Στη δικαστικη αστυνομια παντως φιλε βοηθουσαν ελαχιστα και οσοι ηταν εκτος τους εκοβαν. Η επιτροπη ηταν της ΕΛΑΣ. Στους ΕΦ εχω ακουσει και εγω οτι τους περνανε ολους αλλα δεν εχω προσωπικη εικονα παρα μονο στη δικαστικη οπου εμενα με εκοψαν στο χιλιαρι.Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιουν 29, 2024 12:40 am Ορντ λες βλακείες ας υποθέσουμε ότι ισχύει η αερολογια πού λες ότι δεν έχουν κλειδώσει τα όρια. Φαίνεται ότι είσαι εντελώς άσχετος από αυτό πού λες με την αστυνομία και τα αθλήματα. Εσείς οι σωφρονιστικοί έχετε τον ΑΣΕΠ πού κόβει με το τσιπακι στα αθλήματα στην αστυνομία τους περνάνε όλους και όλες όσο Γιώταδες και αν είναι ακόμη και αν έχουν τατουάζ σε εμφανή σημείο για αυτό κόψε την παραπληροφόρηση η ημιμαθεία είναι χειρότερη της αμάθειας!
Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Μα αυτό σου λέω αγόρι μου ότι μέχρι τώρα στην ελλας τους περνάνε όλους το 11 ήταν και πριν ήταν αυστηροί. Από 19 και μετά μαλακωσαν φουλ με τα τατουάζ και με τα αθλήματα μόνο το ύψος έχουν κρατήσει. Όπως και να έχει μπορεί να γίνουν αυστηροί τώρα όμως όπως έγινε και με τη δικαστική ποτέ δε ξέρεις. Αλλά για τα όρια εγώ ξέρω 28 μέσα από το υπουργείο και δεν υπάρχει λόγος να πω ψέματα ρε παιδιά ούτως ή άλλως οσονουπω θα βγεί η προκήρυξη και θα το δείτε και μόνοι σας. Για κριτήρια ξέρω επίσης ότι θα βγεί πδ και θα τα κάνει όπως τις παλιές καθαρόαιμες προκηρύξεις των Ε. Φ και προσθέσει ecdl κατά 80% αυτό.
Άμα προσθέσει ecdl μόνο από αυτό θα ανέβουν πολύ οι βάσεις.
εγω δεν σου λεω οτι λες ψεμματα αλλα και ο διασωστης και πολλοι αλλοι λενε οτι ακουγεται και για 30 αλλα οκ οπου να ναι σκαει το φεκ και βλεπουμεΕπισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιουν 29, 2024 10:53 am Μα αυτό σου λέω αγόρι μου ότι μέχρι τώρα στην ελλας τους περνάνε όλους το 11 ήταν και πριν ήταν αυστηροί. Από 19 και μετά μαλακωσαν φουλ με τα τατουάζ και με τα αθλήματα μόνο το ύψος έχουν κρατήσει. Όπως και να έχει μπορεί να γίνουν αυστηροί τώρα όμως όπως έγινε και με τη δικαστική ποτέ δε ξέρεις. Αλλά για τα όρια εγώ ξέρω 28 μέσα από το υπουργείο και δεν υπάρχει λόγος να πω ψέματα ρε παιδιά ούτως ή άλλως οσονουπω θα βγεί η προκήρυξη και θα το δείτε και μόνοι σας. Για κριτήρια ξέρω επίσης ότι θα βγεί πδ και θα τα κάνει όπως τις παλιές καθαρόαιμες προκηρύξεις των Ε. Φ και προσθέσει ecdl κατά 80% αυτό.
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 18
Οριο ηλικίας μάθαμε?
Όριο ηλικίας 28, είναι 100% επιβεβαιωμενο ρώτησα άνθρωπο μέσα από το υπουργείο
Άρα τα κριτήρια είναι τα ίδια όπως πάντα στις προκηρύξεις των ειδικών φρουρών;
Εάν δεν αλλάζει τίποτα τότε θα βγει πολύ σύντομα
Η προκήρυξη θα βγει το 2ο 15ημερο του Ιουλίου και τα κριτήρια θα είναι ίδια με του 19' τώρα αν σε εσενα σε τσούζει και κανεις κουράγιο στον εαυτό σου επειδή δεν σε πιάνει το ηλικιακό όριο δεν σου φταίω εγω
Ευτυχώς έχουμε ευχάριστα νέα!
Όριο ηλικίας 32 !
Προσθήκη στα προσόντα το Ecdl.
Επίσης προστίθεται η εντοπιότητα (για να αποφύγουν παραιτήσεις) 500 άτομα παραιτήθηκαν από τη σειρά του 2019.
Αθλήματα: Αυστηρά με 5 Μελής επιτροπή, όλα στο δευτερόλεπτο. Ψυχομετρικα Matrix (δώστε προσοχή) + έκθεση ιδεών για την αντίληψη του Έλληνα αστυνομικού.
Αθλήματα τελευταία βδομάδα του Σεπτέμβρη.
Ξεκινήστε προπονήσεις, το καλοκαίρι είναι πολύ σκληρό για στίβο. Καλή επιτυχία σε όλους.
23 Ιουλίου θα εκδοθεί το ΦΕΚ.
Όριο ηλικίας 32 !
Προσθήκη στα προσόντα το Ecdl.
Επίσης προστίθεται η εντοπιότητα (για να αποφύγουν παραιτήσεις) 500 άτομα παραιτήθηκαν από τη σειρά του 2019.
Αθλήματα: Αυστηρά με 5 Μελής επιτροπή, όλα στο δευτερόλεπτο. Ψυχομετρικα Matrix (δώστε προσοχή) + έκθεση ιδεών για την αντίληψη του Έλληνα αστυνομικού.
Αθλήματα τελευταία βδομάδα του Σεπτέμβρη.
Ξεκινήστε προπονήσεις, το καλοκαίρι είναι πολύ σκληρό για στίβο. Καλή επιτυχία σε όλους.
23 Ιουλίου θα εκδοθεί το ΦΕΚ.
Ισχύει αυτό που λες. Απλά άκουσα για 7μελη επιτροπή, οι δύο θα είναι γιατροί για να τσεκαρουν και καλά fake τραυματισμούς. Στα υπόλοιπα, έχεις δίκιο. Η έκθεση ιδεών, είναι εύκολη απλά να γράφεις κάτι προχωρημένο, όχι τα παρωχημένα θετικά. Υπάρχουν μαθήματα, κάνουν φροντηστηρια
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης