Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Μιλησα τηλεφωνικα με τον ασεπ και η υψομετρηση πρεπει να γινει σε οσους καλεσουν για δικαιολογιτικα και μονο την περιοδο εκεινη.! δηλαδη οσοι ειναι στην καταταξη ψηλα και οι προσωρινα επιτυχον.!
Επισκέπτης

Αφού λέει εντός της προθεσμίας των αιτήσεων. Οποιος θέλει ας πάρει το ρίσκο κ ας την βγάλει την υψομέτρηση αν καλεστεί
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Μαρ 01, 2024 3:24 pm Αφού λέει εντός της προθεσμίας των αιτήσεων. Οποιος θέλει ας πάρει το ρίσκο κ ας την βγάλει την υψομέτρηση αν καλεστεί
Επισης ρισκο ειναι να καταθεσεις τοτε με ημερομηνια τωρινη.! Μπορει να καλεστεις Σεπτ πχ Εγω στο τηλεφωνο που μιλησα μου ειπανε για τοτε.! Τωρα στην αιτηση δεν θα ζητηθει πουθενα
Manos92

Δημοσίευση από Manos92 »

Καλησπέρα στην ομάδα. Πάντως σε διάφορα σαιτ λένε πως πρέπει η βεβαίωση να έχει βγει από την ημερομηνία έναρξης της προκύρηξης, έως την ημερομηνία λήξης ηλεκτρονικών αιτήσεων.
Επισκέπτης

Για σειφ βγαλτε μια μεσα στις ημερομηνιες των αιτησεων και μια οταν καλεσουν... Εγω αυτο θα κανω προσωπικα
Markus

Δημοσίευση από Markus »

Η προκήρυξη γράφει όσοι κληθούν από το ΑΣΕΠ, σελ 27, μπλα μπλα και το Δ9 είναι ένα από τα δικαιολογητικά όπου ζητάει, η μέτρηση του ύψους δηλ και ας γράφει το workenter ότι το θέλει στις ημερομηνίες που τρέχει η αίτηση. Γιατί ως γνωστόν το ύψος θα αλλάξει μέσα σε μήνες ή χρόνια. Ότι πήραμε, πήραμε.
Gluttonous

Δημοσίευση από Gluttonous »

Από τη στιγμή που δεν το ζητάει γιατί να την βγάλουμε από τώρα την υψομετρηση; Το λέει σαφέστατα στην προκήρυξη, το workenter δεν πάει να λέει ότι θέλει...
Markus

Δημοσίευση από Markus »

Κλαίω με την πάρτη τους. Το να έχεις το ύψος είναι πιο σημαντικό και από τα βασικά προαπαιτουμενα δηλ, στην ίδια μοίρα είναι. Άσε που στην Α φάση δεν ζητάει καν δικαιολογητικά, απλά δηλώνεις ότι τα έχεις. Όποιος δεν τα έχει σε δεύτερη φάση, όπως και το ύψος, δεν θα συνεχίσει. Δεν θα κοιτάξουν καν το μητρώου του καθενός τώρα. Τα λέει ξεκάθαρα στην προκήρυξη ολα.
Επισκέπτης

Γιατί προσπαθείτε να πείσετε τόσο έντονα τον κόσμο που θα κάνει αίτηση, να μην έχει τώρα το χαρτί της υψομέτρησης; Έχετε καποιο όφελος ;
Markus

Δημοσίευση από Markus »

Αλήθεια τώρα; Εγώ προσωπικά θα κάνω την αίτηση και δεν θα έχω κανένα χαρτί για το ύψος. Όποιος έκανε στην δικαστική ξέρει ότι κάνουμε μόνο αίτηση δηλώνοντας τι δικαιολογητικά έχουμε κ τις θέσεις, τίποτα άλλο. Τώρα εσείς ακούστε το workenter που δεν αναφέρει πουθενά για χρονική προθεσμία μέσα στην προκήρυξη για την αναστημομετρηση κ ιδανικά δώστε τους 40€ όπως κακώς έκανα εγώ κ μου την είχαν κάνει με λάθη. Αυτά από εμένα δεν ασχολούμαι ξανά με αυτο το θέμα. Ματιά κ μυαλό έχει ο καθένας για να διαβάσει την προκήρυξη
TomahawkofConnor

Δημοσίευση από TomahawkofConnor »

Τι όφελος να έχουμε ρε γκαζμα; Αφού το γράφει ρητά μέσα η προκήρυξη ότι δεν χρειάζεται το χαρτί της υψομετρησης στην Α φάση θα μας τρελάνετε; Αν είναι δυνατόν...
Επισκέπτης

Το μονο που με χαροποιεί ειναι οτι ο ΑΣΕΠ στο 1000αρι δεν γινετε με χρονομετρο χειρος αλλα με ''τσιπακι'' και οσοι δεν αξιζουν πανε σπιτι τους.4.21 και εφυγες.! Απολυτος δικαιος διαγωνισμος.! Το ιδιο και στα 100.!
Επισκέπτης

Παντως, οι θεσεις ΠΕ ειναι ελαχιστες για την Αττικη και με βαση τις αναγκες παντα. Δεν μπορει να δινεις τετοιο προβαδισμα στους ΔΕ επιβραβευοντας τους στην ουσια που δεν εχουν τελειωσει τιποτα. Και ολοι αυτοι που σπουδασαν, ξοδεψαν χρηματα οι γονεις τους, κουραστηκαν να τους εχεις στο περιθωριο. Ναι συμφωνω οτι για να κοψεις μια κληση δεν χρειαζεται να εχεις διδακτορικο, αλλα ενας ανθρωπος που εχει μεινει με απολυτηριο οταν περα απο πανελληνιες εχει την επιλογή να τελειωσει σε οποια ιδιωτικη σχολη θελει ή να γινει τεχνιτης σε καποια ειδικοτητα, δειχνει οτι απλα ειναι τεμπελης. Μετά μιλανε για εξορθολογισμο του δημοσιου. Αυτο δεν θα γινει ποτέ εχουμε απειρους τεμπεληδες που απλα καθονται σε ενα γραφειο και παιζουν πασιεντζα (ενδεικτικη περιπτωση μου ετυχε σε ΚΕΠ).
Policia24

Δημοσίευση από Policia24 »

Εσένα που είσαι ΠΕ, σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις για ΔΕ αν θέλεις. Ένας με ΔΕ δεν έχει αυτή την επιλογή πρώτον. Δεύτερον και οι ΕΦ όλοι σαν ΔΕ μπήκαν. Τρίτον ένας με ΔΕ που πιθανόν δεν έχει πτυχίο είναι πιο δύσκολο να βρει κάτι σε σύγκριση με έναν που έχει πτυχία κ μεταπτυχιακό.
Επισκέπτης

Συμφωνώ σε όλα όμως ξεχνάς κάτι βασικό. Γιατί να κάνω ως ΔΕ όταν θα αμείβομαι χαμηλότερα από ΠΕ; Δεν είναι το ίδιο.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες