Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

yefska έγραψε: Κυρ Μαρ 10, 2024 10:17 am Λοιπόν μάγκες η 9κ βγήκε με ΑΣΕΠ αλλά τά αθλήματα τά ανέλαβε το υπουργείο.
Η 6κ2018 βγήκε εξ ολοκλήρου με ΑΣΕΠ και από ότι βλέπετε τρέχει μέχρι και σήμερα, αν δεν μεριμνήσουν τα αποτελέσματα των αθλημάτων να βγαίνουν ξεχωριστά από αυτούς που θά πάρουν αναβολή (οι οποίες έφταναν και ένα χρόνο) τότε θά φάτε δύο χρόνια στο νερό μέχρι να πιάσετε δουλειά.
Δεν την ξανά πατάει ετσι το ΑΣΕΠ, νομίζω έχει ήδη μεριμνήσει στο ΦΕΚ.
Giorgospas

Δημοσίευση από Giorgospas »

Παιδιά με 770 μόρια ΠΕ χωρις εμπειρία αξίζει να κάνω τα χαρτιά;
Επισκέπτης

Giorgospas έγραψε: Κυρ Μαρ 10, 2024 11:39 am Παιδιά με 770 μόρια ΠΕ χωρις εμπειρία αξίζει να κάνω τα χαρτιά;
Κανείς δεν μπορεί να σου απαντήσει με σιγουριά. Θα σ έλεγα να ρίξεις μια μάτια στ δικαστική αστυνομία να δεις ΠΕ που παίζουν αλλά δεν ξερω αν θα βγάλεις άκρη… Γενικά ΠΕ και ΤΕ θεωρώ θα έχει υψηλές βάσεις με εμπειρία η χωρίς αλλά η επιλογή δίκη σου. Εγώ προσωπικά με 1 μεταπτυχιακο αλλά χαμηλό βαθμό πτυχίου δεν ρισκαρω ΤΕ θα πάω σε ΔΕ.
Polites

Δημοσίευση από Polites »

Venom94 έγραψε: Παρ Μαρ 08, 2024 2:28 pm Για 100η φορά... Αν δεν μετρηθεί η εμπειρία μπαίνεις στους πίνακες χωρίς εμπειρία. Δεν αποκλείεσαι για αυτό το λογο από την προκυρηξη.
Καλημέρα και συγγνώμη γιατί κάνω πρώτη φορά αίτηση. Εγω δεν έχω εμπειρία αλλά δήλωσα και θέσεις με εμπειρία και χωρίς. Υπαρχει περίπτωση να με απορρίψουν ;(ΔΕ) Απλά σκέφτηκα ότι μπορεί να μην έχουν όλοι εμπειρία σε όλα τα μέρη που δήλωσα. Μπορεις σε παρακαλώ να μου πεις. Αν χρειαστεί να το διορθώσω. Ευχαριστω
Επισκέπτης

Polites έγραψε: Κυρ Μαρ 10, 2024 2:12 pm
Venom94 έγραψε: Παρ Μαρ 08, 2024 2:28 pm Για 100η φορά... Αν δεν μετρηθεί η εμπειρία μπαίνεις στους πίνακες χωρίς εμπειρία. Δεν αποκλείεσαι για αυτό το λογο από την προκυρηξη.
Καλημέρα και συγγνώμη γιατί κάνω πρώτη φορά αίτηση. Εγω δεν έχω εμπειρία αλλά δήλωσα και θέσεις με εμπειρία και χωρίς. Υπαρχει περίπτωση να με απορρίψουν ;(ΔΕ) Απλά σκέφτηκα ότι μπορεί να μην έχουν όλοι εμπειρία σε όλα τα μέρη που δήλωσα. Μπορεις σε παρακαλώ να μου πεις. Αν χρειαστεί να το διορθώσω. Ευχαριστω
Παιδιά ο ΑΣΕΠ δεν ακυρώνει τόσο εύκολα. Για να ακυρώσει ο ΑΣΕΠ μια αίτηση πρέπει να έχεις κάνει απίστευτα λάθη και ΑΝ σε αφήσει να την υποβάλεις. Συνήθως βαρανε καμπανάκια διόρθωσε αυτο κτλ… Το μόνο που κάνει ο ΑΣΕΠ σε περίπτωση λάθους απλά δεν τ μετράει στα μόρια σου. Μπορείς να δηλώσεις ότι θες με εμπειρία κ χωρίς εμπειρία αφού οι κωδικοί είναι ίδιοι… καλή τύχη σου εύχομαι
pUBLIC

Δημοσίευση από pUBLIC »

Καλησπερα,
πτυχιο χ 60
αγγλικα χ 90
ε. Δ.+100
εμπειρια μηνες χ 7

υπολογιστες και διπλωμα οδηγησης ειναι βασικο προσον δεν προσθετει κατι, σωστα τα λεω;

ευχαριστω
Gianniskal

Δημοσίευση από Gianniskal »

Μεταπτυχιακό-180 μόρια
Integrated Master-90
Διδακτορικό-400
Giotaz

Δημοσίευση από Giotaz »

Καλησπέρα. Είμαι εποπ μπήκα πέρυσι μπορώ να κάνω αίτηση?
Επισκέπτης

Giotaz έγραψε: Κυρ Μαρ 10, 2024 11:45 pm Καλησπέρα. Είμαι εποπ μπήκα πέρυσι μπορώ να κάνω αίτηση;
Εγώ σε αύτες τις περιπτώσεις πάντα συστήνω την συμβουλή δικηγόρου. Ώστε να μη γίνει στραβή κ χάσεις και τις δυο δουλειές.
Επισκέπτης

Παιδια σκεφτομαι να κανω ως Τε, εχω 1180 μορια με εμπειρια (διοικητικου τυπου) θεωρείτε ειναι καλα αν πιαστει η εμπειρια βεβαια; Δεν ανηκω σε ειδικη κατηγορια ουτε εντοποιοτητα.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μαρ 11, 2024 10:17 am Παιδια σκεφτομαι να κανω ως Τε, εχω 1180 μορια με εμπειρια (διοικητικου τυπου) θεωρείτε ειναι καλα αν πιαστει η εμπειρια βεβαια; Δεν ανηκω σε ειδικη κατηγορια ουτε εντοποιοτητα.
Επισης εχω δηλωσει σε 50 δημους σε ολη τ Ελλαδα μιας και δεν με ενδιαφερει ο τοπος. Μ αρεσει το αγνωστο.! Οικογενεια δεν εχω. Παιδια δε ν εχω.!
zager
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από zager »

Από έξτρα μόνο προπτυχιακό έχω + τριτεκνία και μπαίνω σε σκέψεις αν πρέπει να δηλώσω ΤΕ
Επισκέπτης

zager έγραψε: Δευ Μαρ 11, 2024 12:59 pm Από έξτρα μόνο προπτυχιακό έχω + τριτεκνία και μπαίνω σε σκέψεις αν πρέπει να δηλώσω ΤΕ
Με βάση τα μόρια σου πχ στ δικαστική τ θέση βρίσκεσαι;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μαρ 11, 2024 1:09 pm
zager έγραψε: Δευ Μαρ 11, 2024 12:59 pm Από έξτρα μόνο προπτυχιακό έχω + τριτεκνία και μπαίνω σε σκέψεις αν πρέπει να δηλώσω ΤΕ
Με βάση τα μόρια σου πχ στ δικαστική τ θέση βρίσκεσαι;
Εγώ εχω μεταπτυχιακο, Προφισενσι και σκέφτομαι για ΤΕ διότι εχω χαμηλό βαθμό πτυχίου 6 😂
Theo88

Δημοσίευση από Theo88 »

Μπορει να μου απαντήσει καποιος που γνωρίζει ποια η διαφορά του αυτοτελή μεταπτυχιακού τίτλου με του ενιαίου και αδιάσπαστου μεταπτυχιακού τίτλου;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες