Α' ΜΑΚ (6ο ΕΤΕΘ) - Ρόδος
Α' ΜΑΚ (6ο ΕΤΕΘ) - Ρόδος
Ξέρει κανείς πως είναι τα πράγματα στη Ρόδο πρόσφατα; Πάω εκεί για ΤΠΕΝ σε μια εβδομάδα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Α' ΜΑΚ (6ο ΕΤΕΘ) - Ρόδος
Καλησπέρα φιλε μου παρουσιαζομαι και γω Δευτέρα ροδο
Α' ΜΑΚ (6ο ΕΤΕΘ) - Ρόδος
Είναι κάποιος δικός μου να ζητήσει να υπηρετήσει σε αμφίβια κ θέλει τη Ρόδο για λόγους τοπικούς δηλαδη πιο κοντά στο νησί του. Αξίζει η υπάρχουν κ καλύτερες μακ;
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 1
Re: Α' ΜΑΚ (6ο ΕΤΕΘ) - Ρόδος
Καλησπέρα, μπορεί κάποιος να πει πως είναι εκεί από συμπεριφορές, στελέχη, υπηρεσίες και εκπαίδευση;
6ο ΕΤΕΘ Ρόδος. Πως είναι τα πραγματα?
Μολις βγηκε η μετάθεση μου για εκει, μαχητής - οπλίτης, ήθελα λοκ Νάουσα η Δράμα αλλα δεν υπαρχει βισμα. Ξερει κανεις πως είναι το στρατόπεδο αυτες τις μερες?
Re: 6ο ΕΤΕΘ Ρόδος. Πως είναι τα πραγματα?
Φυσικά και τώρα με τα καινούργια air-condition που έχουν βάλει δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα το καλοκαίρι. Μόνο με τα κουνούπια αλλά με λίγο κουνουπέλαιο θα είσαι κούκλοςXarisMX11 έγραψε: Πέμ Μαρ 28, 2024 11:47 amΟι εγκαταστάσεις; Ξερεις αν τυχόν υπάρχει ζεστό νερο για μπανιο;
Re: 6ο ΕΤΕΘ Ρόδος. Πως είναι τα πραγματα?
Ελπίζω να μην είναι σαρκασμός αυτο γιατί στο ΚΕΕΔ έφριξα.Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Μαρ 28, 2024 1:09 pmΦυσικά και τώρα με τα καινούργια air-condition που έχουν βάλει δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα το καλοκαίρι. Μόνο με τα κουνούπια αλλά με λίγο κουνουπέλαιο θα είσαι κούκλοςXarisMX11 έγραψε: Πέμ Μαρ 28, 2024 11:47 amΟι εγκαταστάσεις; Ξερεις αν τυχόν υπάρχει ζεστό νερο για μπανιο;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες