Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Διασωστη τελικα τα ορια ηλικιας θα παραμεινουν 28 ε?
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
«4. Οι ειδικοί φρουροί εκτελούν: Α) καθήκοντα φύλαξης ευπαθών στόχων αστυνομικού ενδιαφέροντος ιδίως κτιρίων και εγκαταστάσεων δημοσίων υπηρεσιών, δικαστικών αρχών, οργανισμών κοινής ωφέλειας, διπλωματικών αντιπροσωπειών, κατοικιών κυβερνητικών αξιωματούχων και β) υπηρεσίες περιπολιών. Επίσης, δύναται να διατίθενται για τη στελέχωση Ειδικών Αστυνομικών Υπηρεσιών ή τη συγκρότηση ειδικών μονάδων και μεταβατικών αποσπασμάτων προς αντιμετώπιση ιδιαίτερων μορφών εγκληματικότητας και αναζήτησης διωκομένων ή εξαφανισθέντων προσώπων. Ακόμη δύναται να διατίθενται για εκτέλεση υπηρεσίας φρούρησης και μεταγωγής κρατουμένων και φρούρησης αστυνομικών υπηρεσιών και κρατητηρίων αυτών. Κατά την άσκηση των ανωτέρω αρμοδιοτήτων έχουν τις ίδιες εξουσίες, καθήκοντα και υποχρεώσεις με το αστυνομικό προσωπικό, πλην αυτών που αναφέρονται στην άσκηση των προανακριτικών καθηκόντων. Στους ειδικούς φρουρούς που στελεχώνουν τις Ομάδες Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων (Ο. Π. Π. Ι.), επιτρέπεται η άσκηση προανακριτικών καθηκόντων για το διάστημα που υπηρετούν σε αυτές και για υποθέσεις των οποίων επιλαμβάνονται κατά την άσκηση των καθηκόντων τους. ».
Ο Χρυσοχοϊδης λέει στα κοντά και κάτι άλλα δημοσιεύματα λένε για φθινόπωρο, γνωρίζει κανείς κάτι περισσότερο;
Αρχικά ποιος έκλεψε το όνομα μου
Δεύτερον... Επισκέπτες πάρτε τα ***** μου
Το έλεγα ότι θα βγει προκήρυξη φέτος 10000%
Δεύτερον πάρτε τα ***** μου οσοι κραζατε που έβαλα για Δημοτική
Μεγάλο ποσοστό από Δημοτικούς θα τους βάλει ΕΦ
Τουλάχιστον 400-600 θα τους πάει ΕΦ
Επίσης, τα όρια ηλικίας όπως σας είπα δεν θα αλλάξουν... Πάρτε ξανά τα ***** μου
Έχω μεγάλο μέσο που είναι φιλος του "μπαμπά"
Τώρα γίνομαι κακός και φαίνομαι κομπλεξικός
Σας είπα έχω γνωστούς
Και βγήκα αληθινός
Όποιος ξεφτίλας πήρε το ονομα μου και έγραψε σχόλιο ... Να το σβήσει
Καθίστε τώρα και περιμένετε μέχρι το 2025 ή αρχές του 26 γιατί λεφτά δεν υπάρχουν !
Δεύτερον... Επισκέπτες πάρτε τα ***** μου
Το έλεγα ότι θα βγει προκήρυξη φέτος 10000%
Δεύτερον πάρτε τα ***** μου οσοι κραζατε που έβαλα για Δημοτική
Μεγάλο ποσοστό από Δημοτικούς θα τους βάλει ΕΦ
Τουλάχιστον 400-600 θα τους πάει ΕΦ
Επίσης, τα όρια ηλικίας όπως σας είπα δεν θα αλλάξουν... Πάρτε ξανά τα ***** μου
Έχω μεγάλο μέσο που είναι φιλος του "μπαμπά"
Τώρα γίνομαι κακός και φαίνομαι κομπλεξικός
Σας είπα έχω γνωστούς
Και βγήκα αληθινός
Όποιος ξεφτίλας πήρε το ονομα μου και έγραψε σχόλιο ... Να το σβήσει
Καθίστε τώρα και περιμένετε μέχρι το 2025 ή αρχές του 26 γιατί λεφτά δεν υπάρχουν !
Τι λες βρε γελοίε που θα κάνει του δημοτικούς ειδικούς φρουρούς, ότι να ναι λέτε εδώ μέσα ακατάλληλοι.
Αυτό έγινε τότε επειδή διαλύθηκε η Δημοτική
Αυτό έγινε τότε επειδή διαλύθηκε η Δημοτική
Θα το δείτε και μόνοι σας
Σε ότι είπα έπεσα μέσα γιατί έχω γνωστό
Θα τελειώσει η εκπαίδευση των Δημοτικών και μετά θα ανακοινωθεί ότι οποιος θέλει να πάει από Δημοτική Σε ΕΦ μπορεί να κάμει αίτηση
Θα είναι προκήρυξη για αστυνομικούς
Μπορεί και να μην βγει όμως και τα βύσματα να κάνουν τα δικά τους
Σε πονάει η αλήθεια εσένα και πολλούς άλλους
Τι να με πονάει μωρέ που θα κάνει τους δημοτικούς ειδικούς φρουρούς; Ότι να ναι πραγματικά.Hellas24 έγραψε: Τετ Ιουν 05, 2024 12:17 pmΘα το δείτε και μόνοι σας
Σε ότι είπα έπεσα μέσα γιατί έχω γνωστό
Θα τελειώσει η εκπαίδευση των Δημοτικών και μετά θα ανακοινωθεί ότι οποιος θέλει να πάει από Δημοτική Σε ΕΦ μπορεί να κάμει αίτηση
Θα είναι προκήρυξη για αστυνομικούς
Μπορεί και να μην βγει όμως και τα βύσματα να κάνουν τα δικά τους
Σε πονάει η αλήθεια εσένα και πολλούς άλλους
Εγώ υπηρετώ ήδη σε ένοπλη υπηρεσία βρε κοπριτη.
Η εκπαίδευση των δημοτικών δεν έχει καμία σχέση με των ειδικών φρουρών, πραγματικά είστε άσχετοι.
Υπηρετείς σε ένοπλη υπηρεσία αλλά τόσο καιρό πουθενά είσαι εδώ... Και γιατί μπαίνεις στο φόρουμ αφού είσαι ήδη μέσα; Για να μας βγάζεις άσχετους; Και μέσα να είσαι... Θα το δεις με τα μάτια σου μελλοντικέ συνάδελφε
Δε προκειται να γινει αυτο που λες, συνεβη τοτε επειδη διαλυθηκε η Δημοτικη.
Και οι αλλοι που ειναι τωρα στη σχολη Δικαστικης Αστυνομιας νομιζουν οτι θα μπουν ΕΛΑΣ οπως εγινε με την Πανεπιστημιακη. Δεν εχουν καταλαβει οτι η ΟΠΠΙ ηταν εξ αρχης ΕΦ της ΕΛΑς, ενω η Δικαστικη Αστυνομια ειναι πολιτικο προσωπικο του Υπουργειο Δικαιοσυνης. Του το ειπε και η Εισαγγελεας στη σχολη, αν διαλυθει η Δικαστικη θα γινετε δικαστικοι υπαλληλοι! Αυτοι τωρα νομιζουν οτι ειναι Αστυνομικοι και θα κανουν συλληψεις στους δρομους!
Αφού έχεις τόσους γνωστούς πως κ δεν έχεις μπει τόσο καιρό κάπου; Κουνα το κωλαρακι σου στον ήλιο να μαυρίσει αλλιως θα στο μαυρίσουν στην σχολη αν μπεις πουθενα. Ακου οι δημοτικοί υπαλλήλοι θα γίνουν ειδικοί φρουροί λέει χαχαχαχαχα
Επισκέπτη πήγαινε στις προηγούμενες σελίδες ρε
Λογικά θα βγει άμεσα δεν νομίζω να την βγάλει το φθινόπωρο αλλιώς θα το δηλώνε ο ίδιος ο χρυσοχοιδης
πάντως εγώ με 2900 μορια έχω ελπίδες λέτε?
πάντως εγώ με 2900 μορια έχω ελπίδες λέτε?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες