Υγειονομικά και αθλήματα επιλαχόντων 6Κ/2018
Re: Υγειονομικά και αθλήματα επιλαχόντων 6Κ/2018
Παιδια εγώ έχω 799 μόρια δηλαδή τσάμπα το τρέξιμο και τα έξοδα αν υπάρχουν τα 900+...
Έτσι ακριβώς φιλε πάμε στα τυφλά και δεν ενημερώνουν να ξέρουμε τι διάολο γίνεται και μας έχουν και στην αναμονή τραγικά πράγματα. Εχει επιλαχόντες του 21 Κ κάλεσε Κ 926 τώρα άσχετα πόσοι ήρθαν ούτε αυτοί δε ξέρουν τι τους γίνεται θα ξέρουμε εμεις
Κάτι γίνεται με την δράμα. Εγω άκουσα χωρίς σιγουριά πως θα ανοίξει τώρα και θα τραβήξει 110 άτομα παλιούς με νέους. Ισως τραβήξει από 6κ και ανοίξουν θέσεις. Κατι δεν πάει καλά. Τοσα άτομα στο τρέξιμο
Να ρωτήσω κατι τα μορια που λέτε ειναι από τον πίνακα με εμπειρία ή χωρις εμπειρία;
Με εμπειρία πίνακα. Κοιταω το σωστό;
Και εγω με εμπειρία κοιτάω τα 935 που προανέφερα. Φαντάζομαι ότι αυτό είναι το σωστο
Πως γίνεται η επιλογή επιλαχόντων; Από το 935 ως 799 μόρια και 613 κάποιος άλλος μιλάμε για 1500+ άτομα ενώ κάλεσαν 928 και αν θεωρήσουμε το 935 πρώτο και 613 τελευταίο
Πως γίνεται η επιλογή επιλαχόντων; Από το 935 ως 799 μόρια και 613 κάποιος άλλος μιλάμε για 1500+ άτομα ενώ κάλεσαν 928 και αν θεωρήσουμε το 935 πρώτο και 613 τελευταίο
Εγώ έχω 613,5μορια ειδική κατηγορία όμως πολυτέκνων με εμπειρία.
Το αλλο το παιδι μίλησε για 954 μορια αλλα στην επαρχία τα μόρια μπορεί να ειναι μεγαλυτερα εκτος και αν έχουμε να κάνουμε με εντοπιοτητα. Οποτε ναι υπάρχει μεγάλη απόκλιση. Δυστυχως παρακολουθώ τα δεδομένα της 6κ εδω και καιρο και εχω αντιληφθεί ότι από εσάς που πήγατε τωρα κατω, θα μπείτε γύρω στους 10 με 20. Μακαρι να κανω λάθος όμως.
Επίσης πως γίνεται στους προηγούμενους επιλαχώντες να υπήρχαν μικρότερα μόρια απο τώρα. Δεν μπορώ να καταλάβω.
Δεν βγάζεις άκρη τι θέλουν τι ζητάνε. Παλεύουμε ως τέλους και ότι γίνει
Όπως το λες φίλε καμία άκρη καμία λογικη σ αυτή την προκήρυξη παλευουμαι Κ βλέπουμε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες