Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μαρ 05, 2024 10:23 am
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μαρ 05, 2024 10:17 am
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μαρ 05, 2024 10:12 am

Την εχω διαβασει 5 φορες τη προκυρηξη αλλα πουθενα δεν αναγραφει συγκεκριμενα τι προυπηρεσια θα ζηταει. Αν δεν σου κανει κοπο πες μου σε ποια σελιδα υπαρχει αυτο αν και εμενα προσωπικα αυτο με το οργανογραμμα δεν μου το ανοιγει.
Απο υπολογιστη δοκιμασε οχι απο κινητο. Οποιος δημος ζηταει Ενστολο Προσωπικο προφανως θα μετρηθουν αντιστοιχες εμπειριες. Ειναι μεγαλο φασμα η δημοτικη, στο οργανογραμμα που ειδα και συμφωνα με τα ΠΑΓΙΑ του ΑΣΕΠ μεχρι και ψυχολογους, μηχανικους ζηταν.
απλα για να σου δωσω να καταλαβεις πχ στην τυχη τωρα στη θεση 400 με εμπειρια εχεις δηλωσει εσυ με μορια 1000 και σου παιρνω εγω τη θεση με μορια 900... Στην πηρα γιατι θελανε την δικη μου εμπειρια και οχι τη δικη σου. Καθε δημος εχει ενημερωσει τ εμπειρια θελει σε θεσεις με εμπειρια. Απλα για τ συγκεκριμενη θεση η δικη σ εμπειρια δεν μετρηθηκε και σε προσπερασε. Η εμπειρια την μετρανε ΑΝΑ ΘΕΣΗ με βαση αυτο που ζητανε.
το ιδιο εγινε και στην δικαστικη. Ετσι λειτουργει βασικα ο ΑΣΕΠ και πολλοι νομιζουν οτι αδικηθηκαν και σκορπανε τα 20ευρααα
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μαρ 05, 2024 10:17 am
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μαρ 05, 2024 10:12 am
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μαρ 05, 2024 10:07 am

Μεσα στο ΦΕΚ της προκυριξης υπαρχει ενα κουτακι που αναφερεται σε οργανογραμμα, που σου λεει ΚΑΘΑΡΑ για καθε θεση κωδικο και δημο τι ζητανε. Διαβαστε επιτελους το ΦΕΚ σαν ανθρωποι δεν θα σας παρει πανω απο 15 λεπτα.

Την εχω διαβασει 5 φορες τη προκυρηξη αλλα πουθενα δεν αναγραφει συγκεκριμενα τι προυπηρεσια θα ζηταει. Αν δεν σου κανει κοπο πες μου σε ποια σελιδα υπαρχει αυτο αν και εμενα προσωπικα αυτο με το οργανογραμμα δεν μου το ανοιγει.
Απο υπολογιστη δοκιμασε οχι απο κινητο. Οποιος δημος ζηταει Ενστολο Προσωπικο προφανως θα μετρηθουν αντιστοιχες εμπειριες. Ειναι μεγαλο φασμα η δημοτικη, στο οργανογραμμα που ειδα και συμφωνα με τα ΠΑΓΙΑ του ΑΣΕΠ μεχρι και ψυχολογους, μηχανικους ζηταν.
Απο υπολογιστη εχω μπει, τι γραφουμε στα κουτια ΕΠΙΣΗΜΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ, ΚΩΔΙΚΟΣ κτλ; Γιατι παλι με πεταει σε κενη σελιδα.
Alexchalk

Δημοσίευση από Alexchalk »

Εντάξει κύριοι η τελευταία προκήρυξη της δημοτικής αστυνομίας ήταν το 2010 έχουν αλλάξει πολλά σίγουρα αυτά που λέτε έχουν βάση και είναι απόλυτα σεβαστά όπως επίσης είναι σίγουρο ότι όλοι θα δηλώσουν όλη την εμπειρία που έχουν στις διάφορες εργασίες τους διαβάσουν δεν διαβάσουν το ΦΕΚ. Εγώ θα δηλώσω και την εμπειρία φύλαξης που έχω, την μέτρησε καλώς δεν τη μέτρησε δόξα το Θεό προχωράμε, έτσι κι αλλιώς δεν έχω όνειρο να γίνω δημοτικός αστυνομικός για τη μόνιμη θέση στον τόπο μου θα το κυνηγήσω όπως και η πλειοψηφία των υποψηφίων. Με αγάπη πάντα ο Θεός να μας έχει καλά όλους!
Kezi

Δημοσίευση από Kezi »

Παιδιά καλησπέρα... Με ένα πτυχίο και β2 έχουμε ελπίδες η θα πάρουν τα μεταπτυχιακα;
Επισκέπτης

Kezi έγραψε: Τρί Μαρ 05, 2024 11:42 am Παιδιά καλησπέρα... Με ένα πτυχίο και β2 έχουμε ελπίδες η θα πάρουν τα μεταπτυχιακα;
εξαρταται το Δημο. Θεσσαλονικη-Αθηνα οι βασεις θα ειναι πολυ ψηλα.!
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μαρ 05, 2024 12:21 pm
Kezi έγραψε: Τρί Μαρ 05, 2024 11:42 am Παιδιά καλησπέρα... Με ένα πτυχίο και β2 έχουμε ελπίδες η θα πάρουν τα μεταπτυχιακα;
εξαρταται το Δημο. Θεσσαλονικη-Αθηνα οι βασεις θα ειναι πολυ ψηλα.!
ακουγεται λυπηρο αλλα ναι ετσι ειναι. Και το λεω απο την αποψη οτι σπουδασες για να καταληξεις να παιρνεις 1κ με το ζορι κάνοντας βραδινα και κυριακες.
Επισκέπτης

Δεν ειναι καθολου λυπηρο. Καποιος που εχει σπουδασει και εχει πραγματικα λαβει γνωσεις που μπορει να εφαρμοσει στην πραξη δεν εχει αναγκη να περιμενει το ΑΣΕΠ και το χιλιαρικο. Εχει την επιλογη του εξωτερικου οπου οι επιλογες ειναι πραγματικα πολλες, μπορει να ανοιξει κατι δικο του εφοσον γνωριζει καλα το αντικειμενο του. Αλλά επειδη στην χωρα μας παιρνει πτυχιο και η κουτση μαρια χωρις ουσιαστικα να εχει γνωσεις αναγκαζεται να ψαχνει στο δημοσιο. Φυσικα υπαρχουν και εξαιρεσεις στον κανονα αλλα η αληθεια ειναι αυτή. Για μενα το δημοσιο ειναι μονο για τους ανειδικευτους που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα.
Επισκέπτης

ριξε μια ματια στα αποτελεσματα της δικαστικης ΤΕ και ΠΕ και θα παρεις την απαντηση σου. Και τωρα θα ειναι ακομα πιο ψηλα μιας και δεν θα ειναι σωμα ασφαλειας. Βεβαια, στα αθληματα μεσω ΑΣΕΠ θα κοπουν παρα πολλοι οπως εγινε και στην δικαστικη. Αν δεν ασχοληθεις σοβαρα δεν τα βγαζεις τα αθληματα αμα δεν εχεις επαφη με τον αθλητισμο. Και θελει αρκετο διαστημα σοβαρης προπονησης. Επισης ο ΑΣΕΠ χρονομετραει οπως στ Μαραθωνιο νομιζω με τσιπακι οποτε δεν χαριζουν,4.20+ εφυγες σπιτι σου.15+ 100 αρι και πας διακοπες.
Policia24

Δημοσίευση από Policia24 »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μαρ 05, 2024 9:15 am
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μαρ 04, 2024 5:29 pm Εδώ δεν έχετε καταλάβει ακόμα ότι πρέπει να έχετε από τώρα ανεβασμένο το χαρτί της υψομετρησης (εννοώ εντός προθεσμίας) και μιλάτε για αστυνομίες. Υπάρχει ένα σημείο στην προκήρυξη που αναφέρει ακριβώς με μια φράση ότι πρέπει η βεβαίωση του ορθοπεδικού είναι απαραίτητη. Τι να πω μετά που θα είστε στους απορριφθεντες θα κλαίτε κ θα λέτε για ενστάσεις όπως στην δικαστική
Φαινεται οτι δεν εχεις ξανα κανει ποτε αιτηση μεσω ΑΣΕΠ. Τωρα απλα θα δηλωσεις οτι εχεις. Μπορεις να δηλωσεις ΟΤΙ ΕΣΥ ΘΕΣ ακομα και αν δεν το εχεις δεν σε ελεγχει καποιος.(ΟΧι οτι εχει νοημα απλα θελω να σ πω οτι δεν ελεγχετε απο καπου) ... Στην Β φαση απλα θα γινει επικληση απο το μητρωο το οποιο για καθε ανθρωπο ειναι κοινο γι ΟΛΟΥΣ. Δηλαδη εγω το εχω ετοιμο εδω και 3 χρονια και το χρησιμοποιω σε καθε προκυριξη. Ακομα και να μη το εχεις ετοιμο τωρα δεν σημαινει κατι. Σημασια εχει ΟΛΑ τα δικαιολογτικα σου να εχουν αποκτηθει ΠΡΙΝ ληξη η προθεσμια. Το ποτε θα το ανεβασεις εινα δικο σου θεμα. Σημασια εχει ΟΤΑΝ σε καλεσουν για επικληση και ΑΝ σε καλεσουν τα κανεις επικληση. Εμενα προσωπικα με ειχαν καλεσει για επικληση δικαιολογιτικων πριν χρονια και δεν ειχα τιποτα ετοιμο, μεσα σε 2 ωριτσες το ετοιμασα το Μητρωο και ταυτοχρονα εκανα επικληση. Δεν εννοω βεβαι να τ αφησεις τελευταια στιγμη μπορεις να τ κανεις τωρα, αυριο, σε 20 μερες μερες σε 1 μηνα. Δεν ειναι υποχρεωτικο.!
Επισης η υψομετρηση δεν εχει σχεση με ποια ημερομηνια θα γινει ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ οταν στην Β φαση σου ζητησουν το χαρτι μαζι με τα υπολοιπα.
Επιτέλους ένας άνθρωπος με λογική!
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μαρ 05, 2024 12:31 pm Δεν ειναι καθολου λυπηρο. Καποιος που εχει σπουδασει και εχει πραγματικα λαβει γνωσεις που μπορει να εφαρμοσει στην πραξη δεν εχει αναγκη να περιμενει το ΑΣΕΠ και το χιλιαρικο. Εχει την επιλογη του εξωτερικου οπου οι επιλογες ειναι πραγματικα πολλες, μπορει να ανοιξει κατι δικο του εφοσον γνωριζει καλα το αντικειμενο του. Αλλά επειδη στην χωρα μας παιρνει πτυχιο και η κουτση μαρια χωρις ουσιαστικα να εχει γνωσεις αναγκαζεται να ψαχνει στο δημοσιο. Φυσικα υπαρχουν και εξαιρεσεις στον κανονα αλλα η αληθεια ειναι αυτή. Για μενα το δημοσιο ειναι μονο για τους ανειδικευτους που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα.
Κοιτα θα σ πω, εγω ξερω ανθρωπο ο οποιος παιρνει στο ιδιωτικο τομεα 1800 καθαρα και ομως θα τα κανει τα χαρτια του στη δημοτικη και θα περασει γιατι εχει πολλα προσοντα. Η διαφορα ειναι οτι τ λεφτα αυτα τα παιρνει στ Θεσσαλονικη ενω στ Δημοτικη γυρναει στο σπιτι του στ Χαλκιδικη. Με λιγα λογια θα πεταξει σχεδον 900 ευρω το μηνα απλα κ μονο να γυρισει το πατρικο του.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μαρ 05, 2024 12:46 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μαρ 05, 2024 12:31 pm Δεν ειναι καθολου λυπηρο. Καποιος που εχει σπουδασει και εχει πραγματικα λαβει γνωσεις που μπορει να εφαρμοσει στην πραξη δεν εχει αναγκη να περιμενει το ΑΣΕΠ και το χιλιαρικο. Εχει την επιλογη του εξωτερικου οπου οι επιλογες ειναι πραγματικα πολλες, μπορει να ανοιξει κατι δικο του εφοσον γνωριζει καλα το αντικειμενο του. Αλλά επειδη στην χωρα μας παιρνει πτυχιο και η κουτση μαρια χωρις ουσιαστικα να εχει γνωσεις αναγκαζεται να ψαχνει στο δημοσιο. Φυσικα υπαρχουν και εξαιρεσεις στον κανονα αλλα η αληθεια ειναι αυτή. Για μενα το δημοσιο ειναι μονο για τους ανειδικευτους που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα.
Κοιτα θα σ πω, εγω ξερω ανθρωπο ο οποιος παιρνει στο ιδιωτικο τομεα 1800 καθαρα και ομως θα τα κανει τα χαρτια του στη δημοτικη και θα περασει γιατι εχει πολλα προσοντα. Η διαφορα ειναι οτι τ λεφτα αυτα τα παιρνει στ Θεσσαλονικη ενω στ Δημοτικη γυρναει στο σπιτι του στ Χαλκιδικη. Με λιγα λογια θα πεταξει σχεδον 900 ευρω το μηνα απλα κ μονο να γυρισει το πατρικο του.
και εγω το ιδιο φιλε μου. Αφηνω την πρωτευουσα με ενα πολυ καλο μισθο για να γυρισω στο νησακι μου.! Ανταλλασω τα λεφτα με την υγεια μου.! ΤΕ εγω.
Επισκέπτης

Τι λες ρε ;15.2 στο 100αρι και θα κοπεις; Φαίνεται ότι είσαι λίγο άσχετος με τα αθληματα. Καλό είναι να κανεις προπόνηση με περσοναλ για να στα μάθει.16 και έπειτα κόβεσαι (και 15.8 να κανεις περνάς) , όπως 4.20 και έπειτα κόβεσαι. Βέβαια καλό είναι κάποιος να μην είναι ακριβώς στα όρια γιατί ποτέ δεν ξερεις! Μακελειό στα αθληματα χειρότερο από την δικαστική προβλέπεται
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μαρ 05, 2024 12:54 pm Τι λες ρε ;15.2 στο 100αρι και θα κοπεις; Φαίνεται ότι είσαι λίγο άσχετος με τα αθληματα. Καλό είναι να κανεις προπόνηση με περσοναλ για να στα μάθει.16 και έπειτα κόβεσαι (και 15.8 να κανεις περνάς) , όπως 4.20 και έπειτα κόβεσαι. Βέβαια καλό είναι κάποιος να μην είναι ακριβώς στα όρια γιατί ποτέ δεν ξερεις! Μακελειό στα αθληματα χειρότερο από την δικαστική προβλέπεται
ηρεμησε ρε φιλε,16.2 ηθελα να γραψω. Χαχαχ μη τρελενεσαι.!
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μαρ 05, 2024 12:54 pm Τι λες ρε ;15.2 στο 100αρι και θα κοπεις; Φαίνεται ότι είσαι λίγο άσχετος με τα αθληματα. Καλό είναι να κανεις προπόνηση με περσοναλ για να στα μάθει.16 και έπειτα κόβεσαι (και 15.8 να κανεις περνάς) , όπως 4.20 και έπειτα κόβεσαι. Βέβαια καλό είναι κάποιος να μην είναι ακριβώς στα όρια γιατί ποτέ δεν ξερεις! Μακελειό στα αθληματα χειρότερο από την δικαστική προβλέπεται
ηρεμησε ρε φιλε,16.2 ηθελα να γραψω. Χαχαχ μη τρελενεσαι.!
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μαρ 05, 2024 12:46 pm
Δεν αναφερομαι σε τετοιες περιπτωσεις προφανως. Αναφερομαι αυστηρα σε ατομα που στοχευουν Αθηνα Θεσσαλονικη και δεν τους ενδιαφερει να γυρισουν στην περιοχη τους.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες