Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Πάντως δεν έχει βγει καμία ανακοίνωση; Γιατί εγώ μόνο το amyna news είδα.
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Δυστυχώς πάει για μέσα Ιουλίου. Θα αργήσουν πάρα πολύ και φέτος και ο λόγος είναι αδιευκρίνιστος γιατί οι ευρωεκλογές δεν επηρεάζουν κάπου όπως πέρσι οι εθνικές. Έτσι μου είπαν αν δεν βγει μέχρι και τέλη Μαίου αρχές Ιουνίου πιστεύω ότι θα επαληθευτεί αυτός που μου το είπε που είναι πολύ έγκυρη πηγή.
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Καλημέρα σας. Μια ερώτηση ήθελα να κάνω…γνωρίζεται αν μετράει ο γαμος σαν μοριοδότηση στις θέσεις ; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων !
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Θελω πραγματικα να απαντησω ... Αλλα τρεμουν τα χερια μου ... Απ τα γελια ...
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Όχι, δεν μετράει, δεν θεωρείται προσόν έναντι άλλων που είναι άγαμοι.
Styga
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Και με το τρέμουλο των χεριών, μπορούσες να γράψεις την ορθή απάντηση, εδώ, μπορούν να κάνουν και αφελείς ερωτήσεις, ας μην κράζουμε, πάντως, γέλασα με το σχόλιό σου!
Styga
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
αφου καποιους δεν τους κοβει καθολου. Τις ιδιες και τις ιδιες ερωτησεις συνεχεια διαβαζουμε ενω απαντωνται ευκολα αν διαβασει κανεις τις προκηρυξειςEleonora έγραψε: Παρ Μάιος 24, 2024 12:26 pmΚαι με το τρέμουλο των χεριών, μπορούσες να γράψεις την ορθή απάντηση, εδώ, μπορούν να κάνουν και αφελείς ερωτήσεις, ας μην κράζουμε, πάντως, γέλασα με το σχόλιό σου!
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Οι γραμματικές γνώσεις για ΣΞ, για τους ΕΠΟΠ https://www.kranosgr.com/%ce%b5%cf%80%c ... %bb%ce%ae/
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Καλησπέρα σε όλους, ελπίζω να έχετε μια καλή εβδομάδα, η προκήρυξη για τους εποπ, συγκεκριμένα για το ΠΝ έχει βγει;
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Αναμένεται, προς το παρόν βγήκε μόνον η απόφαση που καθορίζει τις γραμματικές γνώσεις ανά ειδικότητα για τον Στρατό Ξηράς, θα ακολουθήσουν οι αντίστοιχες αποφάσεις για ΠΝ και ΠΑ, και εν συνεχεία, θα ακολουθήσουν οι προκηρύξεις με τον αριθμό των θέσεων ανά ειδικότητα, και στα τρία Σώματα, για να αρχίσει η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων. Υπομονή.
Styga
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
να σας ρωτησω εγω στην περσινη ειχα κανει αιτηση για την ειδικοτητα επιμελητης χρηματικου με πτυχιο απο τει και μοριοδοτηθηκα κανονικα. Για τη φετινη στην ιδια ακριβως ειδικοτητα βλεπω γραφει διπλωμα επιπεδου 5 που ειναι πιο κατω αρα δε θα γινει δεκτο?Eleonora έγραψε: Δευ Μάιος 27, 2024 11:32 pmΑναμένεται, προς το παρόν βγήκε μόνον η απόφαση που καθορίζει τις γραμματικές γνώσεις ανά ειδικότητα για τον Στρατό Ξηράς, θα ακολουθήσουν οι αντίστοιχες αποφάσεις για ΠΝ και ΠΑ, και εν συνεχεία, θα ακολουθήσουν οι προκηρύξεις με τον αριθμό των θέσεων ανά ειδικότητα, και στα τρία Σώματα, για να αρχίσει η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων. Υπομονή.
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Εαν κάποιος δεν μπορέσει να ψηφίσει στις ευρωεκλογές, επηρεάζει τη συμμετοχή του στη προκυρηξη εποπ;
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Απλα ειναι λιγο το αγχος του αγνωστου διοτι πολλοι δεν εχουμε και καποιον να μας καθοδηγησει ως προς τις αιτησεις κλπ. Ευτυχως και δυστυχως υπαρχει αυτο το forum και πανω κατω μαθαινεις κατι, απλα μερικοι λενε και ο, τι τους κατεβει.Eleonora έγραψε: Δευ Μάιος 27, 2024 11:32 pmΑναμένεται, προς το παρόν βγήκε μόνον η απόφαση που καθορίζει τις γραμματικές γνώσεις ανά ειδικότητα για τον Στρατό Ξηράς, θα ακολουθήσουν οι αντίστοιχες αποφάσεις για ΠΝ και ΠΑ, και εν συνεχεία, θα ακολουθήσουν οι προκηρύξεις με τον αριθμό των θέσεων ανά ειδικότητα, και στα τρία Σώματα, για να αρχίσει η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων. Υπομονή.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: NikhtasK και 8 επισκέπτες