Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Myk
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 41

Re: Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2024)

Δημοσίευση από Myk »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Φεβ 28, 2024 7:29 pm Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι δέχονται πιέσεις από συγκεκριμένους κύκλους να μην πάρουν νέους εποχικούς εάν δεν δοθεί λύση στους ήδη εποχικούς για 12μηνη εργασία. Και κερδίζουν έδαφος, οπότε για φέτος δύσκολα τα πράγματα.
Λοιπόν αν ενδιαφέρεσαι. Που λογικά ενδιαφέρεσαι, δεν έχεις μόρια πολλά και τρολαρεις μέσα στο φόρουμ, διαφορετικά δεν είχες άλλο λόγο να μπεις εδώ μέσα, βγαίνει η προκήρυξη βαριά αρχές Απριλίου με ηλικιακά όρια 35 μάχιμοι και 40 οδηγοί. Επιβεβαιωμενο. Τώρα για αριθμό μπορεί να φτάσει και 900 με 1000 άτομα ανάλογα τα κενά που θα φανερωθούν σε 15 με 20 μέρες.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 193

Δημοσίευση από niasimas »

Παιδιά, υπάρχει το σενάριο 28 μάχιμοι 33 οδηγοί, υπάρχει το σενάριο 30 μαχιμοι 35 οδηγοί, υπάρχει το σενάριο να πάρουν από λίστες του 20, το οποίο, δεν το βλέπω πιθανό. Πολλά ακούγονται, επίσημα, αν δεν τελειώσει η εμοδε και δεν ρυθμιστεί το θέμα των 19ηδων, αν θα ανανεώσουν ή τι θα γίνει, δεν θα υπάρξουν αποφάσεις. Θα υπάρξουν κενά και θα καλυφθούν. Μακάρι φέτος και με νέα προκ. Τώρα αν είστε τόσο σίγουροι, για τις πληροφορίες σας, πάω πάσο.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Myk έγραψε: Πέμ Φεβ 29, 2024 12:45 am
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Φεβ 28, 2024 7:29 pm Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι δέχονται πιέσεις από συγκεκριμένους κύκλους να μην πάρουν νέους εποχικούς εάν δεν δοθεί λύση στους ήδη εποχικούς για 12μηνη εργασία. Και κερδίζουν έδαφος, οπότε για φέτος δύσκολα τα πράγματα.
Λοιπόν αν ενδιαφέρεσαι. Που λογικά ενδιαφέρεσαι, δεν έχεις μόρια πολλά και τρολαρεις μέσα στο φόρουμ, διαφορετικά δεν είχες άλλο λόγο να μπεις εδώ μέσα, βγαίνει η προκήρυξη βαριά αρχές Απριλίου με ηλικιακά όρια 35 μάχιμοι και 40 οδηγοί. Επιβεβαιωμενο. Τώρα για αριθμό μπορεί να φτάσει και 900 με 1000 άτομα ανάλογα τα κενά που θα φανερωθούν σε 15 με 20 μέρες.
Αυτά που γράφεις δεν υπάρχουν σε κανένα σενάριο. Περαστικά σου.
Myk
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Myk »

Και θες να μας πεις ότι είσαι τόσο καλός που σκέφτεσαι εμάς εδώ μέσα που ενδιαφερόμαστε για νέα προκυριξη και λες κάτσε να μπω και εγώ να ενημερώσω τα παιδιά. Αχ τι πλάκα έχετε μερικοί άγνωστοι εδώ μέσα.
Επισκέπτης

Ακριβώς. Ενδιαφέρομαι πραγματικά γι'αυτό δεν τους πουλάω φύκια για μεταξωτές κορδέλες όπως εσύ που απλά εκδηλώνεις το τι θα ΗΘΕΛΕΣ να γίνει. Δεν υπάρχει τίποτα για εποχικούς φέτος. Ίσως από του χρόνου.
Myk
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Myk »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Φεβ 29, 2024 11:22 am Ακριβώς. Ενδιαφέρομαι πραγματικά γι'αυτό δεν τους πουλάω φύκια για μεταξωτές κορδέλες όπως εσύ που απλά εκδηλώνεις το τι θα ΗΘΕΛΕΣ να γίνει. Δεν υπάρχει τίποτα για εποχικούς φέτος. Ίσως από του χρόνου.
Ωραία εσύ κάνε τα χαρτιά σου του χρόνου. 😂😂😁
Επισκέπτης

Του χρόνου θα τα κάνουμε μαζί και αν.;)
Myk
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Myk »

Μόλις μίλησα με τον γραμματέα Π. Ο. Ε. Υ. Π. Σ και μου μετέφερε ότι θα πάμε σε νέα προκυριξη εποχικών. Τέλος. Ότι και να ακούτε διαφορετικό εδώ μέσα ξεχάστε το.
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Politis1994 »

Καλησπέρα παιδιά. Εγώ θα μπορούσα να αναιβασω πιο πολύ τα μόρια μου.
Οστοσω έχω πάνω από 9000 για μάχιμος θέλω.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από D.Y.K »

Politis1994 έγραψε: Πέμ Φεβ 29, 2024 3:24 pm Καλησπέρα παιδιά. Εγώ θα μπορούσα να αναιβασω πιο πολύ τα μόρια μου.
Οστοσω έχω πάνω από 9000 για μάχιμος θέλω.
Πολύ φοβάμαι ότι κάτι δεν έχεις υπολογίσει σωστά.
Ανέλυσέ μας από που βγάζεις πάνω από 9000 μόρια για επαλήθευση.
Jhaks

Δημοσίευση από Jhaks »

Παιδιά μια ερώτηση
Προεδρική φρουρά
2 χρόνια εθελοντής
Δίπλωμα Γ και Δ
Τρίτεκνος
Πόσα μόρια βγάζω ;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από D.Y.K »

Jhaks έγραψε: Πέμ Φεβ 29, 2024 3:39 pm Παιδιά μια ερώτηση
Προεδρική φρουρά
2 χρόνια εθελοντής
Δίπλωμα Γ και Δ
Τρίτεκνος
Πόσα μόρια βγάζω ;
10.000.
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Politis1994 »

Από αυτά που μετράνε 5 έτη εθελ
Μακροχρόνια ανεργ και τέκνο πολύτεκνης.
Από αυτά που δεν μετράνε γ δίπλωμα πει γ2 αγγλικά υπολογιστές.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 193

Δημοσίευση από niasimas »

Σην ομοσπονδία, που αναφέρει ο φίλος, ότι κάλεσα, ο Αρχηγός τους είπε, ότι θα γίνουν νέες προσλήψεις, πριν την αντιπυρική. Δεν μας είπαν, όμως αν θα είναι από επιλαχώντες ή νέα προκ. Ένα το κρατούμενο. Δύο, αν η εμοδε ξεκίνησε από Δεκέμβρη και ακόμα δεν έχει τελειώσει, πότε θα βγει ή προκ, για να προλάβει την 1η Μάη, που λέει και ο Αρχηγός; Τρίτο κρατούνενο, γιατί τα άλλα σωματεία, δεν αναφέρουν τίποτα, αν υπάρχει επίσημη απόφαση; Η σελίδα στο fb, που το έχει πει τόσο καιρό, δεν είναι επίσημο σωματείο, να το τονίσω αυτό. Και τι θα γίνει με τους' μεγάλους' εποχικούς; Η νέα προκ με μικρότερα όρια, θα τους βγάλει off, αργά ή γρήγορα. Του χρόνου ή φέτος και ακολουθούν και του 20. Αυτό δεν πρέπει να κανονιστεί πριν την προκήρυξη; Μπερδεμένα πράγματα!
mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από mikeangel »

Οι μεγάλοι εποχικοί θα από γίνουν ότι έγιναν και οι εποχικοί πριν το 2019, θα παραμείνουν μια ζωή εποχικοί.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες