Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Ο κάθε άνθρωπος είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του και για τις επιλογές σε κάθε τομέα όπως και στον επαγγελματικό. Καλό είναι να μη κρίνουμε τι θα επιλέξει να κάνει ο κάθε άνθρωπος, ακόμα και αν τα χρήματα (ας πούμε) είναι λίγα. Προφανώς υπάρχουν και τρόποι (πχ onlyfans) να βγάλει κανείς περισσότερα χρήματα, αλλά δεν χρειάζεται να κρίνεις εσύ η ο καθένας την επιλογή κάποιου να πάει ΕΠΟΠ η οτιδήποτε άλλο στη ζωή του. Δεν Πέφτει λόγος σε κανέναν. Ας κοιτάξει ο καθένας τη ζωή του.
Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετάσχοντες, και σαν συμβουλή. Να ακολουθείτε τα όνειρα σας όντας φυσικά συνειδητοποιημένοι για το τι κάνετε. Είτε είναι στρατός είτε οτιδήποτε! Καλή τύχη και καλή δύναμη παιδιά!
Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετάσχοντες, και σαν συμβουλή. Να ακολουθείτε τα όνειρα σας όντας φυσικά συνειδητοποιημένοι για το τι κάνετε. Είτε είναι στρατός είτε οτιδήποτε! Καλή τύχη και καλή δύναμη παιδιά!
Για χάρη σου, θα εγκαταλείψω την ευγένεια και τους τρόπους μου, και θα σου μιλήσω στη γλώσσα που καταλαβαίνεις, και σου αρμόζει: Άει χάσου σούργελο, που θα συγκρίνεις εθνόσημο, προσφορά στην πατρίδα, ενσυναίσθηση, συνείδηση και εχέγγυα ήθους που απαιτούνται για την άσκηση των καθηκόντων οποιασδήποτε θέσης στις Ένοπλες Δυνάμεις, με την πορνεία! Όποιες απολαβές και νάχεις,(αν έχεις), και μόνον που μπήκες εδώ να προκαλέσεις και να προσελκύσεις; Άτομα, δείχνει το ποιόν σου. Ως σκουπίδια, σας αξιολογεί η κοινωνία, και η κατάληξη είναι η γνωστή: Ουσίες, κατάθλιψη, κατάντια, μοναξιά.
Styga
ο, τι να ναιEleonora έγραψε: Κυρ Ιουν 16, 2024 1:52 pmΓια χάρη σου, θα εγκαταλείψω την ευγένεια και τους τρόπους μου, και θα σου μιλήσω στη γλώσσα που καταλαβαίνεις, και σου αρμόζει: Άει χάσου σούργελο, που θα συγκρίνεις εθνόσημο, προσφορά στην πατρίδα, ενσυναίσθηση, συνείδηση και εχέγγυα ήθους που απαιτούνται για την άσκηση των καθηκόντων οποιασδήποτε θέσης στις Ένοπλες Δυνάμεις, με την πορνεία! Όποιες απολαβές και νάχεις,(αν έχεις), και μόνον που μπήκες εδώ να προκαλέσεις και να προσελκύσεις; Άτομα, δείχνει το ποιόν σου. Ως σκουπίδια, σας αξιολογεί η κοινωνία, και η κατάληξη είναι η γνωστή: Ουσίες, κατάθλιψη, κατάντια, μοναξιά.
Κοριτσάρα μου ξεκαβάλα και λίγο με αυτό το υφάκι των χιλιων καρδιναλιων. Η ζωή που κάνω είναι μεστά ταξίδια (καθώς έχω απειρο ελευθερο χρόνο) και διακοπές στο εξωτερικό συνεχώς, με Mercedes amg του 2019. Αγοράζω μόνο τα πιο ακριβά ρουχα, πηγαινω στα καλυτερα εστιατόρια κι ολα αυτα χωρίς να μου τα πληρωνει κανένας. Εχω και έναν συντροφο που με αγαπάει γι'αυτό που είμαι και δεν έχει προβλημα ουτε αντίρρηση με την δουλειά μου. Καταβάθος όλες σας θα θελατε να κανετε την slay ζωή που κάνω. Φιλάκια παντού.Eleonora έγραψε: Κυρ Ιουν 16, 2024 1:52 pmΓια χάρη σου, θα εγκαταλείψω την ευγένεια και τους τρόπους μου, και θα σου μιλήσω στη γλώσσα που καταλαβαίνεις, και σου αρμόζει: Άει χάσου σούργελο, που θα συγκρίνεις εθνόσημο, προσφορά στην πατρίδα, ενσυναίσθηση, συνείδηση και εχέγγυα ήθους που απαιτούνται για την άσκηση των καθηκόντων οποιασδήποτε θέσης στις Ένοπλες Δυνάμεις, με την πορνεία! Όποιες απολαβές και νάχεις,(αν έχεις), και μόνον που μπήκες εδώ να προκαλέσεις και να προσελκύσεις; Άτομα, δείχνει το ποιόν σου. Ως σκουπίδια, σας αξιολογεί η κοινωνία, και η κατάληξη είναι η γνωστή: Ουσίες, κατάθλιψη, κατάντια, μοναξιά.
Ωραία μπράβο κάνεις ζωαρα. Συνέχισε εκεί που είσαι και μη μας ενοχλείς εδώ. Το θέμα είναι για όσους ενδιαφέρονται για ΕΠΟΠ. Είπες την άποψη σου φιλάκια τώρα.
Γιατί δεν συνδυάζεις το ΕΠΟΠιλίκι με το onlyfans; Θα βγάζεις χρήμα και από τα δύο με την επαγγελματική ασφάλεια που σου χαρίζει το ένα. Δε ζούμε στο μεσαίωνα και στην τελική μαθαίνουμε διάφορα για τις γυναίκες που υπηρετούν στις ένοπλες δυνάμεις που απέχουν παρασάγγας από το ήθος και τις αξίες που με στόμφο μας αραδιάζει η δεσποινίδα στο παραπάνω μήνυμά της.Apachepilot έγραψε: Κυρ Ιουν 16, 2024 4:33 pm
Κοριτσάρα μου ξεκαβάλα και λίγο με αυτό το υφάκι των χιλιων καρδιναλιων. Η ζωή που κάνω είναι μεστά ταξίδια (καθώς έχω απειρο ελευθερο χρόνο) και διακοπές στο εξωτερικό συνεχώς, με Mercedes amg του 2019. Αγοράζω μόνο τα πιο ακριβά ρουχα, πηγαινω στα καλυτερα εστιατόρια κι ολα αυτα χωρίς να μου τα πληρωνει κανένας. Εχω και έναν συντροφο που με αγαπάει γι'αυτό που είμαι και δεν έχει προβλημα ουτε αντίρρηση με την δουλειά μου. Καταβάθος όλες σας θα θελατε να κανετε την slay ζωή που κάνω. Φιλάκια παντού.
link τι θα γίνει θα μας δώσεις?Apachepilot έγραψε: Κυρ Ιουν 16, 2024 4:33 pmΚοριτσάρα μου ξεκαβάλα και λίγο με αυτό το υφάκι των χιλιων καρδιναλιων. Η ζωή που κάνω είναι μεστά ταξίδια (καθώς έχω απειρο ελευθερο χρόνο) και διακοπές στο εξωτερικό συνεχώς, με Mercedes amg του 2019. Αγοράζω μόνο τα πιο ακριβά ρουχα, πηγαινω στα καλυτερα εστιατόρια κι ολα αυτα χωρίς να μου τα πληρωνει κανένας. Εχω και έναν συντροφο που με αγαπάει γι'αυτό που είμαι και δεν έχει προβλημα ουτε αντίρρηση με την δουλειά μου. Καταβάθος όλες σας θα θελατε να κανετε την slay ζωή που κάνω. Φιλάκια παντού.Eleonora έγραψε: Κυρ Ιουν 16, 2024 1:52 pmΓια χάρη σου, θα εγκαταλείψω την ευγένεια και τους τρόπους μου, και θα σου μιλήσω στη γλώσσα που καταλαβαίνεις, και σου αρμόζει: Άει χάσου σούργελο, που θα συγκρίνεις εθνόσημο, προσφορά στην πατρίδα, ενσυναίσθηση, συνείδηση και εχέγγυα ήθους που απαιτούνται για την άσκηση των καθηκόντων οποιασδήποτε θέσης στις Ένοπλες Δυνάμεις, με την πορνεία! Όποιες απολαβές και νάχεις,(αν έχεις), και μόνον που μπήκες εδώ να προκαλέσεις και να προσελκύσεις; Άτομα, δείχνει το ποιόν σου. Ως σκουπίδια, σας αξιολογεί η κοινωνία, και η κατάληξη είναι η γνωστή: Ουσίες, κατάθλιψη, κατάντια, μοναξιά.
πήγαινε να τα κάνεις flex αυτά στο tiktok και στο instagram. Εδώ δε μας αφορούνApachepilot έγραψε: Κυρ Ιουν 16, 2024 4:33 pmΚοριτσάρα μου ξεκαβάλα και λίγο με αυτό το υφάκι των χιλιων καρδιναλιων. Η ζωή που κάνω είναι μεστά ταξίδια (καθώς έχω απειρο ελευθερο χρόνο) και διακοπές στο εξωτερικό συνεχώς, με Mercedes amg του 2019. Αγοράζω μόνο τα πιο ακριβά ρουχα, πηγαινω στα καλυτερα εστιατόρια κι ολα αυτα χωρίς να μου τα πληρωνει κανένας. Εχω και έναν συντροφο που με αγαπάει γι'αυτό που είμαι και δεν έχει προβλημα ουτε αντίρρηση με την δουλειά μου. Καταβάθος όλες σας θα θελατε να κανετε την slay ζωή που κάνω. Φιλάκια παντού.Eleonora έγραψε: Κυρ Ιουν 16, 2024 1:52 pmΓια χάρη σου, θα εγκαταλείψω την ευγένεια και τους τρόπους μου, και θα σου μιλήσω στη γλώσσα που καταλαβαίνεις, και σου αρμόζει: Άει χάσου σούργελο, που θα συγκρίνεις εθνόσημο, προσφορά στην πατρίδα, ενσυναίσθηση, συνείδηση και εχέγγυα ήθους που απαιτούνται για την άσκηση των καθηκόντων οποιασδήποτε θέσης στις Ένοπλες Δυνάμεις, με την πορνεία! Όποιες απολαβές και νάχεις,(αν έχεις), και μόνον που μπήκες εδώ να προκαλέσεις και να προσελκύσεις; Άτομα, δείχνει το ποιόν σου. Ως σκουπίδια, σας αξιολογεί η κοινωνία, και η κατάληξη είναι η γνωστή: Ουσίες, κατάθλιψη, κατάντια, μοναξιά.
Προς επισκέπτες: Μην τσιμπάτε με την ... 21χρονη, τσατσόγρια, πρόκειται για προαγωγούς, που ψαρεύουν υποψήφια θύματα.
Styga
ξέρουμε πολύ καλά τι κάνουν και πως κοροϊδευουν τον κόσμο. Αν ψάξει κανείς θα βρειEleonora έγραψε: Κυρ Ιουν 16, 2024 9:15 pm Προς επισκέπτες: Μην τσιμπάτε με την ... 21χρονη, τσατσόγρια, πρόκειται για προαγωγούς, που ψαρεύουν υποψήφια θύματα.
Ρε παιδιά τρολ είναι. Ψυχραιμία. Στο θέμα μας εμείς.
Όλοι ξέρουμε ότι τρολάρει και δυστυχώς υπάρχουν πολλά ζώα σαν και αυτόν που μπαίνουν στο φόρουμ και κάνουν την πλάκα τους. Υπάρχει κάποιος που να ξέρει πότε βγαίνει ακριβώς η προκήρυξη?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης