Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2024)
Re: Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2024)
Παιδιά μην το κάνετε αυτό μεταξύ σας μην τα βάζετε ο ένας με τον άλλο ενότητα είναι αυτό που μας λείπει σε αυτή την χώρα και το ξέρουν αυτοί που μας κυβερνούν και μας κάνουν ότι θέλουν. Αυτό το πράγμα το έχω ζήσει και εγώ υπηρεσιακά βλέπω εποχικούς που μπήκαν στην ΕΜΟΔΕ και ξεχνάνε από που ξεκίνησαν αυτοί οι άνθρωποι είναι για τα μπάζα, γι'αυτό ενότητα αύριο μεθαύριο εσείς που βρίζετε ο ένας τον άλλον μπορεί να είστε συναδελφοι και να πρέπει να ανταπεξέλθετε σε ένα πάρα πολύ σοβαρό συμβάν
Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Ρε παιδιά πότε θα μάθουμε κάποιο νεότερο αν θα βγει κάτι; Πιάσαμε Μάρτιο :;: |
Από τέλη του μήνα λογικά θα μάθουμε να έχουν τελειώσει όλα με εμοδε του 19 η ανανέωση και τα λοιπά
Καλησπέρα σε όλους, είμαι 27 χρόνων, εθελοντής 6 χρόνια γεμάτα και με ειδικές δυνάμεις παράλληλα έχω ξεκινήσει διαδικασίες για δίπλωμα Γ ... Αλλά δεν θέλω οδηγός προτιμώ μάχιμος γιατί το κάνω χρόνια και όλη μου η εμπειρία είναι σε αυτό το κομμάτι τις πυρόσβεσης
σε περίπτωση νέας προκήρυξης έχω πιθανότητες η να τρέξω το Γ και οτι γίνει;
σε περίπτωση νέας προκήρυξης έχω πιθανότητες η να τρέξω το Γ και οτι γίνει;
Ρε φίλε τρολλαρεις ; Με 10.000 (μετράνε μέχρι 5 εθελοντή δυστυχώς) μόρια ποιος θα σε φτάσει; Μέσα είσαι με κλειστά μάτια για μάχιμος
Το περιμένω πως και πως και με έχει φάει η απογοήτευση γιατί στην προκήρυξη του 20 ήμουν στρατο και δεν πρόλαβα δυστυχώς να κάνω τα χαρτιά μου όποτε με έχει φάει το άγχος για το αν θα τα καταφέρω ακόμη και με αυτά που έχω έως τώρα
Όσα μόρια και αν έχουμε είμαστε στο σκοτάδι δυστυχώς. Ακόμα τίποτα.
Παιδιά μην δένουμε κόμπο τα μόρια με βάση τις 2 προηγούμενες του 19 και του 20 θα έρθουν τρελές αλλαγές σε ηλικία και μοριοδότηση στην επόμενη προκυρηξη εποχικών
Πχ μπορεί να μην βάλουν για κάθε έτος 1 μόριο και να πουν όπως εμοδε 3 μόρια αν εχσις κλείσει 3 πραγματικά χρόνια
Πολλά μπορεί να βάλουν
Το ηλιακό σίγουρα θα το κατεβάσουν 10
Χρόνια κάτω από τις 2 προηγούμενες
Πχ μπορεί να μην βάλουν για κάθε έτος 1 μόριο και να πουν όπως εμοδε 3 μόρια αν εχσις κλείσει 3 πραγματικά χρόνια
Πολλά μπορεί να βάλουν
Φίλε μου, εδώ δεν είναι σίγουρο, ότι θα βγει η προκ, το ηλικιακό και τα μόρια είναι το θέμα; Ειδικά, στην ηλικία, οποιαδήποτε αλλαγή, θα φέρει αντιδράσεις. Υπάρχουν οδηγοί,40+, που την περιμένουν. Επίσης, δεν επηρεάζει μόνο όσους μπουν, αλλά και όσους είναι ήδη εποχικοί. Και όσο δεν λύνεται το θέμα των 35+ και των 19ηδων, αλλαγές στα ηλικιακά, θα βρουν εμπόδια. Και οι καθυστερήσεις, δεν μας συμφέρουν, από έλλειψη χρόνου. Ας περιμένουμε και να μην θεωρούμε τίποτα σίγουρο.Haja έγραψε: Δευ Μαρ 04, 2024 11:36 pm Παιδιά μην δένουμε κόμπο τα μόρια με βάση τις 2 προηγούμενες του 19 και του 20 θα έρθουν τρελές αλλαγές σε ηλικία και μοριοδότηση στην επόμενη προκυρηξη εποχικών
Πολλά μπορεί να βάλουν
Από τέλη του μήνα λογικά θα καθαρίσει το τοπίο το τι πρόκειται να γίνει
Φίλε εσυ που μας έχεις ζαλίσει τα ***** ότι δεν θα βγει κάτι φέτος
Μήπως είναι μπάρμπα σου ο υπουργός πολιτικής προστασίας και ξες εεεε
Δεν του λες τότε τιπ να βγάλει καμία θέση για φέτος
Άντε γαμησου σκουπίδι σήκω φύγε από έδω μέσα
Μήπως είναι μπάρμπα σου ο υπουργός πολιτικής προστασίας και ξες εεεε
Δεν του λες τότε τιπ να βγάλει καμία θέση για φέτος
Άντε γαμησου σκουπίδι σήκω φύγε από έδω μέσα
Γιατί βρίζεις ρε φίλε; Προτιμάς δηλαδή αντί για την αλήθεια να σου λέμε ψέματα εσένα ότι θα βγει ενώ δεν πρόκειται να γίνει;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 9 επισκέπτες