024 11:40 am Όλο λαλακιες ακούγονται... Το ότι μπαίνουν 5-10 τρολακια και λένε ασυναρτησίες μόνο και μόνο γιατί δεν έχουν με τι να ασχοληθούν και κάποιοι ηλίθιοι που είναι άνω τών 28 και σπάζονται γιατί δε θα μπορούν να κάνουν τα χαρτιά τους δε σημαίνει ότι θα ανέβει το όριο. Σύντομα θα έχουμε προκήρυξη και το όριο παραμένει ως έχει.
ισχυει το ξορκιζουν το ξορκιζουν... Αλλα η αληθεια ειναι οτι καποια στιγμη ηταν υπο συζητηση αυτο το ξερω απο εγγυρη πηγη χωρις να ξερω τι αποφαση εχει παρθει τελικα και η αποφαση για το οριο ηλικιας θα ειναι καθαρα του υπουργου! Δηλαδη οταν το δουμε οποιο κι αν ειναι 28,29,30,40,50 να ξερετε οτι θα ειναι καθαρα χρυσοχοιδη αποφαση! Και ακομα κι αυτοι που λενε οτι ειναι στανταρ οτι δεν θα αλλαξει και θα μεινει 28 κι αυτοι τρολλ ειναι εδω δεν ξερουμε εμεις που εχουμε και πεντε ακρες! Οποτε μην ακουτε τιποτα περιμενετε το φεκ.giannakis7 έγραψε: Δευ Ιούλ 08, 2024 12:55 pmΚαι σεις ομως κανετε κακακια μη τυχον και ανεβει και μεινετε απεξω γιατι θα ανοιξει η ψαλιδα των υποφηφιων!Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιούλ 08, 2024 11:40 am Όλο λαλακιες ακούγονται... Το ότι μπαίνουν 5-10 τρολακια και λένε ασυναρτησίες μόνο και μόνο γιατί δεν έχουν με τι να ασχοληθούν και κάποιοι ηλίθιοι που είναι άνω τών 28 και σπάζονται γιατί δε θα μπορούν να κάνουν τα χαρτιά τους δε σημαίνει ότι θα ανέβει το όριο. Σύντομα θα έχουμε προκήρυξη και το όριο παραμένει ως έχει.
Εχεις ακουσει κατι νεοτερο φιλε αν θς ανεβει;Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιούλ 08, 2024 6:16 pmισχυει το ξορκιζουν το ξορκιζουν... Αλλα η αληθεια ειναι οτι καποια στιγμη ηταν υπο συζητηση αυτο το ξερω απο εγγυρη πηγη χωρις να ξερω τι αποφαση εχει παρθει τελικα και η αποφαση για το οριο ηλικιας θα ειναι καθαρα του υπουργου! Δηλαδη οταν το δουμε οποιο κι αν ειναι 28,29,30,40,50 να ξερετε οτι θα ειναι καθαρα χρυσοχοιδη αποφαση! Και ακομα κι αυτοι που λενε οτι ειναι στανταρ οτι δεν θα αλλαξει και θα μεινει 28 κι αυτοι τρολλ ειναι εδω δεν ξερουμε εμεις που εχουμε και πεντε ακρες! Οποτε μην ακουτε τιποτα περιμενετε το φεκ.giannakis7 έγραψε: Δευ Ιούλ 08, 2024 12:55 pmΚαι σεις ομως κανετε κακακια μη τυχον και ανεβει και μεινετε απεξω γιατι θα ανοιξει η ψαλιδα των υποφηφιων!Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιούλ 08, 2024 11:40 am Όλο λαλακιες ακούγονται... Το ότι μπαίνουν 5-10 τρολακια και λένε ασυναρτησίες μόνο και μόνο γιατί δεν έχουν με τι να ασχοληθούν και κάποιοι ηλίθιοι που είναι άνω τών 28 και σπάζονται γιατί δε θα μπορούν να κάνουν τα χαρτιά τους δε σημαίνει ότι θα ανέβει το όριο. Σύντομα θα έχουμε προκήρυξη και το όριο παραμένει ως έχει.
Όχι μη βιάζεσαι μωρη λουμπινα όταν το μάθουν όλοι θα το μάθουν κ οι κώλοι δλδ εσύΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 09, 2024 9:34 amΕχεις ακουσει κατι νεοτερο φιλε αν θς ανεβει;Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιούλ 08, 2024 6:16 pmισχυει το ξορκιζουν το ξορκιζουν... Αλλα η αληθεια ειναι οτι καποια στιγμη ηταν υπο συζητηση αυτο το ξερω απο εγγυρη πηγη χωρις να ξερω τι αποφαση εχει παρθει τελικα και η αποφαση για το οριο ηλικιας θα ειναι καθαρα του υπουργου! Δηλαδη οταν το δουμε οποιο κι αν ειναι 28,29,30,40,50 να ξερετε οτι θα ειναι καθαρα χρυσοχοιδη αποφαση! Και ακομα κι αυτοι που λενε οτι ειναι στανταρ οτι δεν θα αλλαξει και θα μεινει 28 κι αυτοι τρολλ ειναι εδω δεν ξερουμε εμεις που εχουμε και πεντε ακρες! Οποτε μην ακουτε τιποτα περιμενετε το φεκ.
Κοίτα τον ρε πως βρίζει ο μούλος τον άνθρωπο χωρίς λόγο χαχαχα. Α ρε γελοίοι που έχετε και πέντε άκρες υποτίθεται τα @@@ μου έχετε τιποτένιοι, δυστυχώς για εσάς όμως θα παραμείνετε κομμένοι και δεν θα ανοίξει καμία ψαλίδα η προκήρυξη θα έχει όριο 28 έτη!
Τραβα στη μανα σου μην παει κανενας αλλος γαμιολαΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 09, 2024 11:39 amΌχι μη βιάζεσαι μωρη λουμπινα όταν το μάθουν όλοι θα το μάθουν κ οι κώλοι δλδ εσύΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 09, 2024 9:34 amΕχεις ακουσει κατι νεοτερο φιλε αν θς ανεβει;Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιούλ 08, 2024 6:16 pm
ισχυει το ξορκιζουν το ξορκιζουν... Αλλα η αληθεια ειναι οτι καποια στιγμη ηταν υπο συζητηση αυτο το ξερω απο εγγυρη πηγη χωρις να ξερω τι αποφαση εχει παρθει τελικα και η αποφαση για το οριο ηλικιας θα ειναι καθαρα του υπουργου! Δηλαδη οταν το δουμε οποιο κι αν ειναι 28,29,30,40,50 να ξερετε οτι θα ειναι καθαρα χρυσοχοιδη αποφαση! Και ακομα κι αυτοι που λενε οτι ειναι στανταρ οτι δεν θα αλλαξει και θα μεινει 28 κι αυτοι τρολλ ειναι εδω δεν ξερουμε εμεις που εχουμε και πεντε ακρες! Οποτε μην ακουτε τιποτα περιμενετε το φεκ.
κομμενος εισαι εσυ φιλε μου, εγω ειμαι ηδη σε ενοπλη υπηρεσια εδω και 3 χρονια, κοιτα εσυ ο κομπλεξικος να μπεις καπου.Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 09, 2024 12:34 pm Κοίτα τον ρε πως βρίζει ο μούλος τον άνθρωπο χωρίς λόγο χαχαχα. Α ρε γελοίοι που έχετε και πέντε άκρες υποτίθεται τα @@@ μου έχετε τιποτένιοι, δυστυχώς για εσάς όμως θα παραμείνετε κομμένοι και δεν θα ανοίξει καμία ψαλίδα η προκήρυξη θα έχει όριο 28 έτη!
ΑΑ και δυσκολο το βλεπω να μπεις γιατι τα ψυχοτεχνικα εχουν δυσκολεψει πλεον, δε ζωγραφιζεις μονο ανθρωπακια! Θα σε παρουν χαμπαρι!
Giannakis 7 μην ασχολεισαι φιλε τα παλικαρια δεν εχουν ουτε 1900 μορια και χεζονται πανω τουςgiannakis7 έγραψε: Τρί Ιούλ 09, 2024 1:05 pmκομμενος εισαι εσυ φιλε μου, εγω ειμαι ηδη σε ενοπλη υπηρεσια εδω και 3 χρονια, κοιτα εσυ ο κομπλεξικος να μπεις καπου.Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 09, 2024 12:34 pm Κοίτα τον ρε πως βρίζει ο μούλος τον άνθρωπο χωρίς λόγο χαχαχα. Α ρε γελοίοι που έχετε και πέντε άκρες υποτίθεται τα @@@ μου έχετε τιποτένιοι, δυστυχώς για εσάς όμως θα παραμείνετε κομμένοι και δεν θα ανοίξει καμία ψαλίδα η προκήρυξη θα έχει όριο 28 έτη!
ΑΑ και δυσκολο το βλεπω να μπεις γιατι τα ψυχοτεχνικα εχουν δυσκολεψει πλεον, δε ζωγραφιζεις μονο ανθρωπακια! Θα σε παρουν χαμπαρι!
Ρε σεις γιατί βρίζεστε έτσι; Οποιος είναι ικανός και στα μόρια που έχει και στα πρακτικά θα μπει. Τι εύχεστε ρε θάνατο και αρρώστιες ; Είστε καλά; Μην είστε τόσο καθάρματα. Χαροπαλεύουν παιδάκια και άλλοι άνθρωποι ρε ξεφτυλες. Κ υποτίθεται θέλετε να υπηρετείτε και να είστε δίπλα στον πολίτη!
Αφού τα πέρασες εσύ ρε ακατάλληλε δεν νομίζω να δυσκολευτω ούτε εγώ πού είμαι νορμάλ σε αντίθεση με εσένα που είσαι επικίνδυνος. Δεν έβρισα κανέναν φιλαράκο μου απλά τους είπα να μην βγάζουν ούτε κόμπλεξ ούτε κακίες γιατί είναι εκτός ηλικιακού ορίου και να σταματήσουν επιτέλους να γεννάνε ψεύτικες ελπίδες άτομα άνω των 28 ετών γιατί πολύ απλά κάποιοι πέρα από αυτούς τους σκατόψυχους κακιασμενους κομπλεξικους υπάρχουν και νορμάλ άτομα που περιμένουν μήπως ανέβει το όριο.
Διαχειριστες κλειδωστε το νημα μεχρι να βγει το φεκ! δεν παιρνουμε απολυτως καμια χρησιμη πληροφορια!
Δεν λέει κάτι για την προκήρυξηToumpaAris έγραψε: Τρί Ιούλ 09, 2024 6:32 pm https://www.e-nomothesia.gr/kat-enoples ... -2024.html
Ευχαριστώ Ord, σε πρόλαβα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες