Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
AndreasL

Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Δημοσίευση από AndreasL »

Και η Εμοδε 7 είχε επιτροπή και κόβανε για την πλάκα.
Το όριο 32 θα είναι για παντρεμένους με τέκνα. Γενική σειρά 30 θα είναι
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Πόσο ωραίο θα ήταν να ίσχυαν αυτά και να μην λέγατε πίπες θα μπαίναμε όλοι οι Αθηναίοι για πλάκα τότε.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από niasimas »

Καθαρά από απορία το ρωτώ, αλλά γιατί 32 μόνο οι παντρεμένοι με τέκνα; Δεν έχει ξαναμπεί τέτοιος όρος ξανά σε προκήρυξη. Γιατί όχι όλοι το ίδιο;
Episkeptis

Δημοσίευση από Episkeptis »

niasimas έγραψε: Τρί Ιούλ 02, 2024 7:05 am Καθαρά από απορία το ρωτώ, αλλά γιατί 32 μόνο οι παντρεμένοι με τέκνα; Δεν έχει ξαναμπεί τέτοιος όρος ξανά σε προκήρυξη. Γιατί όχι όλοι το ίδιο;
Γιατί πολύ απλά είναι παπατζιλικια...
Αυτά δεν έχουν γίνει ποτέ, τόσες προκυρηξης ΕΦ έχουν βγει με κριτήρια ίδια εδώ κι χρόνια κι θα τα αλλάξουν τώρα... Τι 5 μελες επιτροπή και 32 όρια ηλικίας που τα είδατε αυτά!
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από niasimas »

Συνήθως, αν είναι να αλλάξει κάτι, αλλάζει για όλους. Άλλοι 30, άλλοι 32, άλλοι 28, δεν κάθεται καλά. Μόνο εμοδε, υπήρχε άλλο ηλικιακό, αλλά μιλάμε για άλλες κατηγορίες, δηλαδή εποχικοί, κάτοχοι συγκεκριμένων πτυχίων κτλ. Έχει γίνει και με τους ΕΠΟΠ, για τους ΟΒΑ, πάλι για άλλη κατηγορία. Τώρα να είμαστε όλοι το ίδιο και οι παντρεμένοι με παιδιά, άλλο όριο, δεν έχει ξαναγίνει και δεν νομίζω να γίνει κιόλας. Δεν μου ακούγεται και πολύ νόμιμο. Τα κριτήρια μπορεί να αλλάζουν σε μία νύχτα. Το έχουμε δει σε ΕΜΟΔΕ. Έχει γίνει και σε δικαστική, που άλλαξε καναδυο φορές. Αν θέλουν τα αλλάζουν. Αυτή την στιγμή, πάντως και η δική μου πληροφορία, λέει για 28. Μακάρι να ανέβει τελευταία στιγμή.
Επισκέπτης

Σταματήστε να κάνετε κουράγιο στον εαυτό σας για 30 η 32 το 28 είναι έγκυρη πληροφορία μέσα από το υπουργείο. Θα το δείτε σύντομα στο φεκ ότι είναι τοσο.
Police2024

Δημοσίευση από Police2024 »

Καλησπέρα, εμείς που έχουμε τελειώσει το ιεκ στελέχους ασφαλείας φέτος θα πάρουμε μόρια; Ειμαστε καμία 120 ιεκ από ότι θυμάμαι. Υπάρχει ακόμη η μοριοδότηση ;
Επισκέπτης

Λέτε να στείλουν κάποια άτομα Θεσσαλονίκη όπως έγινε και με τους οππι;
Επισκέπτης

Ναι εμένα μου το είπαν ότι οι 200 θα πάνε Αθήνα και οι 100 Θεσσαλονίκη! Και επίσης ότι παρόλο που 120 άτομα είχαν το ΙΕΚ στέλεχος ασφαλείας και υποδομών μπήκαν δικαστική ξεφύτρωσαν και άλλοι 120 από το πουθενά!
Dikastis05
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Dikastis05 »

Rodosmarios έγραψε: Τρί Ιούλ 02, 2024 1:18 am Ευτυχώς έχουμε ευχάριστα νέα!

