Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
EricHalland

Re: Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2024)

Δημοσίευση από EricHalland »

Από του χρόνου λένε θα πάρει δυστυχώς ο βλάκας είχε δίκιο.
EricHalland

Δεδομένου ότι η δεξαμενή της συγκεκριμένης κατηγορίας προσωπικού περιλαμβάνει επιπλέον και άλλους 1.730 που μπορούν να επαναπροσληφθούν και την φετινή αντιπυρική περίοδο, ενώ παράλληλα ανοίγει ο δρόμος για να προχωρήσει στην προκήρυξη ενός ενιαίου διαγωνισμού για την κάλυψη όλων των θέσεων πυροσβεστών εποχικής απασχόλησης από το 2025 και έπειτα.
Καλά αυτοί οι 1730 που είναι ρε παιδιά αφού λέγανε ότι έχουν απορροφηθεί όλοι οι επιλαχόντες.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 193

Δημοσίευση από niasimas »

Με λίγα λόγια ο Τουρνάς, το είπε, από του χρόνου, μία μεγάλη προκ με 2500, που σημαίνει, καληνύχτα και όνειρα γλυκά, για το 24! Και πολύ κράτησε, το σήριαλ! Του χρόνου, θα βάλει και όρια τα 12 έτη, όπως ηθελε πάντα, ο υφυπουργάρας μας! Κρίμα, για τους ήδη εποχικούς, που θα δώσουν μάχη, πάλι το καλοκαίρι και του χρόνου, θα ψάχνονται, ακόμα και για την εποχικότητα!
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ποια 12 έτη;
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Μαρ 07, 2024 12:41 am Ποια 12 έτη;
Εννοώ,12 χρονών, επειδή μας είχε πρήξει όλο το καλοκαίρι, για τα μικρά όρια στην εμοδε! Σε ηλικία αναφέρομαι. Θα την πάει, σε επίπεδο δημοτικού! Και το χειρότερο, δεν είναι 2500+ τις ήδη 2500! Θα είναι καινούργιες 2500, δηλαδή με νέα όρια, κάποιοι νυν εποχικοί, δεν θα μπορούν να δηλώσουν, ώστε να πάρουν την μοριοδότηση, όυτε σαν εποχικοί! Μεγαλεία!
Επισκέπτης

Βασικά αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι θέλουν να βγάλουν μια προκήρυξη με χαμηλά όρια ηλικίας που θα αποκλείει μεγάλο μέρος των ήδη εποχικών και μετά κάθε 5 χρόνια θα πετάει έξω τους μεγάλους και θα βάζει νέους στη θέση τους. Δηλαδή 5 χρόνια εποχικός να φας τα σκατά να γεράσεις κατά τα λεγόμενα τους και μετά έξω. Και νομίζουν ότι θα πάει κόσμος
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Μαρ 07, 2024 12:57 am Βασικά αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι θέλουν να βγάλουν μια προκήρυξη με χαμηλά όρια ηλικίας που θα αποκλείει μεγάλο μέρος των ήδη εποχικών και μετά κάθε 5 χρόνια θα πετάει έξω τους μεγάλους και θα βάζει νέους στη θέση τους. Δηλαδή 5 χρόνια εποχικός να φας τα σκατά να γεράσεις κατά τα λεγόμενα τους και μετά έξω. Και νομίζουν ότι θα πάει κόσμος
Αυτό καταλαβαίνω και εγώ, φίλε μου. Δεν θα είναι 2500+2500, θα είναι νέες 2500, με μοριοδότηση των παλιών εποχικών, αλλά με μικρότερα όρια. Προφανώς, λοιπόν, κάποιοι, αρκετοί ίσως 'μεγάλοι', να μείνουν απέξω, από την εποχικότητα. Κρίμα, πραγματικά! Απορώ, που τα σωματεία, δεν πήραν χαμπάρι. Ή ήξεραν και έκαναν την πάπια, μιας και τους απασχολούσε η εμοδε! Αλλά και εκεί, από ότι μαθαίνουμε, πολλοί εποχικοί έφαγαν πόρτα. Τελικά, τι κατάφεραν; Ούτε μονιμοποίηση των 35+, θα πετύχουν, αφού δεν τους θέλουν, ούτε σαν εποχικούς! Για μας, που περιμέναμε, καλά κρασιά!
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Το πήραν χαμπάρι και στο fb! Να δω τώρα τι θα γράφουν και τι θα έχουν να πουν σε τόσο κόσμο, που θα ξεκινήσει αντιπυρική, ξέροντας πως θα είναι η τελευταία τους! Και με οικογένειες από πισω! Δεν περίμενες κάτι άλλο, από τον Τουρνά! Κρίμα, για την Πολεμική Αεροπορία και τα λεφτά, που δώσαμε, σαν κράτος, για να εκπαιδευτεί, ένας τέτοιος άνθρωπος!
Επισκέπτης

EricHalland έγραψε: Τετ Μαρ 06, 2024 10:54 pm Από του χρόνου λένε θα πάρει δυστυχώς ο βλάκας είχε δίκιο.
Ο βλάκας είσαι εσύ που πίστευες ότι θα πάρει ενώ προσπαθούσα φιλικά να σας ανοίξω τα μάτια. Την επόμενη φορά να είσαι πιο προσεκτικός.
djtzou
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από djtzou »

Ελπιζω να το χαρηκες. Μπορει να εισαι κανας βολεμενος γιατι τετοια εξυπναδα κατι τετοιοι βολεψακηδες βγαζουν
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Politis1994 »

Άλλος ένας χρόνος λοιπόν πόσο πια ; Πόσο να υπομένουμε;
Εγώ του χρόνου πάω 31 δεν θα μπορώ να δηλώσω;
Και ταυτόχρονα πρέπει να συνεχίσω να εργάζομαι μαύρα για να έχω και τη κάρτα...
Άλλος ένας χρόνος φυλάκιση από τον Κούλη λοιπόν.
Πόσες ακόμα θυσίες για μια προκήρυξη εποχικών που φενεται πια τόσο ουτοπική
Merc
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Merc »

Παιδιά φιλικά πάντα σας το είχα πει ότι να μην ασχολείστε μαζί τους αν είστε πάνω από 26χρονων εγώ είμαι εποχικός γεννηθείς του 1987 και δεν έχω καμία ελπίδα ούτε για να γίνω μόνιμος αλλά από το 2025 ούτε και για εποχικός καληνύχτα Ελλάδα
EricHalland

Στο φβ στην σελίδα τών εποχικών πυροσβεστών βλέπω ότι βρίζουν αβερτα πάντως λογικό είναι τους έχουν φλομωσει στο ψέμα 5 χρόνια τώρα. Ακόμη και οι φοιτητές λένε ότι θα παίρνουν άδειες και θα φιδιασουν από εδώ και στο εξής. Θέλω να δω πως θα πάει η φετινή αντιπυρικη αλήθεια.
EricHalland

Ούτε καν ειδικά μετά τις χθεσινό βραδινές εξαγγελίες εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να περιμένω του χρόνου σαν τον μαλακα. Θα κάνω για ΕΠΟΠ μπας και μπορέσω να μπω πολεμική αεροπορία που είναι καλύτερα αλλιώς ειδικές δυνάμεις και όπου φύγει φύγει.
djtzou
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από djtzou »

Σκεψου και μεις το 1987 που καναμε 2019 δεν μπηκαμε για λιγο και το 2020 λογο συγκηριων δεν καναμε χαρτια και μπηκαν ατομα με 0 μορια... Να περιμενω σ ενα χρονο τι; Μηπως και?
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες