Υγειονομικά και αθλήματα επιλαχόντων 6Κ/2018
Re: Υγειονομικά και αθλήματα επιλαχόντων 6Κ/2018
Εγώ είμαι κατηγορία πολυτέκνων με εμπειρία Κ έχω δηλώσει παντού. Κατι που με παραξενεψε είναι ότι στο χιλιάρι είχε χρονόμετρο και στο κατοσταρι όχι δε μπορώ να καταλάβω γιατί
Είναι αδιανόητο να κρατάνε τον κόσμο σε αγωνία Κ να μην λένε τπτ. Εγω ξέρω πέρασα τα τρία αγωνίσματα εκτός από το κατοσταρι νταξει είχε ένα παιδί ρολόι Κ λέει περάσαμε όλοι αλλά το επίσημο μετράει
Φίλε μου μακάρι αλλά μέχρι να βγάλουν αποτέλεσματα θα με τρώει τ άγχος όπως Κ όλα τα παιδιά είναι λογικο
Υπάρχει άγχος όχι μόνο για τα αποτελέσματα από τα αθλήματα αλλά και για το που περνάει ο καθένας
Υπάρχει άγχος όχι μόνο για τα αποτελέσματα από τα αθλήματα αλλά και για το που περνάει ο καθένας
Το θέμα είναι τα αθλήματα πρώτα Κ αν έχουν πάει καλά το βλέπουμε Κ που περνάει ο καθένας
Τα αθλήματα είναι το πιο βασικό στην 9Κ μάθαινες εκείνη την στιγμή αν κοπηκες τουλάχιστον στο 1000 μου είπε κάποιος που δεν τερμάτισε του είπαν να μην συνεχίσει
Ε ναι ρε φίλε σε μας δε λέγανε τπτ οποίος το έβλεπε σ χρονόμετρο σ χιλιαρι Κ σ κατοσταρι δεν είχε χρονόμετρο δε καταλαβαίνω γιατί
Ε ναι ρε φίλε σε μας δε λέγανε τπτ οποίος το έβλεπε σ χρονόμετρο σ χιλιαρι Κ σ κατοσταρι δεν είχε χρονόμετρο δε καταλαβαίνω γιατί
Ε ναι ρε φίλε σε μας δεν λεγανε τπτ μόνο αν έβλεπες το χρονόμετρο στο χιλιάρι και στο κατοσταρι δεν είχε Κ δε καταλαβαίνω γιατί
Άρα θα καλέσουν όπου να ναι κ επιλαχόντες της 9κ
Δηλαδη για αυτες τις 73 θεσεις ειναι οι επιλοχοντες που θα περασουν τωρα συν τους 225 προηγουμενους επιτυχοντες επιλαχοντες που περιμενουν;
Λιγότεροι είναι όχι 225 αλλά για τους τότε Κ για τους τώρα είναι οι 73 αλλά είναι που έχει δηλώσει ο καθένας Κ επιτυχών να ναι κάποιος αν εκεί που δήλωσε δεν έχει κενό δε μπαίνει μέτα είναι τα μόρια η σειρά που έχεις δηλώσει είναι πολλά μπέρδεμα πολυ φίλε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Venom94 και 11 επισκέπτες