Όριο ηλικίας 32 !
Προσθήκη στα προσόντα το Ecdl.
Επίσης προστίθεται η εντοπιότητα (για να αποφύγουν παραιτήσεις) 500 άτομα παραιτήθηκαν από τη σειρά του 2019.
Αθλήματα: Αυστηρά με 5 Μελής επιτροπή, όλα στο δευτερόλεπτο. Ψυχομετρικα Matrix (δώστε προσοχή) + έκθεση ιδεών για την αντίληψη του Έλληνα αστυνομικού.
Αθλήματα τελευταία βδομάδα του Σεπτέμβρη.
Ξεκινήστε προπονήσεις, το καλοκαίρι είναι πολύ σκληρό για στίβο. Καλή επιτυχία σε όλους.
23 Ιουλίου θα εκδοθεί το ΦΕΚ.
Φίλε μου είσαι σίγουρος για όλα αυτά?
ord

Δημοσίευση από ord »

Από πού τα μαθαίνετε αυτά στο υπουργείο που μίλησα ακόμη δεν ξέρουν τίποτα τα κριτήρια θα τα αποφασίσει ο αρχηγός έχει τηλέφωνο επικοινωνίας που μπορείτε να παρετε
Sifis888

Δημοσίευση από Sifis888 »

Εγω ξερω οτι πλεον υπαρχει ευρωπαικη οδηγια για οριο ηλικιας 35 οπως σε ολη την Ευρωπη!
Ελπιζω να εισακουστει και στην ΕΛΑς, εστω να παει 32. Με το συνταξιοδοτικο δεν υπαρχει θεμα παντως!
Glocker

Δημοσίευση από Glocker »

ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

-Όριο Ηλικίας:90 έτη /χωρίς μπαστούνι (κόφτης)

-Οργανικές θέσεις: Θέσεις 40.000/υπηρεσία στο χώρο σας πουθενά αλλού (κόφτης)

-Επιτρέπονται: Δερματοστοιξια/αρκεί να είναι μανικι και όχι μεμονωμένα τατού (κόφτης)

-Κριτήριο τριτεκνων: Έως 72 ετών/ ή σπουδαστές έως 80 ετων αρκεί να μην είναι θανοντες (κόφτης)

-Εκτιμώμενη βάση: Α και Β κατηγορία =0/όλοι μεσα εκτός από όσους δεν θελουν (κοφτης)
Kwlotoumpas

Δημοσίευση από Kwlotoumpas »

Glocker έγραψε: Πέμ Ιούλ 04, 2024 2:08 pm ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

-Όριο Ηλικίας:90 έτη /χωρίς μπαστούνι (κόφτης)

-Οργανικές θέσεις: Θέσεις 40.000/υπηρεσία στο χώρο σας πουθενά αλλού (κόφτης)

-Επιτρέπονται: Δερματοστοιξια/αρκεί να είναι μανικι και όχι μεμονωμένα τατού (κόφτης)

-Κριτήριο τριτεκνων: Έως 72 ετών/ ή σπουδαστές έως 80 ετων αρκεί να μην είναι θανοντες (κόφτης)

-Εκτιμώμενη βάση: Α και Β κατηγορία =0/όλοι μεσα εκτός από όσους δεν θελουν (κοφτης)
Πιστεύω έχω τα περισσότερα. Πρέπει να κάνω κάτι για το μπαστούνι. Θα αρχίσω διάδρομο. Καλή επιτυχία παιδιά!
Επισκέπτης

Και σιγά μην το έχει αποφασίσει και ο μακρόν. Το όριο θα παραμείνει στα 28 σταματήστε να παραπληροφορειτε τον κόσμο. Όχι ότι εκτειθεστε σε ένα ανώνυμο φόρουμ γράφεται προς Θεού αλλά κάνετε τον κόσμο να πετάει τα χρήματα του στα διπλώματα ενό πέρα της προκήρυξης που δε θα μπορεί να συμμετάσχει θα του είναι παντελώς άχρηστα... ΦΕΚ 24 ΙΟΥΛΊΟΥ άνοιγμα αιτήσεων αρχές Αυγούστου. Καλή επιτυχία σε όλους.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες