Υγειονομικά και αθλήματα επιλαχόντων 6Κ/2018
Re: Υγειονομικά και αθλήματα επιλαχόντων 6Κ/2018
Επίσης χρήσιμο θα ήταν να μας πει κάποιος εργαζομενος αν έχουν προκυψει νέα κενα από παραιτησεις τους τελευταίους μήνες σε επαρχιακές περιοχές από την 6κ. Για να έχουμε μια εικόνα...
Πιο ελαστικοί δεν νομίζω να είναι. Υπάρχουν άλλοι 100φευγα επιλαχοντες που περιμένουν 2 χρόνια... Σε αυτούς προστίθενται και οι τωρινοι. Θα υπάρχει ένας τελικός αριθμός 250-300 επιλαχοντων συνολικά και απο τις 2 φουρνιες για 73 θεσεις.
Πιο ελαστικοί δεν νομίζω να είναι. Υπάρχουν άλλοι 100φευγα επιλαχοντες που περιμένουν 2 χρόνια... Σε αυτούς προστίθενται και οι τωρινοι. Θα υπάρχει ένας τελικός αριθμός 250-300 επιλαχοντων συνολικά και απο τις 2 φουρνιες για 73 θεσεις.
Μονο θεσσαλια ειχε δηλωσει κανεις; Και δομοκο; Και τον καλεσανε?
Μονο θεσσαλια ειχε δηλωσει κανεις; Και δομοκο; Και τον καλεσανε για αθληματα?
σωστος!Επισκέπτης έγραψε: Δευ Φεβ 26, 2024 8:24 pm Επίσης χρήσιμο θα ήταν να μας πει κάποιος εργαζομενος αν έχουν προκυψει νέα κενα από παραιτησεις τους τελευταίους μήνες σε επαρχιακές περιοχές από την 6κ. Για να έχουμε μια εικόνα...
Εγω το 2018 δεν ειχα παντρευτει και δεν ειχα τα 2 παιδια μου. Τωρα θα εχω περισσοτερα μορια;
Δηλαδη απο τα 300 ατομα που δωσανε θα παρει γυρω στα 30 με 40 ατομα τωρα
taliban έγραψε: Δευ Φεβ 26, 2024 8:37 pmοποτε εκει εχει σιγουρα κενα. Απο λαρισα δομοκο βολο τρικαλα κανεις που δηλωσε μονο εκει;
Δυστυχώς δεν πάει έτσι. Γνωρίζω ατομα που είχαν δηλώσει μόνο την περιοχή καταγωγής τους και ενω δεν υπάρχει καμία θέση, κλήθηκαν για αθληματα. Ίσως περιμένουν απώλειες με δικαστική και δημοτική αστυνομία. Δν μπορω να υποθεσω κάτι αλλο.
Ρε παιδιά, καλη η γνώμη του καθενός εδω μεσα, βέβαια γιαυτό κοιτάμε της απαντήσεις για να έχουμε μια εικόνα, αλλα δεν βλέπω να στέκουν ολα αυτα που λετε μερικοί οτι θα πάρει μονο 70 άτομα, και το κάλεσμα ήτανε για 926 για επιλαχώντες, δε στέκει είπαμε, τώρα με τη δικαστική άνοιξαν και άλλες θέσεις,3 άτομα προσωπικά που γνωρίζω που μπήκανε με την 6κ εχουν περάσει δικαστική και εννοείται οτι θα πάνε δικαστική, βαλε πόσους δε ξέρουμε, οπότε αφήστε τους αριθμούς και προχωράμε όλοι όσοι δώσαμε, τα κενά είναι πολλα σε όλες τις φυλακές ίσως μπαλωσουν πολλα κενα να τελειώνει αυτό το θέμα γιατί ήδη απο μεσα υπάρχει αρκετή πίεση γιατί δεν βγαίνουν οι υπηρεσίες, και αυτό με της θέσεις δε νομίζω οτι θα μας στείλουν εκεί που δηλώσαμε, ίσως προτείνουν να μας στείλουν όπου χρειάζονται. Θα δουμε σε λίγες μέρες
Τα κενα μέχρι σήμερα είναι 73. Οι νέοι επιλαχοντες θα μπορούν να βρίσκονται στη δεξαμενή επιλαχονων για 3 χρόνια. Η τριετία της προηγούμενης φουρνιας τελειωνει τέλος του έτους. Προσωπικά είμαι από αυτούς που περιμένω εδώ και 2 χρόνια και πλέον. Προφανώς και θα υπάρξουν κενα λογω δικαστικής και δημοτικής αστυνομίας. Αλλα δν θα μπορέσουν να μπουν όλοι. Θα μπει το 1/3 των συνολικών ατόμων (παλιών και νεων) που θα έχουν περάσει τα πάντα. Απλα μαθηματικά. Χρειάζονται εφεδρειες και οφείλουν να περάσουν σε τέτοιες περιπτώσεις. Όσο για τον αριθμό των κενών δεν είναι άποψη αλλά πραγματικότητα.73 θέσεις μέχρι τέλος του 23 ήταν. Τώρα μπορεί να φτάσουν και 100. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να δώσετε τη μάχη σας και να περιμένετε... Καλη επιτυχια και πάλι σε όλους!Kost7 έγραψε: Δευ Φεβ 26, 2024 9:02 pm Ρε παιδιά, καλη η γνώμη του καθενός εδω μεσα, βέβαια γιαυτό κοιτάμε της απαντήσεις για να έχουμε μια εικόνα, αλλα δεν βλέπω να στέκουν ολα αυτα που λετε μερικοί οτι θα πάρει μονο 70 άτομα, και το κάλεσμα ήτανε για 926 για επιλαχώντες, δε στέκει είπαμε, τώρα με τη δικαστική άνοιξαν και άλλες θέσεις,3 άτομα προσωπικά που γνωρίζω που μπήκανε με την 6κ εχουν περάσει δικαστική και εννοείται οτι θα πάνε δικαστική, βαλε πόσους δε ξέρουμε, οπότε αφήστε τους αριθμούς και προχωράμε όλοι όσοι δώσαμε, τα κενά είναι πολλα σε όλες τις φυλακές ίσως μπαλωσουν πολλα κενα να τελειώνει αυτό το θέμα γιατί ήδη απο μεσα υπάρχει αρκετή πίεση γιατί δεν βγαίνουν οι υπηρεσίες, και αυτό με της θέσεις δε νομίζω οτι θα μας στείλουν εκεί που δηλώσαμε, ίσως προτείνουν να μας στείλουν όπου χρειάζονται. Θα δουμε σε λίγες μέρες
Έτσι ακριβώς επειδή η διαδικασία θα αργήσει μπορεί να προκύψουν και άλλες θέσεις επίσης από τα 360 άτομα που κάλεσε υπήρχε αποχή ήταν άτομα που δεν ήρθαν και κάποιοι που δεν ήρθαν την δεύτερη μέρα των εξετασεων
Σιγουρα για αυτο καλεσαν τοσους πολλους, μερικοι δεν ηρθαν και αλλοι ποσοι θα κοπουν στα αθληματα. Κοιτανε να εχουν καβατζα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες