Συμμετοχή σε προκήρυξη ΕΠΟΠ ενώ υπηρετώ

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Γεια σας, τον μαιο παω στρατο, οταν επιστρεψω (9μηνες) λεω να κανω τα χαρτια μου για επ. Οπ. Εχω πτυχιο ΤΕΙ. Θαθελα να ρωτησω αν υπαρχουν καποιες δεσμευσεις οσον αφορα το οτι παω Φανταρος και θα κανω μετα την αιτηση.
Υπαρχει η δυνατοτητα Οσο ειμαι φανταρος, αν βγει η προκυρηξη , να κανω αιτηση;
Grecia
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Grecia »

Οσο εισαι φανταρος μπορεις ανετα να κανεις τα χαρτια σου... Ελπιζουμε να βγει μεχρι να απολιθεις... Χαχαχα
sauraki....4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από sauraki....4 »

Ναι μπορεις... Ψαξτο Μπορεις Παντως... Απλα χανεις τα μορια που 8α επερνες αν ειχες απολυθει αλλ απιστευω μεχρι να γινει ολη η διαδικασια θα εχεις απολυθει
Grecia
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από Grecia »

Το οτι χανει μορια τα χανει σιγουρα... Αλλα ελπιζουμε ολλοι να βγει πριν τους 9 μηνες...
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Velerefontis »

Αν εχει υπηρετησει το λιγοτερο τρεις μηνες λαμβανει καποια μορια. Επισης χρειαζεται θετικη εισηγηση απο τον τελευταιο διοικητη σου
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Anonymous

Σκέφτομαι να κάνω τα χαρτιά για την αεροπορία. Τι διαδικάσια πρέπει να ακολουθήσω εφόσον ήδη υπηρετώ; Όποιος έχει όρεξη ας βοηθήσει.Εικόνα
Anonymous

Velerefontis έγραψε:Αν εχει υπηρετησει το λιγοτερο τρεις μηνες λαμβανει καποια μορια. Επισης χρειαζεται θετικη εισηγηση απο τον τελευταιο διοικητη σου

Απολύομαι σε 32 μέρες. Πόσα μόρια παίρνω; Επίσης τα χαρτιά τα φτιάχνω μέσα στην μονάδα; Εισήγηση πως να πάρω; Την στέλνω κάπου;
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Velerefontis »

Δε γνωριζω ακριβως ποσα μορια παιρνεις. Εχω την εντυπωση οτι το αναφερει η προκυρηξη. Τα χαρτια τα κανεις στη μοναδα σου και ειναι υποχρεωμενοι να τα στειλουν υπηρεσιακως. Εισηγηση, θα απευθυνθεις στον διοικητη σου. Φυσικα εξυπακουεται οτι δε θα εχεις ενα στρατιωτικο μητρωο γεματο με ποινες και φυλακες. Την εισηγηση θα την στειλεις μαζι με τα υπολοιπα χαρτια
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Anonymous

Ρε παιδια μπορω να παρουσιαστω στις ειδικες δυναμεις και ταθτοχρονα να παω για τις εκσετασεις των εποπ;
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από illy »

kwstas! έγραψε:Ρε παιδια μπορω να παρουσιαστω στις ειδικες δυναμεις και ταθτοχρονα να παω για τις εκσετασεις των εποπ;
ναι θα παρεις φυλλο πορειας!
Dum spiro spero
Mπερδεμένος

Δημοσίευση από Mπερδεμένος »

Παρουσιάζομαι στις 9/2 στο στρατό και εν τω μεταξύ έχω κάνει και τα χαρτιά μου για ΕΠΟΠ στην Π. Α. Αν αρχίσουν οι εξετάσεις στις 16/2 εγώ τι από τα 2 δεν θα κάνω. Δεν θα ορκιστώ (20/2) ή δε θα πάρω μέρος στις εξετάσεις;
eleni
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από eleni »

Καλησπέρα! Γιατί δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο στην στρατολογία να σου πούν 100% τι θα γίνει; Εγώ, χωρίς να ξέρω, πιστεύω οτι θα παρουσιαστείς κανονικά και μετά θα πάρεις φύλλο πορείας για γιατρούς κ αθλήματα! Και όσον αφορά την ορκομωσία, σίγουρα θα έχουν προβλέψει για περιπτώσεις σαν την δική σου, πράγμα όμως που θα το μάθεις αφού παρουσιαστείς!
Πάρε όμως και ένα τηλ. Στην στρατολογία για σίγουρα!Εικόνα
μπερδεμένος

Δημοσίευση από μπερδεμένος »

eleni Σε ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις αλλά μήπως, λέω μήπως, δεν παίζει να πάμε για εξετάσεις στις 16/2 αλλά μετά την ορκομωσία της Α'ΕΣΣΟ 2010 για να το σκεφτούμε λίγο;
eleni
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από eleni »

μπερδεμένος έγραψε:eleni Σε ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις αλλά μήπως, λέω μήπως, δεν παίζει να πάμε για εξετάσεις στις 16/2 αλλά μετά την ορκομωσία της Α'ΕΣΣΟ 2010 για να το σκεφτούμε λίγο;

Όλα είναι πιθανά και τίποτα σίγουρο έτσι όπως έχουν τα πράγματα! Το μόνο δεδομενο που έχεις εσύ τώρα είναι οτι παρουσιάζεσαι στις 9! Από ΄κει και πέρα μην αγχώνεσαι για τίποτα... Και θα ορκιστείς και τους γιατρούς/αθλήματα δεν θα χάσεις αν περάσεις, γιατί θα έχουν προβλέψει για ανάλογες καταστάσεις! Αν πάρεις τηλ. Την στρατολογία κ δεν ξέρουν να σου πούν, τότε ολες οι απορίες σου θα σου λυθούν μέσα!Εικόνα
ΙΩΣΗΦ

Δημοσίευση από ΙΩΣΗΦ »

Παιδια παρουσιαζομαι σε 14 μερες στην θηβα στο πυροβολικο ρε παιδια να ρωτησω με τα αποτελεσματα του στρατου ξηρας που εχουν καθυστερηση αν βγουν μετα απο την καταταξη τι γινεται χανω τον διαγωνισμο;
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες