Όριο ύψους για ΕΠΟΠ (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από ratatoulis »

illy έγραψε: Δεν θα μου κανεις υποδειξεις για το τι θα κανω... Σε ο, τι αφορα νομους και τα λοιπα για τον στρατο τα ξερω σαν το ονομα μου, οποτε μην μου λες Μ... Κιες

aaa ναι; Αμφιβάλλω γιατι θα πρέπε να ξέρεις ότι απόφαση βγαίνει υπάρχει και ένας νομος όπως για το ύψος στις ένοπλες δυνάμεις.Εικόνα

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από illy »

Παρε να εχεις (απο την αεροπορια ειναι)

Οι υποψήφιοι πρέπει:

Να έχουν την ελληνική ιθαγένεια.
    Να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και να μην έχουν υπερβεί Το 28ο έτος κατά το έτος κατάταξής τους στις Ένοπλες Δυνάμεις.
    Να έχουν ανάστημα τουλάχιστον 1,60μ. Οι άνδρες και 1,55μ. Οι γυναίκες.
    Να έχουν Τις Γραμματικές γνώσεις, που καθορίζονται κατά ειδικότητες στην παράγραφο 3.
    Να είναι ικανοί κατηγορίας πρώτης (Ι/1) ή δεύτερης (Ι/2), σύμφωνα με τις διατάξεις που ισχύουν για την εξέταση της σωματικής ικανότητας των στρατευσίμων.
    Να μην έχουν καταδικαστεί αμετάκλητα για κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, απάτη, υπεξαίρεση (κοινή ή στην υπηρεσία), εκβίαση, πλαστογραφία, ψευδή βεβαίωση, ψευδορκία, ψευδή ανώμοτη κατάθεση, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμιση, παράβαση καθήκοντος, ανυποταξία, λιποταξία, καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής ή της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, λαθρεμπορίας, όπλων, πυρομαχικών και τυχερών παιχνιδιών.
    Να μην έχουν παραπεμφθεί αμετάκλητα για κακούργημα ή οποιοδήποτε πλημμέλημα της προηγούμενης υποπαραγράφου, έστω και αν το αδίκημα έχει παραγραφεί.
    Να μην έχουν στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα με αμετάκλητη απόφαση.
    Να μην έχουν εκπέσει ή υποβιβασθεί του βαθμού τους οι εκπληρώσαντες τις νόμιμες στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.
    Να έχουν όσοι ήδη υπηρετούν θετική εισήγηση για κατάταξη από τον τελευταίο Διοικητή τους.
Τα παραπάνω απαιτούμενα προσόντα, με την επιφύλαξη της παραγράφου α (2), πρέπει να συντρέχουν κατά το χρόνο τους προκήρυξης των θέσεων Επαγγελματιών Οπλιτών και κατά το χρόνο της κατάταξής τους, τα δε κωλύματα συμμετοχής πρέπει να μην υπάρχουν κατά το χρόνο της κατάταξής τους.

Δες το παλιο ΦΕΚ:
Ν.2936/2001 Επαγγελματίες Οπλίτες και άλλες διατάξεις ( ΦΕΚ 166/25-7-2001 τ. Α΄ ), Όπως αντικαταστάθηκε από το Ν.3036/2002 ( ΦΕΚ 171/23-07-2002 τ. Α' )
ΠΔ 292/12-9-2001.( ΦΕΚ 204 /14-9-2001 τ. Α΄ )
Φ.416/205235/Σ.5388/12-11-2001 Απόφαση ΥΦΕΘΑ.( ΦΕΚ 1610/5-12-2001 τ. Β' )

Dum spiro spero
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Λοιπον; Παντα διοριζανε με 1,65 υψος;

Dum spiro spero
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Διαβασε τι γραφω και σταματα να λες ηλιθιοτητες οτι δεν ξερω για το υψος...
Dum spiro spero
ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

illy έγραψε: Παρε να εχεις (απο την αεροπορια ειναι)

Οι υποψήφιοι πρέπει:

Να έχουν την ελληνική ιθαγένεια.
    Να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και να μην έχουν υπερβεί Το 28ο έτος κατά το έτος κατάταξής τους στις Ένοπλες Δυνάμεις.
    Να έχουν ανάστημα τουλάχιστον 1,60μ. Οι άνδρες και 1,55μ. Οι γυναίκες.
    Να έχουν Τις Γραμματικές γνώσεις, που καθορίζονται κατά ειδικότητες στην παράγραφο 3.
    Να είναι ικανοί κατηγορίας πρώτης (Ι/1) ή δεύτερης (Ι/2), σύμφωνα με τις διατάξεις που ισχύουν για την εξέταση της σωματικής ικανότητας των στρατευσίμων.
    Να μην έχουν καταδικαστεί αμετάκλητα για κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, απάτη, υπεξαίρεση (κοινή ή στην υπηρεσία), εκβίαση, πλαστογραφία, ψευδή βεβαίωση, ψευδορκία, ψευδή ανώμοτη κατάθεση, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμιση, παράβαση καθήκοντος, ανυποταξία, λιποταξία, καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής ή της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, λαθρεμπορίας, όπλων, πυρομαχικών και τυχερών παιχνιδιών.
    Να μην έχουν παραπεμφθεί αμετάκλητα για κακούργημα ή οποιοδήποτε πλημμέλημα της προηγούμενης υποπαραγράφου, έστω και αν το αδίκημα έχει παραγραφεί.
    Να μην έχουν στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα με αμετάκλητη απόφαση.
    Να μην έχουν εκπέσει ή υποβιβασθεί του βαθμού τους οι εκπληρώσαντες τις νόμιμες στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.
    Να έχουν όσοι ήδη υπηρετούν θετική εισήγηση για κατάταξη από τον τελευταίο Διοικητή τους.
Τα παραπάνω απαιτούμενα προσόντα, με την επιφύλαξη της παραγράφου α (2), πρέπει να συντρέχουν κατά το χρόνο τους προκήρυξης των θέσεων Επαγγελματιών Οπλιτών και κατά το χρόνο της κατάταξής τους, τα δε κωλύματα συμμετοχής πρέπει να μην υπάρχουν κατά το χρόνο της κατάταξής τους.

Δες το παλιο ΦΕΚ:
Ν.2936/2001 Επαγγελματίες Οπλίτες και άλλες διατάξεις ( ΦΕΚ 166/25-7-2001 τ. Α΄ ), Όπως αντικαταστάθηκε από το Ν.3036/2002 ( ΦΕΚ 171/23-07-2002 τ. Α' )
ΠΔ 292/12-9-2001.( ΦΕΚ 204 /14-9-2001 τ. Α΄ )
Φ.416/205235/Σ.5388/12-11-2001 Απόφαση ΥΦΕΘΑ.( ΦΕΚ 1610/5-12-2001 τ. Β' )

Σε πια προκήρυξη; Στου 2005;

Και επειδή με επιβεβαιώνεις ότι δεν ξέρεις να διαβάζεις η διαβάζεις ότι σε συμφέρει πριν ανέφερα για το ύψος στις προκηρυξεις 2007 2008 και 2009 Σους τώρα ύπνο γρήγορα Εικόνα
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Ρε αγορι μου ξερεις να διαβαζεις ελληνικα ή εχεις μεινει μονο στα αγγλικα; Μιλησα για παλιους διορισμους... Εσυ λες για 2007-2009
Dum spiro spero
ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Αρχικά "γιαυτους" τους πρόσφατους διαγωνισμούς μίλησα και όταν άλλαξε το όριο ύψους άλλαξε και ο σχετικός νομος ναι ναι καλά ακούς νομος θες να στο κάνω πιο νιανια μήπως;
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Το ξερω αγορι μου οτι αλλαξε ο νομος... Μην μου το παιζεις σχετικος μονο εσυ διοτι δεν γεννηθηκαμε χθες οκ; Αντε γεια ρε, αντε γεια... Αντε και πολυ ασχοληθηκα ρε Σαββα
Dum spiro spero
ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ξαναλέω για τελευταία φορα θα μετρηθούμε κανονικά και με τον νομο ναι τον νομο τον σχετικό νομο ότι αερολογίες λέει ο κάθε ένας ας τις κρατήσει για λογαριασμό του τέλος 1,65 είναι Όσοι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις σπίτι τους.
ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

illy έγραψε:Το ξερω αγορι μου οτι αλλαξε ο νομος... Μην μου το παιζεις σχετικος μονο εσυ διοτι δεν γεννηθηκαμε χθες οκ; Αντε γεια ρε, αντε γεια... Αντε και πολυ ασχοληθηκα ρε Σαββα
ξέρεις ποσώς με ενδιαφέρει αν ασχολείσαι με την πάρτι μου ειλικρινά οποτε μην το λες έτσι, λες και μου κανεις χάριΕικόνα

illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Επειδη παλι δεν καταλαβες τι εγραψα θα σου το εξηγησω εγω... Αρκετα ασχοληθηκα με το θεμα, οχι με σενα... Τοση ωρα λεμε τα ιδια πραγματα και δεν το εχεις καταλαβειΕικόναΕικόνα
Dum spiro spero
ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Κοίτα αυτό που θέλω να πω είναι ότι 1,65 ισχύει και έτσι θα εξεταστούμε όλοι η μάνα μου είναι στο διπλα δωμάτιο και την ρώτησα είναι στρατιωτικός γιατρός Δηλαδή από πρώτο χέρι το έμαθα οι μονοι που θα ωφεληθούν θα είναι τα vysmata.i διαδικασία θα προχωρήσει ως έχει ότι λέει η προκήρυξη υγειονομικά-αθλητικά τίποτα δεν άλλαξε και συγκρεκριμένα Το πρώτο που θα μας κάνουν θα είναι το ύψος και τα κιλά στο αν είναι παράνομο το όριο ύψους θα ασχοληθεί με διάβημα η ευρωπαϊκή ένωση η αρμίδια επιτροπή προς το παρόν Όλα πάνε κατά κανόνα με την προκήρυξη δεν άλλαξε τίποτα δεν έγινε κανένα θέμα στην βουλή καλο βραδυ από εδώ σε όλους και σε όλες νομίζω είναι αρκετά σαφή όλα αυτά που λέω αν έχει κάποιος απορία ας με ενημερώσει.
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Να σε ρωτησω κατι ροδιτη αν καποιος εχει βυσμα καποιος δεν θα κοπει στο υψος και οι αλλοι θα κοπουν αν ξερεις καλα και πες μου και εμενα σε ευχαριστω
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από anna.nikos »

Να μπω και εγω στην συζητηση ρε ρατατουλη γιατι γινεσαι τοσο απολυτος και βγαζεις τοση κακια; Κανεις σαν 2χρονο που του πηραν τα αμαξακια. κ στο κατω κατω ποιος δεν εχει βυσμα; Οι πιο πολλοι βυσμα εχουν αν δεις και τα στατιστικα στο φορουμ. κ κατι αλλο! εδω τοσα γινονται ατομα κοβονται στα αθληματα κ ειναι περασμενοι κ εσυ εμεινες στους 2 ποντους; Ελεος δηλαδη
τινα
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από τινα »

Παιδια το υψος τελικα ποτε στο μετρανε; Γτ εδινε μια φιλη μου σημερα πρωτη μερα κ δν την μετρησαν. Ξερει κανεις;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης