Αποτελέσματα Πυροσβεστικής (2023)
Re: Αποτελέσματα Πυροσβεστικής (2023)
103/200;
157 άτομα ήταν η πρώτη ομάδα που τα βρήκες εσυ τα 200 arna
157 άτομα ήταν η πρώτη ομάδα που τα βρήκες εσυ τα 200 arna
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 31
200 ήταν όλοι μαζί, με του επιστημονικού προσωπικού!
Ξέρει κανεις να μας πει πόσες κενές θέσεις είχαν σύνολο ;
-
- Αρχιλοχίας
Γύρω στις 100-120 είχαν μείνει κενές, και τώρα έχουν μείνει περίπου 30-40. Για τεχνικό προσωπικό μιλάμε πάντα.
Ευχαριστώ! Άρα εγώ που είμαι στην δεύτερη ομάδα κάπου 150 σειρά δεν έχω ελπίδεςDikastis05 έγραψε: Κυρ Μαρ 03, 2024 9:34 am Γύρω στις 100-120 είχαν μείνει κενές, και τώρα έχουν μείνει περίπου 30-40. Για τεχνικό προσωπικό μιλάμε πάντα.
-
- Αρχιλοχίας
Αυτό δεν μπορεί να στο πει κάποιος με σιγουριά! Μπορεί και οι αριθμοί που σου λέω να μην ισχύουν ακριβώς, ή μπορεί να κοπούν πολλά άτομα και να φτάσει η σειρά σου! Εσύ πήγαινε να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό και άσε τα πράγματα να κυλήσουν!
Arna ξέρεις πότε θα έχουμε οριστικού πίνακες; Πέμπτη παρασκευή παίζει?
Arna ξέρεις πότε θα έχουμε οριστικού πίνακες; Πέμπτη παρασκευή παίζει?
Καλησπέρα σε όλους. Γνωρίζουμε μήπως τι έγινε σήμερα στα αγωνίσματα; Υπάρχει περίπτωση να καλέσει και άλλους ή συμπληρώθηκαν οι θέσεις?
Σήμερα 59/200 άλλους μάλλον δεν θα καλέσει ... Οριστικοί πίνακες μέχρι τρίτη αν δεν αλλάξει κάτι
Για τοποθετήσεις μάλλον μέσα σχολή θα δηλώσουν 1,5 μήνα εκπαίδευση με γενική αξιολόγηση και ένα τεστ στο τέλος του σχολείου, θεωρώ ότι σίγουρα θα παίξουν ρόλο τα μόρια αλλά και κάτι άλλο ... Επισκέπτη διάβασε καλύτερα τι γράφω. Έγραψα ότι μέχρι τρίτη και όχι αποκλειστικά τρίτη και εννοώ την άλλη τρίτη αφού μέχρι Τετάρτη είναι η αναβολές εγώ πιθανή ημερομηνία λέω παρασκευή αλλά το ενδεχόμενο είναι ανοιχτό μέχρι τρίτη
Οκ ευχαριστώ! Δεν το έγραψα κακοπροαίρετα απλά δεν κατάλαβα γιαυτο σε ρώτησαArna έγραψε: Δευ Μαρ 04, 2024 7:31 pm Για τοποθετήσεις μάλλον μέσα σχολή θα δηλώσουν 1,5 μήνα εκπαίδευση με γενική αξιολόγηση και ένα τεστ στο τέλος του σχολείου, θεωρώ ότι σίγουρα θα παίξουν ρόλο τα μόρια αλλά και κάτι άλλο ... Επισκέπτη διάβασε καλύτερα τι γράφω. Έγραψα ότι μέχρι τρίτη και όχι αποκλειστικά τρίτη και εννοώ την άλλη τρίτη αφού μέχρι Τετάρτη είναι η αναβολές εγώ πιθανή ημερομηνία λέω παρασκευή αλλά το ενδεχόμενο είναι ανοιχτό μέχρι τρίτη
-
- Αρχιλοχίας
Arna η αξιολόγηση και το τεστ που αναφέρεις, θα παίξουν ρόλο στην τοποθέτηση; Η αποκλειστικά τα μόρια?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas, peterpeter και 2 επισκέπτες