Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 9
Ξερει κανεις αν θα ξαναβγαλει Για ειδικους Φρουρους μετα απο 17 μηνες γιατι τοτε θα τελιωσο το στρατο θα παω ΥΕΑ Θα ειμαι 26μισο θα προλαβω; Θα ξαναβγουν τι λετε; Θα βγαζει καθε χρονο; Με εχει πιάσει αγχος...
George Salonica έγραψε:Ξερει κανεις αν θα ξαναβγαλει Για ειδικους Φρουρους μετα απο 17 μηνες γιατι τοτε θα τελιωσο το στρατο θα παω ΥΕΑ Θα ειμαι 26μισο θα προλαβω; Θα ξαναβγουν τι λετε; Θα βγαζει καθε χρονο; Με εχει πιάσει αγχος...
Ισως. Εδω υπαρχουν βεβαια 2 τινά.
Περυσι εβγαλε παλι προκυρηξη για 1400 ατομα.
Φετος εβγαλε παλι αλλα σκεψου οτι περιπου 2000 Ειδικοι Φρουροι γινανε αστυφυλακες.
Παντως σε συντομο χρονικο διαστημα αποκλειεται.
Ακομη δεν εχει ολοκληρωθει η διαδικασια προσληψης του προηγουμενου διαγωνισμου οποτε παρε και καταλαβε.
Ακομη δεν εχει ολοκληρωθει η διαδικασια προσληψης του προηγουμενου διαγωνισμου οποτε παρε και καταλαβε.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 2
Πήγαινε πρώτα τελείωσε την θητεία σου και μετά βλέπουμε... Δεν μπορεί κανείς να ξέρει τι θα γίνει σε ενάμιση χρόνο από τώρα...
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 9
Ευχαριστω παιδια. Θα ακουσω τις συμβουλές σας.
Ποτε θα ξαναβγει ι προκηριξει για ε. Φ... Λογικα του χρονου ε;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 2
Όποτε αποφασίσει το ΥΠ. ΕΣ. Και η ηγεσία της ΕΛ. ΑΣ.. Το χρονικό όριο ποτέ δεν μπορεί να είναι σίγουρο.ΥΣΜΙΑΣ έγραψε:Ποτε θα ξαναβγει ι προκηριξει για ε. Φ... Λογικα του χρονου ε;
Σινιθος καθε ποτε ξαναβγεινη ανα 1-2-3-4 χρονια πανω κατο... Ευχαριστο
Τη χρειαζετε για να περασω ειδικος φρουρος.
γιατι απο οτι εχω καταλαβει δεν ειναι μεσω πανελινιων.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 7
αστο Στελιο εισαι απο τα ατομα της επαγγελματικης αποκαταστασης μην κανεις τον κοπο θα τα παρατησεις πριν ορκιστεις...stelios έγραψε:Τη χρειαζετε για να περασω ειδικος φρουρος.
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 17
οταν γινει καποια προκυριξη για ειδικους φρουρους. Δηλωνεις απλα. Πρεπει ομως να εχεις απολυτηριο λυκειου, καποιο χαρτι ξεννης γλωσασας δεν ειναι απαρετητο αυτο απλα για να παρεις μορια, και διπλωματα αν παλι εχεις για αυτοκινητο η μηχανη. Και πανω απο ολα μεσον...stelios έγραψε:Τη χρειαζετε για να περασω ειδικος φρουρος.
-
οχι ρε Δημητρη δεν παιζει μεσον ακουσε με...ΔΗΜΗΤΡΗΣ Β έγραψε:οταν γινει καποια προκυριξη για ειδικους φρουρους. Δηλωνεις απλα. Πρεπει ομως να εχεις απολυτηριο λυκειου, καποιο χαρτι ξεννης γλωσασας δεν ειναι απαρετητο αυτο απλα για να παρεις μορια, και διπλωματα αν παλι εχεις για αυτοκινητο η μηχανη. Και πανω απο ολα μεσον...stelios έγραψε:Τη χρειαζετε για να περασω ειδικος φρουρος.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 3
Ειμαι φοιτητης κ θελω περιπου ενα χρονο για να τελειωσω την σχολη μου. Σκεφτομαι να κοψω την αναβολη να παω φανταρος μηπως κ προλαβω καμια προκυρηξη μην τυχον κ τις κοψουν. Θελω την αποψη σας να την κοψω η οχι; Θα ξανα βγαλουν προκυρηξη μεσα σε 2 χρονια η οχι πως το κοβετε εσεις;
Ευχαριστω.
Ευχαριστω.
-
συνονοματε δεν προκειται να κοψουν τις προκυρηξεις... Μην ξεχνας οτι υπαρχει μεγαλη ελλειψη στην αστυνομια ειδικα τωρα που εχουν γινει ολα αυτα δεν τολμανε να πατησουν στην αστυνομια... Ακουγετε πως θα κλεισει ο κλαδος οπου μπαινεις απο τις πανελληνιες μονο... Οποτε θα γινονται προσληψεις μονο απο προκυρηξεις...giorgos_dr έγραψε:Ειμαι φοιτητης κ θελω περιπου ενα χρονο για να τελειωσω την σχολη μου. Σκεφτομαι να κοψω την αναβολη να παω φανταρος μηπως κ προλαβω καμια προκυρηξη μην τυχον κ τις κοψουν. Θελω την αποψη σας να την κοψω η οχι; Θα ξανα βγαλουν προκυρηξη μεσα σε 2 χρονια η οχι πως το κοβετε εσεις;
Ευχαριστω.

-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 3
Αυτο απο που μπορω να το διασταυρωσω ποιο επισημα γιατι σκεφτομαι πολυ εντονα να κοψω τιν αναβολη να φυγωτον φλεβαρι κ εχω ακομα ενα χρονο κ στη σχολη κ δ ξερω τι να κανω!
Ασχετο στις Ειδες δυναμεις τωρα κανεις 12μηνο η 9μηνο;
Ευχαριστω
Ασχετο στις Ειδες δυναμεις τωρα κανεις 12μηνο η 9μηνο;
Ευχαριστω
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες