Πότε γίνεται η κατάταξη;
Πότε γίνεται η κατάταξη;
Καλησπέρα!
Διαβάζοντας σήμερα την ανάρτηση απο το stratologia.gr που προσκαλούνται οι νέοι στρατεύσιμοι, θα ήθελα να μου
λύσετε την Απορία Απο που βγαίνει η ημερομηνία για τον λόγο κατάταξης ενος που δεν έχει πάρει οποιαδήποτε αναβολή και
περιμένει απλά να τον καλέσουν.
http://www.stratologia.gr/pdf/edyeua_sj_2013_1.pdf
Τους στρατευσίμους των κλάσεων 1990 έως και 2014 (έτη γέννησης
1969 έως και 1993), από όλους τους Νομούς Που υπέχουν υποχρέωση στράτευσης και
είναι κατηγοριών πρώτης έως τετάρτης (Ι/1 έως και Ι/4), Πλήρους ή μειωμένης θητείας,
ανεξάρτητα αν έχουν τελειώσει ή όχι τη βασική ή ειδική εκπαίδευση και οι λόγοι της
υποχρέωσής Τους Για Κατάταξη Δημιουργήθηκαν Στο Διάστημα Από 1 Σεπτεμβρίου
2012 Έως 31 Οκτωβρίου 2012.
Είμαι κλάσης 2015, γεννημένος 1 Μαίου το 94'.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Διαβάζοντας σήμερα την ανάρτηση απο το stratologia.gr που προσκαλούνται οι νέοι στρατεύσιμοι, θα ήθελα να μου
λύσετε την Απορία Απο που βγαίνει η ημερομηνία για τον λόγο κατάταξης ενος που δεν έχει πάρει οποιαδήποτε αναβολή και
http://www.stratologia.gr/pdf/edyeua_sj_2013_1.pdf
Τους στρατευσίμους των κλάσεων 1990 έως και 2014 (έτη γέννησης
1969 έως και 1993), από όλους τους Νομούς Που υπέχουν υποχρέωση στράτευσης και
είναι κατηγοριών πρώτης έως τετάρτης (Ι/1 έως και Ι/4), Πλήρους ή μειωμένης θητείας,
ανεξάρτητα αν έχουν τελειώσει ή όχι τη βασική ή ειδική εκπαίδευση και οι λόγοι της
υποχρέωσής Τους Για Κατάταξη Δημιουργήθηκαν Στο Διάστημα Από 1 Σεπτεμβρίου
2012 Έως 31 Οκτωβρίου 2012.
Είμαι κλάσης 2015, γεννημένος 1 Μαίου το 94'.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Πότε γίνεται η κατάταξη;
Giwrgos94 έγραψε:Καλησπέρα!Διαβάζοντας σήμερα την ανάρτηση απο το stratologia.gr που προσκαλούνται οι νέοι στρατεύσιμοι, θα ήθελα να μου
Εννοεί ότι εκείνη την ημερολογιακή-χρονική περίοδο τα επιτελεία των 3 κλάδων επεξεργάζονται τα στοιχεία των στρατεύσιμων που έχουν εννοείται περάσει περιοδεύων, και όποιος βάσει ηληκίας ή όσοι έκοψαν τις αναβολές, δηλαδή όσοι εξ'αυτών πληρούν τις προυποθέσεις για να στρατευτούν, καλούνται.
Πότε γίνεται η κατάταξη;
Μπορεί κάποιος να μου πει πότε δηλώνουμε προτίμηση για τόπο θητείας;Αφού έχουμε μπει στο κέντρο εκπαίδευσης;
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 1
Πότε γίνεται η κατάταξη;
Παιδιά υπολόγιζα να μπω αρχές Μαίου με την Γ ΕΣΣΟ και τώρα βλέπω ότι η Β μπαίνει 16-19 Μαρτίου. Κανονικά δεν μπαίνουν αρχές του μήνα;
Re: Πότε γίνεται η κατάταξη;
Προλαβαίνω την κατάταξη Μαρτίου 2023; Καπου είδα θέμα ένταξη σε προηγούμενη εσσο αλλά δεν ριναι αυυο το θέμα νομίζω. Στο κεπ μου είπαν να πάω στην στρατολογια του τόπου μου.
Οπως ανεφερα σε αλλο θεμα (βλεπε" Πότε παρουσιάζομαι για θητεία; ") για να παρουσιαστει καποιος Β' ΕΣΣΟ στρατο (Μαρτιο 2023) πρεπει να εχει κοψει την αναβολη του μεταξυ 01 Νοεμβριου 2022 και 01 Ιανουαριου 2023, απο 02 Ιανουαριου μεχρι 28-29 Φεβρουαριου θα μπεις Γ' ΕΣΣΟ (Μαιος 2023).
Καλησπέρα στην ομάδα, ξέρει κανείς ποτέ είναι η επόμενη ΕΣΣΟ
Άρα η επόμενη ΕΣΣΟ είναι τον Μάιο. Επίσης αν κατάλαβα καλά πρώτα πας σε κάποιο κέντρο νεοσυλλέκτων (έχει στο Έβρο;) και μετά άλλου;
Αν κάποιος έχει υπηρετήσει Έβρο ας μου στείλει ένα μήνυμα ή και κανένας που θα μπει σε αυτή την ΕΣΣΟ
Πχ θυμαμαι εναν φιλο να λεει οτι ειναι σειρα 214. Τωρα ποια ειναι ;
Επισης αυτες οι ταυτοτητες που κρεμανε στον λαιμο τι στοιχεια εχουν ;
Επισης αυτες οι ταυτοτητες που κρεμανε στον λαιμο τι στοιχεια εχουν ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες