Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Και εννοείται δεν κρίνω. Απλά δεν μπορώ σε κάθε προκήρυξη να τα κάνουμε τραγικά τα πράγματα. Και στους εποπ έτσι έλεγαν ότι θα γινόταν χαμός και με πήρε φίλος από τη θητεία που δεν έπιασε κανένα χρόνο στα αθλήματα στο ναυτικό και ειδικά στην πισίνα έκανε 20 λεπτά και τον πήραν στη Σαλαμις. Σίγουρα τώρα που δεν είναι στρατός θα κάνουν παραπάνω αλλά ανάγκη κυρίως έχουν παιδιά χωρίς εργασία όχι με διδακτορικά και προϋπηρεσία.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Μαρ 01, 2024 10:07 am Καλό μήνα! Δεν θα πάω δημοτική όμως καθώς είμαι στους πρώτους 100 επιτυχόντες έχω κάνει αιτήσεις σε 400 θέσεις όποτε σε κάποια θέση γραφείου θα πάω αν πάω και θα το σκεφτώ γιατί τα λεφτά είναι λίγα και έχω επιλογές στο εξωτερικό. Τώρα ένας άνθρωπος που έχει φάει χρόνια για διδακτορικό να πάει να κόβει κλήσεις μου κάνει λίγο κάπως. Σου ξαναλέω και ο ιδιωτικός δεν είναι καλύτερα αλλά αυτοί με διδακτορικά έχουν τη δυνατότητα να γίνουν καθηγητές ξεκινώντας ως βοηθοί. Εγώ προσωπικά με 1800 μήνα+ δώρα δεν με συμφερει απλά κοιτάω και την ψυχική μ υγεία γιατί όλα αυτά τα χρόνια δεν πέφτω κάτω από 12 ωρο δουλειάς και τρεξίματος.
Εχεις δικιο συμφωνω σε αυτο. Ο, τι ειναι καλυτερο για τον καθενα μας. Καλη τυχη σε ο, τι κανεις!
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Μαρ 01, 2024 10:16 am Και εννοείται δεν κρίνω. Απλά δεν μπορώ σε κάθε προκήρυξη να τα κάνουμε τραγικά τα πράγματα. Και στους εποπ έτσι έλεγαν ότι θα γινόταν χαμός και με πήρε φίλος από τη θητεία που δεν έπιασε κανένα χρόνο στα αθλήματα στο ναυτικό και ειδικά στην πισίνα έκανε 20 λεπτά και τον πήραν στη Σαλαμις. Σίγουρα τώρα που δεν είναι στρατός θα κάνουν παραπάνω αλλά ανάγκη κυρίως έχουν παιδιά χωρίς εργασία όχι με διδακτορικά και προϋπηρεσία.
μονο που τα αθληματα στον ΑΣΕΠ δεν γινονται με χρονομετρο χειρος ωστε να σε περασει καποιος ετσι... Οπως στο μαραθωνιο με αυτοκολλητο στο μπλουζακι σου, ξεκινας, τερματιζεις και οσο γραψει.! Το πιο σωστο δηλαδη θα επρεπε να γινετε παντου.!4.21 κοπηκες... !
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Μαρ 01, 2024 10:17 am
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Μαρ 01, 2024 10:07 am Καλό μήνα! Δεν θα πάω δημοτική όμως καθώς είμαι στους πρώτους 100 επιτυχόντες έχω κάνει αιτήσεις σε 400 θέσεις όποτε σε κάποια θέση γραφείου θα πάω αν πάω και θα το σκεφτώ γιατί τα λεφτά είναι λίγα και έχω επιλογές στο εξωτερικό. Τώρα ένας άνθρωπος που έχει φάει χρόνια για διδακτορικό να πάει να κόβει κλήσεις μου κάνει λίγο κάπως. Σου ξαναλέω και ο ιδιωτικός δεν είναι καλύτερα αλλά αυτοί με διδακτορικά έχουν τη δυνατότητα να γίνουν καθηγητές ξεκινώντας ως βοηθοί. Εγώ προσωπικά με 1800 μήνα+ δώρα δεν με συμφερει απλά κοιτάω και την ψυχική μ υγεία γιατί όλα αυτά τα χρόνια δεν πέφτω κάτω από 12 ωρο δουλειάς και τρεξίματος.
Εχεις δικιο συμφωνω σε αυτο. Ο, τι ειναι καλυτερο για τον καθενα μας. Καλη τυχη σε ο, τι κανεις!
τα ιδια ελεγαν και στην δημοτικη και τα μεταπτυχιακα παιξανε ρολο.. Οσοι ειχαν 2 ειχαν επιτυχια.! Διδακτορικο δεν ειδα ειναι η αληθεια.! Αλλα μεταπτυχιακα παρααα πολλα.!
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Μαρ 01, 2024 10:42 am
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Μαρ 01, 2024 10:17 am
τα ιδια ελεγαν και στην δημοτικη και τα μεταπτυχιακα παιξανε ρολο. Οσοι ειχαν 2 ειχαν επιτυχια.! Διδακτορικο δεν ειδα ειναι η αληθεια.! Αλλα μεταπτυχιακα παρααα πολλα.!
ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ*
Niki1989

Δημοσίευση από Niki1989 »

Καλησπέρα στην παρεα, γνωριζει καποιος αν η υψομετρηση πρεπει να εχει ημερομηνια μεταξυ 7/3 με 26/3; Η θα την κανουμε ΟΤΑΝ και ΑΝ μας καλεσουν με την τοτε ημερομηνια μεσα στο διαστημα των 10 ημερων?
Επισκέπτης

Καλη τυχη και σε σενα φιλε μου!
Επισκέπτης

Μεταπτυχιακα ειναι λογικο, πλεον θεωρειται δεδομενο οτι τελειωνοντας τη σχολη κανεις μεταπτυχιακο, οπότε ειναι παρα πολλα τα ατομα που διαθετουν μεταπτυχιακο. Σε καθε περιπτωση ειμαι της αποψης οτι τα πτυχια δεν αποτελουν απαραιτητα εφοδιο καθως ολοι στη δουλεια και στην καθημερινοτητα αποκταμαι τριβη πανω στο αντικειμενο. Οσοι κανουν διδακτορικα ομως κυνηγανε κυριως ακαδημαικη καριερα.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Μαρ 01, 2024 11:20 am Μεταπτυχιακα ειναι λογικο, πλεον θεωρειται δεδομενο οτι τελειωνοντας τη σχολη κανεις μεταπτυχιακο, οπότε ειναι παρα πολλα τα ατομα που διαθετουν μεταπτυχιακο. Σε καθε περιπτωση ειμαι της αποψης οτι τα πτυχια δεν αποτελουν απαραιτητα εφοδιο καθως ολοι στη δουλεια και στην καθημερινοτητα αποκταμαι τριβη πανω στο αντικειμενο. Οσοι κανουν διδακτορικα ομως κυνηγανε κυριως ακαδημαικη καριερα.
Σωστα. Στην δημοτικη θα παιξει ρολο τι εμπειρια θα μετρησουν καθαρα. Εκει ειναι που εκτοξευεται καποιος.! Επισης πλεονεκτημα εχουν στην εμπειρια μετα τ αποκτηση του πτυχιου οσοι ειναι κοντα στα 35.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Μαρ 01, 2024 11:26 am
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Μαρ 01, 2024 11:20 am Μεταπτυχιακα ειναι λογικο, πλεον θεωρειται δεδομενο οτι τελειωνοντας τη σχολη κανεις μεταπτυχιακο, οπότε ειναι παρα πολλα τα ατομα που διαθετουν μεταπτυχιακο. Σε καθε περιπτωση ειμαι της αποψης οτι τα πτυχια δεν αποτελουν απαραιτητα εφοδιο καθως ολοι στη δουλεια και στην καθημερινοτητα αποκταμαι τριβη πανω στο αντικειμενο. Οσοι κανουν διδακτορικα ομως κυνηγανε κυριως ακαδημαικη καριερα.
Σωστα. Στην δημοτικη θα παιξει ρολο τι εμπειρια θα μετρησουν καθαρα. Εκει ειναι που εκτοξευεται καποιος.! Επισης πλεονεκτημα εχουν στην εμπειρια μετα τ αποκτηση του πτυχιου οσοι ειναι κοντα στα 35.
για να εχει καποιος 84 μηνες εμπειριας μετα το πτυχιο (πχ Πτυχιο Λογιστικης, εμπειρια Β. Λογιστη) θα πρεπει να δουλεψει 7 χρονια νομιζω. Αρα ναι οσο μεγαλυτερος εισαι τοσο πιο κοντα στο 84 εισαι.
Επισκέπτης

Η συζητηση γινετε προφανως για τις θεσεις με εμπειρια και μονο.! Στι θεσεις χωρις εμπειρια προφανως θα παιξουν ρολο ο βαθμος πτυχιου, μεταπτυχιακο (2; ) και ειδικες δυναμεις.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Μαρ 01, 2024 11:55 am
Η συζητηση γινετε προφανως για τις θεσεις με εμπειρια και μονο.! Στι θεσεις χωρις εμπειρια προφανως θα παιξουν ρολο ο βαθμος πτυχιου, μεταπτυχιακο (2;) και ειδικες δυναμεις.
ε ναι και αναφερομαστε σε ΠΕ και ΤΕ.
Επισκέπτης

Τελικα η υψομετρηση μεσα σε ποιες ημερομηνιες πρεπει να βγει και να ειναι υπογεγραμμενη?
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Μαρ 01, 2024 12:09 pm Τελικα η υψομετρηση μεσα σε ποιες ημερομηνιες πρεπει να βγει και να ειναι υπογεγραμμενη;
Η λογική λεει οταν σε καλέσουν να ανεβασεις δικαιολογητικά και γινει δηλαδη το ξεκαθαρισμα.! Αλλα στην Ελλαδα ζεις. Βγαλε μια τωρα και μια τοτε
Επισκέπτης

Παρόλο που στην προκήρυξη αναφέρεται ότι εντός της προθεσμίας των αιτήσεων πρέπει να έχει εκδοθεί, δεν στέκει να πάρεις βεβαίωση αν τα μόρια σου δεν επαρκούν. Όλα αυτά γίνονται για την κονομα των ιδιωτών γιατρών. Διότι και σε άλλες προκηρύξεις της αστυνομίας πχ καλούσαν όσους πληρούσαν τα κριτήρια και τους υψομετρουσαν οι ίδιοι.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες