Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
NikLz
Υποψήφιος Βαθμοφόρος Posts in topic: 2
Δημοσίευση
από NikLz » Σάβ Νοέμ 17, 2018 6:36 pm
Nassos έγραψε: Εννοείται με τη στολή εξόδου, ξυρισμένος-γυαλισμένος.
Nassos εγώ που ρώτησα στο ΚΕΠΒ σήμερα μου είπαν με πολιτικά ρούχα να παρουσιαστώ (επισημαίνω ότι δεν είμαι ορκισμένος ακόμη). Θα το οριστικοποιήσω αύριο που θα επικοινωνήσω με τη μονάδα και θα το αναφέρω εδώ.
Nassos
Α/ΓΕΣ Posts in topic: 9
Επικοινωνία:
Δημοσίευση
από Nassos » Σάβ Νοέμ 17, 2018 10:59 pm
Α, αλλάζει τότε το θέμα. Παλαιότερα σε όποια μονάδα και να πήγαινες μετάθεση, είτε με μαζικό φύλλο πορείας είτε με ατομικό, ήσουν υποχρεωμένος να παρουσιαστείς με στολή εξόδου.
Dragonade
Δημοσίευση
από Dragonade » Κυρ Νοέμ 18, 2018 7:30 pm
Καλησπερα παιδες τον μπερε μπορουμε να τον βγαζουμε σε εσωτερικους χωρους; Η πρεπει να τον φοραμε παντα οταν ειμαστε εξω;
Apox
Δημοσίευση
από Apox » Κυρ Νοέμ 18, 2018 9:34 pm
NikLz έγραψε: Nassos εγώ που ρώτησα στο ΚΕΠΒ σήμερα μου είπαν με πολιτικά ρούχα να παρουσιαστώ (επισημαίνω ότι δεν είμαι ορκισμένος ακόμη). Θα το οριστικοποιήσω αύριο που θα επικοινωνήσω με τη μονάδα και θα το αναφέρω εδώ.
Τελικα τι σου ειπαν απο την μοναδα?
Nassos
Επικοινωνία:
Δημοσίευση
από Nassos » Κυρ Νοέμ 18, 2018 10:49 pm
Dragonade έγραψε: Καλησπερα παιδες τον μπερε μπορουμε να τον βγαζουμε σε εσωτερικους χωρους; Η πρεπει να τον φοραμε παντα οταν ειμαστε εξω;
Πάντα βγάζεις τον μπερέ όταν μπαίνεις σε εσωτερικό χώρο.
Γιάννης
Δημοσίευση
από Γιάννης » Τρί Φεβ 08, 2022 8:57 pm
Μετά την ορκωμοσία την πρώτη μέρα στην μονάδα μπορώ να μπω στο στρατόπεδο με πολιτικά ή μόνο με την στολή εξόδου ;
vaxevane
Δημοσίευση
από vaxevane » Σάβ Οκτ 21, 2023 8:06 pm
Καλησπέρα σε όλους,
Παρουσιάζομαι Δευτέρα με μετάθεση στο ΕΤΥΠ/ΓΕΕΘΑ. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν πρέπει να παρουσιαστώ ντυμένος με παραλλαγή ή μπαίνω με τα πολιτικά;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Nassos
Επικοινωνία:
Δημοσίευση
από Nassos » Σάβ Οκτ 21, 2023 11:26 pm
vaxevane έγραψε: Σάβ Οκτ 21, 2023 8:06 pm
Καλησπέρα σε όλους,
Παρουσιάζομαι Δευτέρα με μετάθεση στο ΕΤΥΠ/ΓΕΕΘΑ. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν πρέπει να παρουσιαστώ ντυμένος με παραλλαγή ή μπαίνω με τα πολιτικά;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Στις μεταθέσεις παρουσιάζεσαι υποχρεωτικά με τη στολή εξόδου, γυαλισμένος-ξυρισμένος-κουρεμένος.
EuDog
Πολίτης Posts in topic: 1
Δημοσίευση
από EuDog » Κυρ Ιούλ 07, 2024 8:16 am
Τι προβλέπεται όσον αφορά την είσοδο στο στρατόπεδο με παραλλαγή μέτα την έξοδο; Επιτρέπεται ή οχι;
Ευχαριστώ
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες