Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Venom94 έγραψε: Πέμ Ιουν 27, 2024 2:24 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιουν 27, 2024 1:16 pm Βενομ μη το παίζεις εξυπνάκιας. Μπορεί κ τριπλάσιο αριθμό των προκηρυσσομενων θέσεων να καλεσει μετά ! Είναι στην κρίση τους το αναφέρει στην προκήρυξη! Όσοι κόβονται κ δεν περνανε κ όσο δεν συμπληρώνονται οι θέσεις θα καλούν εκ νέου! Επίσης, κάλεσαν για δικαιολογητικά όσους προηγούνται στην βαθμολογία με βάση τα δηλωθέντα στην αίτηση τους. Σε πήραμε για δάσκαλο εδώ μέσα;. Άντε
Μίλα καλύτερα αρχικά, δεν μίλησα άσχημα σε κανένα εγώ και τα δασκαλικια αλλού. Δεν είπα ότι δεν πρόκειται να ξανακαλεσει αν βλέπουν ότι κόβονται κτλ κτλ. Μιλάμε για τη τωρινή φάση. Το τριπλάσιο του 1213 είναι 3639 όχι 12.000 ατόμα ενημερωτικά, μην κάνεις όνειρα. Τόσοι στείλανε δικαιολογητικά, δεν πρόκειται να πάνε τόσοι με τη πρώτη για αθλήματα

Γειά σου βενομ μια ερώτηση φίλε μου για να καταλάβω, δηλαδή τώρα στείλανε 12000 δικαιολογητικά και από αυτούς θα πάνε 3639 για αθλήματα
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από Venom94 »

Ρε παιδιά το 3639 είναι ενδεικτικό επειδή είναι ο τριπλάσιος αριθμός από όσους προσλαμβάνουν. Δεν σημαίνει ότι θα δώσουν τόσοι. Απλά δεν θα ανέβουν και 12000 άτομα. Αν κόβονται μετά και δε συμπληρώνουν θα ανεβαίνουν, όπως έγινε στη δικαστική. Θα περιμένουμε να δούμε πόσους θα καλέσουν, πόσοι θα κοπούν, πόσοι θα στείλουν λάθος δικαιολογητικά... Έχει δρόμο ακόμα.
Stelios10

Δημοσίευση από Stelios10 »

Καλησπέρα. Έβγαλα την βεβαίωση υψομετρησης σήμερα αλλά με αυτά που διαβάζω για το ότι έπρεπε να είναι μέσα στην χρονικη περίοδο των ηλεκτρονικών αιτήσεων έχω τν ιδεα ότι θα με κόψουν. Κατα τύχη βρήκα και μια παλιά βεβαίωση ύψους από το 2021, αν προσκομίσω μόνο αυτήν πιστεύετε θα έχω πρόβλημα. Σκέφτομαι να επισυναψω και τις δύο. Ποια είναι η γνώμη σας; Ευχαριστώ
Επισκέπτης

Μέσα Σεπτεμβρίου εκτιμώ θα έχουμε τα προσωρινά αποτελεσματα
Επισκέπτης

Stelios10 έγραψε: Πέμ Ιουν 27, 2024 3:40 pm Καλησπέρα. Έβγαλα την βεβαίωση υψομετρησης σήμερα αλλά με αυτά που διαβάζω για το ότι έπρεπε να είναι μέσα στην χρονικη περίοδο των ηλεκτρονικών αιτήσεων έχω τν ιδεα ότι θα με κόψουν. Κατα τύχη βρήκα και μια παλιά βεβαίωση ύψους από το 2021, αν προσκομίσω μόνο αυτήν πιστεύετε θα έχω πρόβλημα. Σκέφτομαι να επισυναψω και τις δύο. Ποια είναι η γνώμη σας; Ευχαριστώ
Ίσως σε κόψουν για την βεβαίωση δεν ξερω
Επισκέπτης

Παιδιά καλησπέρα μια ερώτηση! Τα δικαιολογητικά πρέπει να τα περάσουμε στο μητρώο και αυτομάτως μετά περνάνε στην αίτηση αν κατάλαβα καλά; Επειδή εγώ πολύ παλιά είχα προσκομίσει πάλι έγγραφα στο μητρώο που υπάρχουν. Αν είναι να τα αλλάξω για να είμαι ημερομηνιακα μέσα βάση αυτά που έλεγε οι προκήρυξη για τις ημερομηνίες των εγγράφων! Ευχαριστώ!
Episkeptis

Δημοσίευση από Episkeptis »

Καλησπέρα και καλή επιτυχία σε όλους! Τελικά τι θα μετρήσει ως προϋπηρεσία γνωρίζει κάποιος;
Επισκέπτης

Μωρή κακιασμένη βενομ εγώ είμαι στους 3.000 ! Εσυ μη κανείς όνειρα που έχεις πιάσει κάθε νήμα κ πετάγεσαι
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιουν 27, 2024 5:56 pm Μωρή κακιασμένη βενομ εγώ είμαι στους 3.000 ! Εσυ μη κανείς όνειρα που έχεις πιάσει κάθε νήμα κ πετάγεσαι
Ρε παιδια αυτό δεν είναι κατάταξη μορίων επειδή είσαι στους 3000... Πάει με αυξοντα αριθμό μητρώου...
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από Venom94 »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιουν 27, 2024 6:06 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιουν 27, 2024 5:56 pm Μωρή κακιασμένη βενομ εγώ είμαι στους 3.000 ! Εσυ μη κανείς όνειρα που έχεις πιάσει κάθε νήμα κ πετάγεσαι
Ρε παιδια αυτό δεν είναι κατάταξη μορίων επειδή είσαι στους 3000... Πάει με αυξοντα αριθμό μητρώου...
Χαχαχαχα κλαιω! Το παιδι εκτος απο ψυχολογικα οπως φαινεται οτι εχει στα οποια θα κοπει, ειναι και πανχαζο! Δεν απανταω καν αλλο σε σενα το νημα δεν ειναι για να γινεται ρινγκ. Οποιαδηποτε αλλη πληροφορια καλοδεχουμενη.
Επισκέπτης

Ο ηλίθιος νομιζε ότι του είπε κάποιο παιδί πιο πάνω ότι θα καλεστούν για δοκιμασίες 12.000 άτομα. Κ άρχισε τις θεωρίες. Πανιβλακα ληξτο εδώ το θέμα γιατί εσυ το άρχισες. Κ άσε εμάς που μας νοιαζει πραγματικά να μπούμε να κάνουμε μια σωστή κουβέντα. Σορρυ στα υπόλοιπα παιδιά. Πάμε ξανά οποιοι έχετε απορίες να συζητάμε
Επισκέπτης

Με αύξοντα αριθμό πάει αγορίνα, δεν παίζει κανέναν ρόλο αν είσαι στους 3000 ή στις πρώτους 10
Επισκέπτης

Καλησπερα, πειραζει αν η βεβαιωση ενσημων του ΕΦΚΑ που θα ανεβασουμε ειναι τωρινη εφοσον εργαζομαστε ακομα; Νομιζω απλα μετρανε τα ενσημα μεχρι την ημερομηνια ληξης των αιτησεων τη μερα που κλεισανε και οι επομενοι μηνες απλα δεν πρσομετρουνται.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιουν 28, 2024 6:01 pm Καλησπερα, πειραζει αν η βεβαιωση ενσημων του ΕΦΚΑ που θα ανεβασουμε ειναι τωρινη εφοσον εργαζομαστε ακομα; Νομιζω απλα μετρανε τα ενσημα μεχρι την ημερομηνια ληξης των αιτησεων τη μερα που κλεισανε και οι επομενοι μηνες απλα δεν πρσομετρουνται.
Βεβαίωση προϋπηρεσίας θέλει, όχι βεβαίωση ενσημων, είναι διαφορετικό έγγραφο !
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιουν 27, 2024 4:32 pm Παιδιά καλησπέρα μια ερώτηση! Τα δικαιολογητικά πρέπει να τα περάσουμε στο μητρώο και αυτομάτως μετά περνάνε στην αίτηση αν κατάλαβα καλά; Επειδή εγώ πολύ παλιά είχα προσκομίσει πάλι έγγραφα στο μητρώο που υπάρχουν. Αν είναι να τα αλλάξω για να είμαι ημερομηνιακα μέσα βάση αυτά που έλεγε οι προκήρυξη για τις ημερομηνίες των εγγράφων! Ευχαριστώ!
Αφού τα έχεις περάσει όλα σωστά στο μητρώο, ανοίγεις νεα καρτέλα και πας στην αίτηση και πατάς "επεξεργασία". Εκεί δίπλα στο προσόντα που έχεις δηλώσει θα πατήσεις το κουμπί "επίκληση από το μητρώο" και θα τα μεταφέρεις στην αίτηση σου. Στο τέλος, αφού τα έχεις τελειώσει και ελέγξει όλα καλά, θα πατήσεις "οριστικοποιηση. "
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες