Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Sssss έγραψε: Σάβ Ιουν 29, 2024 9:25 pm Παίδες εμένα ο γιατρός δν τα έγραψε ακριβώς όπως λεει η προκυρηξη, υπάρχει πρόβλημα λέτε;
Καλό θα ήταν να το γράφει ακριβώς όπως στο ΦΕΚ. Ξανά πήγαινε να το διορθώσει, δεν θα σου πάρει κάτι.
mike89

Δημοσίευση από mike89 »

Steliosss93 έγραψε: Σάβ Ιουν 29, 2024 3:52 am Καλησπέρα. Θα αναφερθώ στο γεγονός ότι η προκήρυξη, έγραφε ρητά πως η βεβαίωση υψομέτρησης από δημόσιο νοσοκομείο ή ιδιώτη ιατρό (ορθοπαιδικό), πρέπει να διεκπεραιωθεί μέσα στο συγκεκριμένο διάστημα που είχε οριστεί. Δηλαδή από της 7 Μαρτίου έως της 26 Μαρτίου. Όποιος την έκδοση μετά το πέρας της προθεσμίας είναι εκτός. Επίσης, δεν υπάρχει συγκεκριμένο χαρτί για την υψομετρηση, απλά θα πρέπει να αναγράφεται το εξής, ο υποψήφιος επίθετο όνομα, με ΑΔΤ ... Και ΑΜΚΑ ... Υψομετρηθηκε χωρίς υποδήματα (ημερομηνία) και διαπιστώθηκε ότι έχει ανάστημα ... Από κάτω σφραγίδα με το ΑΜΚΑ και το σφμ του ιατρού καθως και την υπογραφή του.
Για την επισυναψη των δικαιολογητικών, πηγαίνετε στην αίτηση που κάνατε, την μαρκάρετε και πατάτε στο κουμπί επεξεργασία που βρίσκεται πάνω πάνω. Εν συνεχεία, θα ανοίξει η προκήρυξη και δίπλα από κάθε κουτάκι θα γράφει επίκληση από το μητρώο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα δικαιολογητικά που έχετε, πρπει να τα αναρτήσετε και στο μητρώο στις σωστές καρτέλες. Δίπλωμα οδήγησης, αστυνομική ταυτότητα, βεβαίωση υψομετρησης, βεβαίωση προϋπηρεσίας (εκδίδεται από το διαδίκτυο στον εφκα με κωδικούς taxisnet), πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης αναρτώνται στην καρτέλα ΑΛΛΟ. Εφόσον ολοκληρώσετε τις διαδικασίες, θα πατήσετε στο πλαίσιο που γράφει έλεγχος ώστε να πραγματοποιηθεί από το σύστημα για τυχόν πρόβλημα στην αίτηση, αφού όλα είναι ορθά τότε κανεις οριστικοποίηση.
Να θυμάστε να κάνετε αποθήκευση ανά τακτά χρονικά διαστήματα διότι για λόγους ασφαλείας, η σελίδα του ΑΣΕΠ δίνει συγκεκριμένο χρόνο παραμονής, άμα περάσει αυτός ο χρόνος σε πετάει εκτός και πρέπει να ξανακάνεις την διαδικασία από την αρχή. Καλή επιτυχία και υπομονή.
Την βεβαίωση προϋπηρεσίας δεν την επισυνάπτουμε στην καρτέλα εμπειρία; Εκεί που λέει επισυναπτόμενα έγραφα για κάθε εργοδότη ξεχωριστά, αν έχεις την καλοσύνη φίλε μου απάτησε μου
Επισκέπτης

Ρε σπουπιδοπουστες γιατί γράφεται όλες αυτές τις ανακρίβειες για την υψομετρηση; Για να μειώσετε τον ανταγωνισμό ωθώντας πολλούς υποψηφίους να μην πάνε να την βγάλουν νορμάλ σαν άνθρωποι ενώ εσείς την βγάλατε σαν καθυστερημένοι 3 μήνες πριν; Στα σάιτ έγραφε αυτή τη πίπα πού λέτε όχι μέσα στην προκήρυξη. Και επειδή κουράσατε πέρα από τον κόσμο που σας λέει οτι έχει πάρει τηλέφωνο και οι αρμόδιοι του ΑΣΕΠ έχουν διαβεβαιώσει τους πάντες ότι δεν έχουν θέμα να βγάλουν την υψομετρηση και τώρα εγώ θα πω ότι δικός μου άνθρωπος ο οποίος είναι από αυτούς που ασχολείται με την προκήρυξη της δημοτικής θα είναι στην κριτική επιτροπή του ΑΣΕΠ για τον έλεγχο τών δικαιολογητικών, μου είπε ότι και τώρα να την βγάλει ο κάθε υποψήφιος ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΑΝΈΝΑ ΑΠΟΛΎΤΩΣ ΠΡΌΒΛΗΜΑ... ΆΝΤΕ ΓΙΑΤΊ ΚΟΥΡΆΣΑΤΕ ΈΛΛΗΝΕΣ...
purosvestis
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από purosvestis »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιουν 30, 2024 3:31 pm Ρε σπουπιδοπουστες γιατί γράφεται όλες αυτές τις ανακρίβειες για την υψομετρηση; Για να μειώσετε τον ανταγωνισμό ωθώντας πολλούς υποψηφίους να μην πάνε να την βγάλουν νορμάλ σαν άνθρωποι ενώ εσείς την βγάλατε σαν καθυστερημένοι 3 μήνες πριν; Στα σάιτ έγραφε αυτή τη πίπα πού λέτε όχι μέσα στην προκήρυξη. Και επειδή κουράσατε πέρα από τον κόσμο που σας λέει οτι έχει πάρει τηλέφωνο και οι αρμόδιοι του ΑΣΕΠ έχουν διαβεβαιώσει τους πάντες ότι δεν έχουν θέμα να βγάλουν την υψομετρηση και τώρα εγώ θα πω ότι δικός μου άνθρωπος ο οποίος είναι από αυτούς που ασχολείται με την προκήρυξη της δημοτικής θα είναι στην κριτική επιτροπή του ΑΣΕΠ για τον έλεγχο τών δικαιολογητικών, μου είπε ότι και τώρα να την βγάλει ο κάθε υποψήφιος ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΑΝΈΝΑ ΑΠΟΛΎΤΩΣ ΠΡΌΒΛΗΜΑ... ΆΝΤΕ ΓΙΑΤΊ ΚΟΥΡΆΣΑΤΕ ΈΛΛΗΝΕΣ...
Αφού φίλε όπως λες έχεις άτομο για πες μας την ακριβή προυπηρεσία που ζητάει; Πια θα ειναι;
Επισκέπτης

Έχεις άνθρωπο στον ΑΣΕΠ κ δεν έχεις καταφέρει να μπεις πουθενα ; Φαντάσου τι αστροπελέκι είσαι χαχαχαχα
Nohmon
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Nohmon »

Τα αθλήματα θα είναι με τσιπακι?
Nohmon
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Nohmon »

Τα αθλήματα θα είναι με τσιπακι;

:o.:mrgreen:
Επισκέπτης

Με τσιπάκια ναι και έτσι πρέπει να είναι γιατί όποιος αξίζει να περάσει θα περάσει... Όποιος δεν μπορεί σπίτι του
Επισκέπτης

Πιο αστροπελέκι από εσένα που παίζει να είσαι τόσο χαιβανι που να πιστεύεις πραγματικά ότι η υψομετρηση πρέπει να είναι εντός προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων γιατι το γράφει το γοουρκεντερ και δύο τρία ψωλοσαιτ. Και όχι ότι λέει η προκήρυξη που δεν αναφέρει κάτι παρόμοιο. Αλλά πιστεύω ότι είσαι ξεκάθαρα ένα βρώμοπουστρακι που έχεις σκοπό να αποθαρρύνεις κόσμο μπας και κοιμηθεί ο Θεός και μπεις παλιό τελειωμένε αξιοθρήνητε ξεφτίλα.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιουν 30, 2024 8:45 pm Πιο αστροπελέκι από εσένα που παίζει να είσαι τόσο χαιβανι που να πιστεύεις πραγματικά ότι η υψομετρηση πρέπει να είναι εντός προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων γιατι το γράφει το γοουρκεντερ και δύο τρία ψωλοσαιτ. Και όχι ότι λέει η προκήρυξη που δεν αναφέρει κάτι παρόμοιο. Αλλά πιστεύω ότι είσαι ξεκάθαρα ένα βρώμοπουστρακι που έχεις σκοπό να αποθαρρύνεις κόσμο μπας και κοιμηθεί ο Θεός και μπεις παλιό τελειωμένε αξιοθρήνητε ξεφτίλα.
Αντε ρε που κοιτάς να μπεις Δημοτική αστυνομία για να έχεις έναν μισθό για να μην σε σκίσει η πείνα
Kwlotoumpas

Δημοσίευση από Kwlotoumpas »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιουν 30, 2024 9:07 pm
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιουν 30, 2024 8:45 pm Πιο αστροπελέκι από εσένα που παίζει να είσαι τόσο χαιβανι που να πιστεύεις πραγματικά ότι η υψομετρηση πρέπει να είναι εντός προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων γιατι το γράφει το γοουρκεντερ και δύο τρία ψωλοσαιτ. Και όχι ότι λέει η προκήρυξη που δεν αναφέρει κάτι παρόμοιο. Αλλά πιστεύω ότι είσαι ξεκάθαρα ένα βρώμοπουστρακι που έχεις σκοπό να αποθαρρύνεις κόσμο μπας και κοιμηθεί ο Θεός και μπεις παλιό τελειωμένε αξιοθρήνητε ξεφτίλα.
Αντε ρε που κοιτάς να μπεις Δημοτική αστυνομία για να έχεις έναν μισθό για να μην σε σκίσει η πείνα
Παπάρι πολύ μιλάς, αν δεν έχεις κάτι χρήσιμο να πεις μη μιλάς καθόλου καλύτερα. Εσύ που λες για την πείνα. Καλά σου λέει ο άλλος.
Επισκέπτης

Kwlotoumpas έγραψε: Κυρ Ιουν 30, 2024 9:54 pm
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιουν 30, 2024 9:07 pm
Παπάρι πολύ μιλάς, αν δεν έχεις κάτι χρήσιμο να πεις μη μιλάς καθόλου καλύτερα. Εσύ που λες για την πείνα. Καλά σου λέει ο άλλος.
Μιλα καλύτερα ρε γιωτά...
Επισκέπτης

Καλησπέρα παιδιά. Για το Michigan b2 θέλει και μετάφραση; Στην προκυρηξη δεν το αναφέρει αλλά στις παλιές το ήθελε. Την έχω βέβαια ήδη από τότε αλλά κουβέντα να γίνεται μην το ανεβάσουμε τζάμπα. Ευχαριστώ
Επισκέπτης

Έχει άνθρωπο στον ΑΣΕΠ λέει ο άλλος κ το γράφει στα φορουμ. Γελάει ο κόσμος
Επισκέπτης

Εμένα προσωπικά δεν με πειράζει το θέμα της υψομετρησης εγώ ανέφερα αυτά που έγραφαν τα σαιτ! Δεν θα μου φάτε τη θέση οποιος μπει με την αξία του θα μπει. Αν ισχύει ή δεν ισχύει θα φανεί στα προσωρινά. Οσο για τις βρισιές φαίνεται ότι είναι πολύ χαμηλό το επίπεδο των συμμετεχόντων!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες