Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Εγω πηρα μεζουρα μαζι μου και του λεω, δικαιολογια οτι δεν εχεις να με μετρησεις δεν εχεις οποτε ακουω. Πεθανε στο γελιο, με μετρησε την εφτιαξε και εφυγα.
Επισκέπτης

Καλησπερα παιδια, εχω το χαρτι στρατολογικης κατστασης αλλα επειδη εχουν περασει και τα χρονια δεν φαινεται τοσο καθαρα. Επισης δεν χρησιμοποιουν το κλασσικο μελανι με αποτελεσμα με τ παροδο του χρονου να φαινεται λιγο και οταν το σκαναρεις πχ να δυσκολευεσαι να το διαβασεις. Μπορω να βγαλω καινουριο;
Giwrgostour

Δημοσίευση από Giwrgostour »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Μαρ 08, 2024 10:23 am Καλησπερα παιδια, εχω το χαρτι στρατολογικης κατστασης αλλα επειδη εχουν περασει και τα χρονια δεν φαινεται τοσο καθαρα. Επισης δεν χρησιμοποιουν το κλασσικο μελανι με αποτελεσμα με τ παροδο του χρονου να φαινεται λιγο και οταν το σκαναρεις πχ να δυσκολευεσαι να το διαβασεις. Μπορω να βγαλω καινουριο;
Ναι μπορείς μέσω gov ή μέσω κεπ. Δεν ξέρω αν γίνεται και μέσω στρατολογίας, θα σε γελάσω.
Επισκέπτης

Μια ερωτηση. Χρειαζεται για ολους στρατολογικη κατασταση ή μονο για ειδικες περιπτωσεις πχ εποπ κτλ και που το ανεβαζω στο μητρωο;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Μαρ 08, 2024 11:01 am Μια ερωτηση. Χρειαζεται για ολους στρατολογικη κατασταση ή μονο για ειδικες περιπτωσεις πχ εποπ κτλ και που το ανεβαζω στο μητρωο;
ΣΤΗΝ α φαση που βρισκομαστε τωρα δεν χρειαζεται τιποτα. Απλα κανεις αιτηση.! Στην Β φαση θα χρειστεις ΟΤΙ εχεις δηλωσει στην Α φαση.
Επισκέπτης

Απ οτι ειδα σε καθε θεση που επιλεγεις βαζεις διπλα εμπειρια, καμμια σχεση με δικαστικη δηλαδη! Αρα, αυτο σημαινει οτι αν επιλεξω ΕΜΠΕΙΡΙΑ δεν συμμετεχω στ θεση χωρις εμπειρια?
unknown23
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από unknown23 »

:lol:
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Μαρ 08, 2024 11:38 am Απ οτι ειδα σε καθε θεση που επιλεγεις βαζεις διπλα εμπειρια, καμμια σχεση με δικαστικη δηλαδη! Αρα, αυτο σημαινει οτι αν επιλεξω ΕΜΠΕΙΡΙΑ δεν συμμετεχω στ θεση χωρις εμπειρια;
Αμα δηλωσεις εμπειρια θα μπεις στις θεσεις με εμπειρια. Χωρις εμπειρια μπαινουν αυτοι που δεν εχουν ή δε δηλωνουν καποια εμπειρια
Επισκέπτης

unknown23 έγραψε: Παρ Μαρ 08, 2024 12:16 pm :lol:
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Μαρ 08, 2024 11:38 am Απ οτι ειδα σε καθε θεση που επιλεγεις βαζεις διπλα εμπειρια, καμμια σχεση με δικαστικη δηλαδη! Αρα, αυτο σημαινει οτι αν επιλεξω ΕΜΠΕΙΡΙΑ δεν συμμετεχω στ θεση χωρις εμπειρια;
Αμα δηλωσεις εμπειρια θα μπεις στις θεσεις με εμπειρια. Χωρις εμπειρια μπαινουν αυτοι που δεν εχουν ή δε δηλωνουν καποια εμπειρια
Στην δικαστικη εμπαινες και στις 2 θεσεις. Δηλαδη δηλωνες εμπειρια αλλα ταυτοχρονα συμμετειχες και χωρις εμπειρια θεσεις. Και βρισκοσουν και στους 2 πινακες
Επισκέπτης

Παιδιά εγώ που είμαι εθνοφυλακας αν δηλώσω εμπειρία και στείλω και βεβαίωση τα χρόνια που είμαι εθνοφυλακας θα μετρήσει; Η αν δε μετρήσει θα μπω αυτόματα στους πίνακες χωρίς εμπειρία; Ευχαριστώ!
Επισκέπτης

unknown23 έγραψε: Παρ Μαρ 08, 2024 12:16 pm :lol:
Στην δικαστικη εμπαινες και στις 2 θεσεις. Δηλαδη δηλωνες εμπειρια αλλα ταυτοχρονα συμμετειχες και χωρις εμπειρια θεσεις. Και βρισκοσουν και στους 2 πινακες
Επισκέπτης

Ή με εμπειρία ή χωρίς μπαίνουμε! Γιαυτο κ είναι μοιρασμένες οι θέσεις μισές μισές! Δεν μπαίνεις κ στις δυο όπως έγινε στην δικαστική
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Μαρ 08, 2024 2:01 pm Ή με εμπειρία ή χωρίς μπαίνουμε! Γιαυτο κ είναι μοιρασμένες οι θέσεις μισές μισές! Δεν μπαίνεις κ στις δυο όπως έγινε στην δικαστική
ετσι φαινεται. Και εκει ξεκιναει το ρισκο τι εμπειρια θα βαλεις και ΑΝ στην πιασουν. Γιατι αν δεν στην πιασουν ΜΕΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΓΕΝΙΚΑ.
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από Venom94 »

Για 100η φορά... Αν δεν μετρηθεί η εμπειρία μπαίνεις στους πίνακες χωρίς εμπειρία. Δεν αποκλείεσαι για αυτό το λογο από την προκυρηξη.
Επισκέπτης

Venom94 έγραψε: Παρ Μαρ 08, 2024 2:28 pm Για 100η φορά... Αν δεν μετρηθεί η εμπειρία μπαίνεις στους πίνακες χωρίς εμπειρία. Δεν αποκλείεσαι για αυτό το λογο από την προκυρηξη.
εχεις μπει να δεις την αιτηση η ετσι απλα το λες με βαση τ δικαστικη; Γιατι ειναι εντελως διαφορετικο
Επισκέπτης

Δεν είναι έτσι venom … είναι διαφορετικα στην αίτηση της δημοτικής. Γιαυτο είπαμε χωρίζει κ τις θέσεις μισές μισέ δεν διεκδικείς κ τις δυο θα σε πεταξει στους απορριπτέους. Δεν θέλουν πολύ να σε βάλουν εκεί. Έχει λεπτομέρειες που πρέπει να προσέξει ο καθένας
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες