Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Ξερει κανεις ποτε περίπου του μηνα θα βγουν οι ειδικότητες ; Για την προκυρηξη

Συσκευαστης αλεξίπτωτων ήθελα να γράψω.Επισκέπτης έγραψε: Τετ Φεβ 21, 2024 7:41 amΟ συσκευαστής αλεξίσφαιρων που είπες τι ακριβώς κάνει; Βάζει τις πλάκες στο αλεξίσφαιρο;Meow έγραψε: Τρί Φεβ 20, 2024 1:53 pm Η ειδικότητα ειδικών αποστολών και συσκευαστής αλεξίσφαιρων έχει μεταθέσεις; Κάπου ακουσα ότι η δεύτερη ειδικότητα μένει αποκλειστικά στην ΣΧΑΛ.
Αααα Διαφορετική είναι αυτή η ειδικότητα απ' την πρώτη; Αφού και οι δύο συσκευαστές είναιMeow έγραψε: Παρ Φεβ 23, 2024 10:33 pmΣυσκευαστης αλεξίπτωτων ήθελα να γράψω.Επισκέπτης έγραψε: Τετ Φεβ 21, 2024 7:41 amΟ συσκευαστής αλεξίσφαιρων που είπες τι ακριβώς κάνει; Βάζει τις πλάκες στο αλεξίσφαιρο;Meow έγραψε: Τρί Φεβ 20, 2024 1:53 pm Η ειδικότητα ειδικών αποστολών και συσκευαστής αλεξίσφαιρων έχει μεταθέσεις; Κάπου ακουσα ότι η δεύτερη ειδικότητα μένει αποκλειστικά στην ΣΧΑΛ.
Να κανω μια ερωτηση βρε παιδια. Θελω να μπω εποπ. Εχω δυο ειδικοτητες απο επαλ. ΗΛ και ΗΝ (ηλεκτρολογος ηλεκτρονικος) μπορω να τις δηλωσω και τις δυο; Και αν ναι η δευτερη ειδικοτητα ειναι εξτρα μορια?
Έχουν πει τέλη Φλεβάρη με Μάρτιο άρα ποστεθω αρχές Μαρτίου οχι μεσα προς 20 και μετα
Δυο δηλώνουμε αλλά νομίζω δεν παίρνεις εξτρα μορια, βαθμολογείται αν δε κανω λάθος το ανώτερο πτυχίο δηλαδή αν η δευτετη ειδικότητα σου είναι ανώτερη από την πρηγουμενη νομίζω αυτή θα βαθμολογήσουν
Δύο ειδικότητες, μπορείς να δηλώσεις ΜΟΝΟ στο Ναυτικό, όχι Στρατό και Αεροπορία. Η δεύτερη ειδικότητα, δεν έχει έξτρα μόρια.
Styga
Καλησπέρα παιδιά! ΣΟΣ! Ξέρει κανεις να μου πει ποιες ειδικότητες να δηλώσω για να ερθω Θεσσαλονίκη η περίχωρα Θεσσαλονίκης;
Eleonora έγραψε: Τρί Φεβ 27, 2024 10:26 pmΔύο ειδικότητες, μπορείς να δηλώσεις ΜΟΝΟ στο Ναυτικό, όχι Στρατό και Αεροπορία. Η δεύτερη ειδικότητα, δεν έχει έξτρα μόρια.
Ξέρετε ποτε βγαίνει ;
Αν σκέφτεσαι έτσι άστω καλύτερα κοπέλα μου. Συνέχισε να πλέκεις γάντια και κάλτσες γιατί ο στρατός δεν κάνει για εσένα... Στρατός μεταθέσεις... Αυτά τα δύο πάνε μαζί... Η μόνη αμετάθετη ειδικότητα είναι συσκευαστής αλεξίπτωτου στην ΣΧΑΛ που δόξα τον Θεό δεν παίρνει γυναίκες
Το γνωρίζω αυτό που λέτε απλα θα με διευκόλυνε πολύ να ξέρω τι στρατόπεδα υπάρχουν κοντά στην Θεσσαλονίκη έτσι ώστε να διαλέξω κάποια ειδικότητα στην οποία έχω πιθανότητες να καταλήξω σε ένα από αυτά τα στρατόπεδα.
Τι ειδικότητα να διαλέξεις; Έχεις δηλαδή όλα τα πτυχία που απαιτούνται; Εκτός και αν εννοείς όπλο ή Σώμα.
Και δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να τοποθετηθείς χωρίς πολύ καλό βύσμα στη Θεσσαλονίκη, το 90% πηγαίνει νησιά ή Έβρο, μετά από 7-10 χρόνια ίσως πας Θεσσαλονίκη.
Μην μπαίνεις με αυτό το σκεπτικό, εσύ επιλέγεις να υπηρετήσεις από εκεί και πέρα ο
στρατός θα καθορίσει την σταδιοδρομία σου.
Και δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να τοποθετηθείς χωρίς πολύ καλό βύσμα στη Θεσσαλονίκη, το 90% πηγαίνει νησιά ή Έβρο, μετά από 7-10 χρόνια ίσως πας Θεσσαλονίκη.
Μην μπαίνεις με αυτό το σκεπτικό, εσύ επιλέγεις να υπηρετήσεις από εκεί και πέρα ο
στρατός θα καθορίσει την σταδιοδρομία σου.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες