Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Kezi

Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)

Δημοσίευση από Kezi »

Τη μοριοδοτιση που μπορώ να τη βρω.; Δεν τη βρήκα στη προκυρηξη
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Kezi έγραψε: Πέμ Φεβ 29, 2024 3:38 pm Τη μοριοδοτιση που μπορώ να τη βρω.; Δεν τη βρήκα στη προκυρηξη
μια μοριοδοτηση εχει ο ΑΣΕΠ για κατηγοριες ΠΕ ΤΕ ΔΕ. Αν δεν την βρει μπες στ προκυριξη της δικαστικης αστυνομιας ειναι ακριβως η ιδια.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Φεβ 29, 2024 1:54 pm Καλησπέρα παιδιά κ καλή επιτυχία. Επειδή δεν έχω ξανακάνει αίτηση σε άλλη προκήρυξη, μπορεί κάποιος να με βοηθησει στα εξής ; Παλιά ήμουν σε θέση γραφείου κ από τον εφκα για προκηρυξεις ΑΣΕΠ φαίνεται ως λοιποί υπάλληλοι γραφείου. Μπορώ να το βάλω στις θέσεις με εμπειρία;
Επίσης, αν μπορώ να το βαλω στις θέσεις με εμπειρία, μπορώ να δηλωθω και στις θέσεις ΧΩΡΙΣ εμπειρία; Ευχαριστώ
αν επιλεξεις μια θεση η οποια εχει εμπειρια αλλα χωρις ταυτοχρονα συμμετεχεις και στα 2. Δεν ξεχωριζουν!
Επισκέπτης

Στην συγκεκριμενη προκυριξη δεν θα επιλεγουμε ''κωδικους θεσεων'' (πχ 471) σωστα; Αλλα τους κωδικους που εχει μεσα που εχει μεσα. Επισης οι ΔΕ μπορουν να τους βαλουν ολους, εχει οριο.!
Επισκέπτης

Τι εννοείς που θα ξέρω αν η θέση έχει εμπειρία; Ως ΔΕ θα κάνω την αίτηση έχει τους κωδικούς θέσεων δεν λέει αν έχει εμπειρία η κάθε θέση
Alex237
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Alex237 »

Καλησπέρα παιδιά. Μπορεί κάποιος να μου πει που θα κάνουμε υψομέτρηση; Γιατί έχω μιλήσει με τουλάχιστον 10 δημόσια νοσοκομεία και όλοι οι ορθοπεδικοί μου λένε ότι δεν κάνουν υψομέτρηση. Απευθύνθηκα και στο ΑΣΕΠ και μου είπαν ότι θα ενημερώσουν την αρμόδια υπηρεσία μήπως όντως η ειδικότητα αυτή δεν δίνει βεβαίωση και έχουν και άλλοι θέμα.
Επισκέπτης

Σε ορθοπεδικό ιδιώτη. Δεν υπάρχει αυτό που λες. Μην κοροϊδεύεις κόσμο. Ο ορθοπεδικός κάνει υψομέτρηση σε όποιον κ αν πας
Επισκέπτης

Ρε φιλαράκι με ξέρεις και από χθες και λες ότι κοροϊδεύω; Σήμερα κάλεσα στο 401, στο ΝΝΑ, στο Αγία ολγα, στο νιμιτς και με όλοι οι ορθοπεδικοί μου είπαν ότι δεν κάνουν. Που ακριβώς κοροϊδεύω; Μίλησα για δημόσιο τώρα αν έχεις δυσκολία να καταλάβεις την διαφορά μεταξύ δημοσίου και ιδιώτη τι να σου πω. Στο ΦΕΚ αναφέρει ρητά είτε σε δημόσιο είτε σε ιδιώτη ορθοπεδικό. Σε όσους δημοσίου ρώτησα αρνητική απάντηση πήρα αυτό λέω.
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από Venom94 »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Φεβ 29, 2024 8:40 pm Ρε φιλαράκι με ξέρεις και από χθες και λες ότι κοροϊδεύω; Σήμερα κάλεσα στο 401, στο ΝΝΑ, στο Αγία ολγα, στο νιμιτς και με όλοι οι ορθοπεδικοί μου είπαν ότι δεν κάνουν. Που ακριβώς κοροϊδεύω; Μίλησα για δημόσιο τώρα αν έχεις δυσκολία να καταλάβεις την διαφορά μεταξύ δημοσίου και ιδιώτη τι να σου πω. Στο ΦΕΚ αναφέρει ρητά είτε σε δημόσιο είτε σε ιδιώτη ορθοπεδικό. Σε όσους δημοσίου ρώτησα αρνητική απάντηση πήρα αυτό λέω.

Δεν γίνεται αυτό που λες. Και σε δημόσια νοσοκομεία υπάρχουν ορθοπαιδικοί και ιδιώτες γιατροί. Απλά μπορεί να μην είχαν άμεσο ραντεβού ή διαθεσιμότητα. Το να μην υπάρχει σαν ειδικότητα στο νοσοκομείο, δεν το νομίζω ίσως κατάλαβες κάτι λάθος...
Επισκέπτης

Επειδή δεν σε ξέρω από χθες μη με αποκαλείς φιλαράκι, πρωτον. Και δεύτερον δώσε 15-20 ευρώ και πήγαινε σε ιδιώτη απλά τα πράγματα.
Επισκέπτης

Δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν μπορείτε να καλέσετε σε οποιοδήποτε δημόσιο να δείτε αν σας δεχθούν ή όχι. Εγώ δεν είπα ότι δεν υπάρχει ειδικότητα είπα ότι μίλησα με ορθοπεδικούς και όλοι μου είπαν ότι δεν μπορούν να υψομετρησουν στο νοσοκομείο. Εφοσον δέχονται δημοσίου γιατί να μην δέχονται να σου κάνουν; Δεν με ενοχλεί να πληρώσω σιγά τα αυγά ιδιωτική ασφάλεια έχω αλλά όταν λένε ότι μπορείς να πας σε δημόσιο δεν γίνεται να τρως πόρτα.
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από Venom94 »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Φεβ 29, 2024 9:53 pm Δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν μπορείτε να καλέσετε σε οποιοδήποτε δημόσιο να δείτε αν σας δεχθούν ή όχι. Εγώ δεν είπα ότι δεν υπάρχει ειδικότητα είπα ότι μίλησα με ορθοπεδικούς και όλοι μου είπαν ότι δεν μπορούν να υψομετρησουν στο νοσοκομείο. Εφοσον δέχονται δημοσίου γιατί να μην δέχονται να σου κάνουν; Δεν με ενοχλεί να πληρώσω σιγά τα αυγά ιδιωτική ασφάλεια έχω αλλά όταν λένε ότι μπορείς να πας σε δημόσιο δεν γίνεται να τρως πόρτα.
Ναι είναι περίεργο, δίκιο έχεις δεν ξέρω γιατί αυτό... Εγώ πήραν και μου είπαν απλά ότι δεν έχει άμεσο ραντεβού όποτε θα την κάνω σε ιδιώτη να είναι καλυμμένος!
Alex237
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Alex237 »

Γράφει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του στο θέμα των μορίων. Θα έχει ο άλλος διδακτορικό μάστερ και θα πάει για ένα χιλιάρικο στο δημόσιο. Αν δεν το έχετε καταλάβει εκτός από την Ελλάδα υπάρχουν και αλλου πορτοκαλιές όλοι οι άνθρωποι με προσόντα μπορούν να αναζητήσουν αλλου την τύχη τους σε σοβαρά κράτη. Δεν είναι μόνο ο ιδιωτικός μεσαίωνας στην Ελλάδα κανείς δεν εμποδίζει κανέναν να φύγει έξω. Προσωπικά θεωρώ ότι αν υπάρξουν παιδιά με διδακτορικό θα είναι μετρημένα στα δάχτυλα. Όποτε κάντε όσοι θέλετε αίτηση και μην τρελένεστε μ τα μόρια. Εγώ πχ είμαι επιτυχών στο γραπτό έχω κάνει αίτηση στην 3ΓΒ και προφανώς θα προτιμήσω μια θέση σε υπουργείο από την δημοτική. Όσον αφορά το θέμα εμπειρίας λογικά θα μετρήσει σε συναφή αντικείμενα δηλαδή διοικητικής υποστήριξης κτλ. Εγώ πχ με πτυχίο διοίκησης επιχειρήσεων από όπα μεταπτυχιακό άσσοε στη λογιστική και με ιεσοελ και με 8 χρόνια εμπειρίας ως ορκωτός λογικά θα έχει βαρύτητα στην εμπειρία.
Επισκέπτης

Alex237 έγραψε: Παρ Μαρ 01, 2024 9:11 am Γράφει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του στο θέμα των μορίων. Θα έχει ο άλλος διδακτορικό μάστερ και θα πάει για ένα χιλιάρικο στο δημόσιο. Αν δεν το έχετε καταλάβει εκτός από την Ελλάδα υπάρχουν και αλλου πορτοκαλιές όλοι οι άνθρωποι με προσόντα μπορούν να αναζητήσουν αλλου την τύχη τους σε σοβαρά κράτη. Δεν είναι μόνο ο ιδιωτικός μεσαίωνας στην Ελλάδα κανείς δεν εμποδίζει κανέναν να φύγει έξω. Προσωπικά θεωρώ ότι αν υπάρξουν παιδιά με διδακτορικό θα είναι μετρημένα στα δάχτυλα. Όποτε κάντε όσοι θέλετε αίτηση και μην τρελένεστε μ τα μόρια. Εγώ πχ είμαι επιτυχών στο γραπτό έχω κάνει αίτηση στην 3ΓΒ και προφανώς θα προτιμήσω μια θέση σε υπουργείο από την δημοτική. Όσον αφορά το θέμα εμπειρίας λογικά θα μετρήσει σε συναφή αντικείμενα δηλαδή διοικητικής υποστήριξης κτλ. Εγώ πχ με πτυχίο διοίκησης επιχειρήσεων από όπα μεταπτυχιακό άσσοε στη λογιστική και με ιεσοελ και με 8 χρόνια εμπειρίας ως ορκωτός λογικά θα έχει βαρύτητα στην εμπειρία.
Καλο μηνα αρχικα. Κι εσυ εχεις αρκετα προσοντα ομως αλλα αιτηση στη δημοτικη θα κανεις. Καλοπροαιρετα παντα ας μην κρινουμε ο καθενας κανει τις επιλογες του και ξερει καλυτερα τι τον γεμιζει και τι θελει απο τη ζωη του. Συμφωνω εν μερει οτι θα ειναι λιγα τα ατομα με μεταπτυχιακα διδακτορικα κτλ αλλα κανεις δεν μπορει να γνωριζει με βεβαιοτητα. Καλη επιτυχια να εχουμε ολοι!
Επισκέπτης

Καλό μήνα! Δεν θα πάω δημοτική όμως καθώς είμαι στους πρώτους 100 επιτυχόντες έχω κάνει αιτήσεις σε 400 θέσεις όποτε σε κάποια θέση γραφείου θα πάω αν πάω και θα το σκεφτώ γιατί τα λεφτά είναι λίγα και έχω επιλογές στο εξωτερικό. Τώρα ένας άνθρωπος που έχει φάει χρόνια για διδακτορικό να πάει να κόβει κλήσεις μου κάνει λίγο κάπως. Σου ξαναλέω και ο ιδιωτικός δεν είναι καλύτερα αλλά αυτοί με διδακτορικά έχουν τη δυνατότητα να γίνουν καθηγητές ξεκινώντας ως βοηθοί. Εγώ προσωπικά με 1800 μήνα+ δώρα δεν με συμφερει απλά κοιτάω και την ψυχική μ υγεία γιατί όλα αυτά τα χρόνια δεν πέφτω κάτω από 12 ωρο δουλειάς και τρεξίματος.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες