Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Φεβ 28, 2024 4:01 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Φεβ 28, 2024 3:23 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Φεβ 28, 2024 2:16 pm

Σε ΠΕ και ΤΕ εχω κανει ερευνα απο δικαστικη ! Σε ΔΕ δεν εχω προλαβει
ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΚΑΠΟΙΟΥς, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ μια προσωπικη ερευνα στην πιο κοντινη Προκυριξη.! Η διαφορά ειναι οτι τωρα ανεβαινουν οι βασεις αρκετα αφου η εμπειρια αλλαζει στους ΠΕ και ΤΕ γι αυτο και εκτοξευονται τα μορια.
δηλαδη εγω με 1100 μορια ΤΕ ισως μεινω απ εξωω; Ω ρε φιλε θα σπασουμε ρεκορ αιτησεων χαχαχα !good luck
κυριως αθηνα θεσσαλονικη και μεγαλα κεντρα θα ειναι τοσο.
Άβαταρ μέλους
Kit
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Kit »

Παιδιά τα αγγλικά υπολογιστές και δίπλωμα αυτοκινήτου και μηχανής μοριοδοτουντε και αν ναι με πόσα μόρια το καθένα ... Ευχαριστώ πολυ
kreator999

Δημοσίευση από kreator999 »

Kit έγραψε: Τετ Φεβ 28, 2024 8:55 pm Παιδιά τα αγγλικά υπολογιστές και δίπλωμα αυτοκινήτου και μηχανής μοριοδοτουντε και αν ναι με πόσα μόρια το καθένα ... Ευχαριστώ πολυ
Δεν μοριοδοτουντε τιποτα απο αυτά. Αν σου λείπει ένα από αυτά αποκλειεσαι
kreator999

kreator999 έγραψε: Τετ Φεβ 28, 2024 9:37 pm
Kit έγραψε: Τετ Φεβ 28, 2024 8:55 pm Παιδιά τα αγγλικά υπολογιστές και δίπλωμα αυτοκινήτου και μηχανής μοριοδοτουντε και αν ναι με πόσα μόρια το καθένα ... Ευχαριστώ πολυ
Δεν μοριοδοτουντε τιποτα απο αυτά. Αν σου λείπει ένα από αυτά αποκλειεσαι
Τωρα για τα αγγλικά πάει ανάλογος χαμηλο 30 μετριο50 και proficiency 90 αν δν κανω λαθος και δεν ξερω αν ισχύει για όλες τις κατηγορίες αυτη η μοριοδοτιση και είναι μονο για τους ΠΕ ΤΕ
Zoe91

Δημοσίευση από Zoe91 »

Καλησπέρα και καλή επιτυχία σε όλους. Εγώ ενδιαφέρομαι για την κατηγορία ΔΕ αλλά σαν εμπειρία έχω μόνο ένσημα ως "λοιποί υπαλλήλοι γραφείου" γνωρίζει κανείς αν θα μετρήσουν αυτά ως προϋπηρεσία;
kreator999

Zoe91 έγραψε: Τετ Φεβ 28, 2024 10:08 pm Καλησπέρα και καλή επιτυχία σε όλους. Εγώ ενδιαφέρομαι για την κατηγορία ΔΕ αλλά σαν εμπειρία έχω μόνο ένσημα ως "λοιποί υπαλλήλοι γραφείου" γνωρίζει κανείς αν θα μετρήσουν αυτά ως προϋπηρεσία;
Αυτο πλεον κανένας δν μπορει να στο απαντήσει, εσυ θα το βάλεις κανονικά σαν εμπειρία και αν μέτρηση μέτρησε
Επισκέπτης

Τελικα οσοι εχουμε υπηρετησει ειδικες δυναμεις να το δηλωσουμε;
wiz92

Δημοσίευση από wiz92 »

Zoe91 έγραψε: Τετ Φεβ 28, 2024 10:08 pm Καλησπέρα και καλή επιτυχία σε όλους. Εγώ ενδιαφέρομαι για την κατηγορία ΔΕ αλλά σαν εμπειρία έχω μόνο ένσημα ως "λοιποί υπαλλήλοι γραφείου" γνωρίζει κανείς αν θα μετρήσουν αυτά ως προϋπηρεσία;
Χωρίς τίποτα να είναι σίγουρο, οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου ! Δήλωσέ την κανονικά, με την βεβαίωση προϋπηρεσίας από τον ΕΦΚΑ.
Επισκέπτης

Καλημέρα, τελικά για την βεβαίωση υψομέτρησης τι γινεται; Δεν έχω καταλάβει συγκεκριμένα το χρονικό όριο -περιθώριο που έχει το εν λόγω ζήτημα, δηλαδή πχ αν εγώ πάω αύριο και πάρω την βεβαίωση και την αναρτήσω στο μητρώο θα έχω θέμα ή θέλουν την βεβαίωση κάποια συγκεκριμένη χρονική στιγμή απαραιτήτως;.
Επισκέπτης

Κάποιος που έχει εμπειρία κ το δηλώνει, δηλώνετε και στις θέσεις χωρίς εμπειρία ;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Φεβ 29, 2024 11:24 am Καλημέρα, τελικά για την βεβαίωση υψομέτρησης τι γινεται; Δεν έχω καταλάβει συγκεκριμένα το χρονικό όριο -περιθώριο που έχει το εν λόγω ζήτημα, δηλαδή πχ αν εγώ πάω αύριο και πάρω την βεβαίωση και την αναρτήσω στο μητρώο θα έχω θέμα ή θέλουν την βεβαίωση κάποια συγκεκριμένη χρονική στιγμή απαραιτήτως;.
Τα χαρτια σου στο Μητρωο δεν χρειαζονται απο τωρα. Χρειαζονται ΟΤΑΝ σε καλεσουν και ΑΝ. Αν τα εχεις ειναι οκ απλα μη τρελενεσαι απο τωρα.! Η υψομετρηση η λογικη λεει ΟΤΑΝ σε καλεσουν να την εχεις. Διοτι τωρα θα γινουν χιλιαδες αιτησεις οποτε δεν εχει νοημα αν δεν εχεις τα μορια να βγαλεις τετοια βεβαιωση. Θα γινει ενα ξεσκαταριασμα οπως στ δικαστικη και θα καλεστουν τα ατομα που πρεπει. Στ Β φαση απλα ανεβαζεις στο μητρωο οτι δηλωσες στο διαστημα 7/3 με ληξη. Οτιδηποτε εχει ημερομηνια μετα δεν πιανετε.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Φεβ 29, 2024 12:12 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Φεβ 29, 2024 11:24 am Καλημέρα, τελικά για την βεβαίωση υψομέτρησης τι γινεται; Δεν έχω καταλάβει συγκεκριμένα το χρονικό όριο -περιθώριο που έχει το εν λόγω ζήτημα, δηλαδή πχ αν εγώ πάω αύριο και πάρω την βεβαίωση και την αναρτήσω στο μητρώο θα έχω θέμα ή θέλουν την βεβαίωση κάποια συγκεκριμένη χρονική στιγμή απαραιτήτως;.
Τα χαρτια σου στο Μητρωο δεν χρειαζονται απο τωρα. Χρειαζονται ΟΤΑΝ σε καλεσουν και ΑΝ. Αν τα εχεις ειναι οκ απλα μη τρελενεσαι απο τωρα.! Η υψομετρηση η λογικη λεει ΟΤΑΝ σε καλεσουν να την εχεις. Διοτι τωρα θα γινουν χιλιαδες αιτησεις οποτε δεν εχει νοημα αν δεν εχεις τα μορια να βγαλεις τετοια βεβαιωση. Θα γινει ενα ξεσκαταριασμα οπως στ δικαστικη και θα καλεστουν τα ατομα που πρεπει. Στ Β φαση απλα ανεβαζεις στο μητρωο οτι δηλωσες στο διαστημα 7/3 με ληξη. Οτιδηποτε εχει ημερομηνια μετα δεν πιανετε.
Αρα η εμπειρια πιανετε εως το Μαρτιο του 2024, ασχετα αν σε φωναξουν τον Σεπτεβριο πχ; Καταλαβα, ευχαριστω.!
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Φεβ 29, 2024 12:14 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Φεβ 29, 2024 12:12 pm
Αρα η εμπειρια πιανετε εως το Μαρτιο του 2024, ασχετα αν σε φωναξουν τον Σεπτεβριο πχ; Καταλαβα, ευχαριστω.!
Ναι ετσι ακριβως.!
Zen10

Δημοσίευση από Zen10 »

Πόσο πιστεύεται βάση ΔΕ με εμπειρία και χωρις
Επισκέπτης

Καλησπέρα παιδιά κ καλή επιτυχία. Επειδή δεν έχω ξανακάνει αίτηση σε άλλη προκήρυξη, μπορεί κάποιος να με βοηθησει στα εξής ; Παλιά ήμουν σε θέση γραφείου κ από τον εφκα για προκηρυξεις ΑΣΕΠ φαίνεται ως λοιποί υπάλληλοι γραφείου. Μπορώ να το βάλω στις θέσεις με εμπειρία;
Επίσης, αν μπορώ να το βαλω στις θέσεις με εμπειρία, μπορώ να δηλωθω και στις θέσεις ΧΩΡΙΣ εμπειρία; Ευχαριστώ
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 2 επισκέπτες